5 tips, όταν το μέγεθος δεν...βοηθάει

5 tips, όταν το μέγεθος δεν...βοηθάει

Το μέγεθός του δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά τον αγαπάτε. Με ποιους τρόπους θα βελτιωθεί το σεξ;

1. Πλησίασε την κορύφωση με προκαταρκτικά
Δώσε του να καταλάβει, και με τα λόγια και με τη... γλώσσα του σώματος πως θέλετε αν επιμείνει στα προκαταρκτικά. Φροντίστε να φτάσετε σε προ - οργασμικό σημείο (ή και σε ...οργασμικό, αν τους έχετε "εύκολους" και τότε ζητήστε του να μπει μέσα σας. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα αρκετά εντυπωσιακότερο, ειδικά για εσάς.

2. Βρείτε τις ιδανικές στάσεις
Προσπαθείστε να τον προσανατολίζετε προς στάσεις που ευνοούν τον ερεθισμό της κλειτορίδας σας. Η τριβή επάνω στην ηβική του περιοχή, αυξανει τον ερεθισμό, παράλληλα με την παλινδρομική κίνηση της σεξουαλικής πράξης, και έτσι σας φέρνει πολύ γρηγορότερα στον οργασμό.

3. Κάν'τον... πέτρα
Με δυο λόγια, τρελάνετέ τον πριν την...είσοδο όσο περισσότερο μπορείτε. Όταν συμβαίνει αυτό, μαζεύεται η μέγιστη ποσότητα αίματος στο πέος, κατά συνέπεια αυτό γίνεται μεγαλύτερο (όσο μπορεί είπαμε, μην νομίζετε πως θα γίνει πορνοστάρ).

4. Όχι λιπαντικά
Και όταν λέμε όχι λιπαντικά, εννούμε ούτε καν...σάλιο. Και υπάρχει σαφής λόγος για αυτό. Αν κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό, όσο λιγότερη λίπανση υπάρχει, τόσο μεγαλύτερη τριβή θα έχετε, άρα τόσο "μεγαλύτερο" θα τον νοιώθετε. Αν κάνετε με προφυλακτικό, δοκιμάστε κάποιο χωρίς λιπαντικό και ίσως με ραβδώσεις ή "εξογκώματα" για να νοιώθετε εντονότερα την τριβή που λέγαμε.

5. Kegels, Kegels, Kegels
Για όσες, τυχόν, δεν γνωρίζετε την λέξη - όχι δεν είναι μάρκα δημητριακών. Είναι οι γνωστές ασκήσεις για ενδυνάμωση και σύσφιγξη των μυών του κόλπου. Η συχνή "άσκηση" θα σας δώσει την ικανότητα να συσπάτε τον κόλπο σας τη στιγμή της διείσδυσης και να απολαμβάνετε, και οι δυο, πολύ εντονότερα.


Διαβάστε επίσης:

7+1 τρόποι για να του χαρίσετε το συγκλονιστικότερο στοματικό σεξ της ζωής του

5 «περίεργα» πράγματα που ερεθίζουν τους άντρες στο σεξ

6 sex tips από porn stars για να πάρει φωτιά το κρεβάτι (part 1)

4 στάσεις στο σεξ που (σχεδόν) σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει