TikToker μοιράζεται τρεις «κακές» φράσεις που χρησιμοποιεί και «κολλάνε» οι άντρες (αλήθεια, τώρα;)

TikToker μοιράζεται τρεις «κακές» φράσεις που χρησιμοποιεί και «κολλάνε» οι άντρες (αλήθεια, τώρα;)
Pexels

Το TikTok λέει πως αυτές τρεις κακές τακτικές με τις οποίες πρέπει να εξοικειωθείς αν θέλεις να επιβιώσεις στο παιχνίδι των γνωριμιών. 

Πολλές γυναίκες (και άντρες) αναζητούν καθημερινά συμβουλές για πρώτα ραντεβού. Ο κόσμος του φλερτ και των dates μπορεί να είναι ένα «ναρκοπέδιο» με κάθε αλληλεπίδραση να έχει τη δική της συναισθηματική φόρτιση. Μια διάσημη TikToker λοιπόν μοιράζεται βίντεο μέσα από τα οποία εξηγεί πώς μπορούμε να «μεταφέρουμε» το φλερτ από το διαδίκτυο στη ζωντανή επικοινωνία ή αλλιώς από το ψηφιακό πεδίο στον πραγματικό κόσμο.

Μάλιστα, προσέφερε εξατομικευμένες συμβουλές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς τύπους ανδρών, οι οποίες θα τους αφήσουν «εμμονικά προσκολλημένους» μαζί σου.

Τα είδη οικειότητας που ίσως δεν γνώριζες και πώς να την ενισχύσεις στη σχέση σου

Η πρώτη της συμβουλή είναι για τις γυναίκες που θέλουν να προσεγγίσουν και στη συνέχεια να πιάσουν κουβέντα με έναν αθλητικό άντρα, κάποιον που μοιάζει να πίνει πρωτεϊνούχα ροφήματα και να περνάει τακτικά χρόνο στο γυμναστήριο. Σύμφωνα με την Courtney, όταν πλησιάζεις αυτόν τον άντρα πρέπει να του πεις «μοιάζεις με τύπο του pickleball».

Αν αναρωτιέσαι τι είναι το pickleball, είναι ένα ανερχόμενο εξειδικευμένο άθλημα. Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν καν, αφού πρόκειται για ένα ανερχόμενο άθλημαος, που είναι αρκετά δημοφιλές στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ελάχιστοι άνθρωποι εκτός ΗΠΑ ξέρουν τι είναι, οπότε θα μείνει απλά μπερδεμένος και να αναρωτιέται τι είναι το pickleball και γιατί μοιάζει με παίκτη του.

Ίσως θα μπορούσες να το δοκιμάσεις με κάποιο άλλο άθλημα, αν και το να πεις σε κάποιον ότι μοιάζει με ποδοσφαιριστή ίσως να μην κάνει την ίδια εντύπωση. Η Courtney επέλεξε το pickleball επειδή δεν είναι τόσο basic.

Η δεύτερη συμβουλή της Courtney είναι για κάποιον που δίνει την εντύπωση ότι είναι «παίκτης». Με τον όρο αυτό εννοούνται οι άντρες που δεν κάνυον σταθερές σχέσεις αλλά προτιμούν να φλερτάρουν με πολλές γυναίκες. Η TikToker εξήγησε ότι πρέπει αρχικά να είσαι «δύσκολη» στο να σε κατακτήσει και όχι απλά να το προσποιείσαι.

Η συμβουλή της είναι ότι πρέπει να μιλήσεις και να φλερτάρεις με τον άνδρα αυτό για λίγες ώρες και μετά να του πεις «αυτό θα είναι δύσκολο για σένα» και όταν ρωτήσει τι είναι «αυτό» να του πεις «να μην παίρνεις αυτό που θέλεις». Σύμφωνα με την Courtney το να μην του δίνεις αυτό που θέλει, θα τον κάνει να σε θέλει ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά την τελευταία συμβουλή της, η Courtney λέει ότι προορίζεται για άντρες που έχουν ύψος 1,80 και πάνω. Ο στόχος είναι να φανεί παιχνιδιάρικο, οπότε το να το πεις αυτό σε έναν κοντύτερο άντρα μπορεί να φανεί ειρωνικό και προσβλητικό και δεν είναι αυτός ο στόχος.

Θα πρέπει να πεις στον ψηλό άντρα: «Σε θυμάμαι να είσαι λίγο πιο ψηλός» και σύμφωνα με την Courtney η σκέψη αυτού του πράγματος θα τον κάνει «τρελό».

Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μπερδέψει σίγουρα τον άντρα στον οποίο μιλάς και αυτή η σύγχυση θα τον κάνει να σε σκέφτεται και να έχει «εμμονή».

Τinder, Bumble και Hinge: 3 λόγοι που έκλεισα όλες τις εφαρμογές γνωριμιών λίγο πριν τα 30

pexels-cottonbro-studio-7299484.jpg