Πώς θα τον κάνεις να απαντήσει στο μήνυμά σου... 100%

Πώς θα τον κάνεις να απαντήσει στο μήνυμά σου... 100%

Μιλάμε για δοκιμασμένες λύσεις!

Το έχω πει πολλές φορές: Η τεχνολογία και τα social media έχουν δημιουργήσει πλασματικές ανάγκες και πλασματικές καταστάσεις τις οποίες και αναγκαστικά ανεχόμαστε. Παλαιότερα λοιπόν, το αντικείμενο του πόθου σου, έπαιρνε το σταθερό σου τηλέφωνο και αν του άρεσες, σε καλούσε για να κανονίσετε να βγείτε. Τώρα τα πράγμματα φίλη μου δεν είναι τόσο απλά. Τώρα υπάρχουν στην μέση τα γραπτά μηνύματα και οι διάφορες πλατφόρμες οι οποίες σε προδίδουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θες και χειρότερο; Τα γραπτά μηνύματα. Ναι μάλιστα. Τα οποία κάποιες φορές έχουν απάντηση και κάποιες... όχι. Και πώς θα εξασφαλίσεις ότι θα σου στείλει και θα του απαντήσεις; Μαγικά δεν υπάρχουν ούτε εγώ είμαι γκουρού (μάλλον). Σου έχω όμως 3 κολπάκια ώστε να μη σε αγνοήσει... και όχι απειλώντας τον!

Διάλεξε προσεκτικά την ώρα

Όχι βράδυ-προς Θεού φίλη μου- και όχι την ίδια στιγμή που εσύ ανεβάζεις stories από έξοδο με τις φίλες σου. Το «χτύπημά» σου πρέπει να γίνει μεσημερο-απόγευμα, άντε βαριά νωρίς το βραδάκι ώστε το μοναδικό υπονοούμενο να είναι ότι τον σκέφτηκες και τίποτα άλλο. Λογικά, και αν είναι έξυπνος, θα το πάρει το μήνυμα!

Μην είσαι needy

Κανένας δεν γοητεύτηκε ποτέ από μία γυναίκα που είναι κρεμασμένη από πάνω του και καθιστά σαφές ότι «χωρίς εσένα είμαι ένα τίποτα». Στείλε κάτι χαλαρό και χιουμοριστικό αλλά χωρίς να δίνεις την εντύπωση ότι πεθαίνεις για την απάντησή του. Εσύ μετά μπορείς να φας τα νύχια σου από την αγωνία και να κατεβάσεις ένα μπουκάλι ουίσκι για να ηρεμήσεις, αλλά αυτός δε θα το ξέρει!

Δημιούργησε θετικό κλίμα

Στείλε κάτι σύντομο και αστείο το οποίο όταν το διαβάσει θα τον κάνει να χαμογελάσει. Να μην είναι κάτι ειρωνικό, δυσάρεστο ή επικριτικό. Σε παρακαλώ δηλαδή…

Στείλτου για κάτι που ξέρεις ότι τον ενδιαφέρει

Η απάντηση είναι σίγουρη. Μετά είναι στο χέρι σου να υπάρξει και συνέχεια.