Βγαίνουμε, περνάμε υπέροχα, όμως δεν είμαι σίγουρη πως με θέλει, όπως εγώ αυτόν. Τι να κάνω;

Βγαίνουμε, περνάμε υπέροχα, όμως δεν είμαι σίγουρη πως με θέλει, όπως εγώ αυτόν. Τι να κάνω;

Του έστειλα sms να του πω πως το θέλω ερωτικά, όμως μου είπε πως θα το συζητήσουμε απο κοντά

Αγαπητέ Dr Love,
Τον γνωρισα πριν 10 μηνες, κολλητος του κολλητου μου, αρχισαμε να βγαινουμε εκτος απο παρεα και οι 2 μας συχνα και όλες τις φορες που βγαιναμε να περναμε πολλες ώρες μαζι, μεχρι το πρωι.
Περναμε πολυ ωραια, διασκεδαζουμε, γελαμε, ειναι πολυ ευγενικος μαζι μου και κατα βαση αν του ζητησω κατι θα προσπαθησει να το κανει. Θυμηθηκε τα γενεθλια μου χωρις να του το υπενθημισει κατι, με κάλεσε σε οικογενειακο γεγονος ενω τα μονα δικα του ατομα που ειχε καλεσει ηταν οι 2 κολλητοι του(ο ενας εκ των οποιων και δικός μου).

Εγω αρχισα απο πολυ νωρις να τρεφω συναισθηματα γι αυτον αλλα προσπαθουσα να τα κρυβω για να μην χαλασει αυτο που ηδη υπαρχει αλλα μετα απο ενα σημειο αρχισε να με ριχνει πολυ ψυχολογικα.
Αποφασισα να μιλησω με την παροτυνση μιας καλης μου φιλης αλλα δυστυχως δεν ειχα το κουραγιο να το κανω τετ α τετ και εστειλα ενα μηνυμα, δεν μου απαντησε ουτε θετικα ουτε αρνητικα αλλα το μονο που ειπε οτι εχει καταλαβει και οτι θα επρεπε να το συζητησουμε απο κοντα.

Δυστυχως φοβαμαι να κανω αυτη τη συζητηση γιατι φοβαμαι την εκβαση της αν ειναι αρνητικη. Απλα με βαση την συμπεριφορα που σας εξηγησα νωρητερα δεν μπορω να καταλαβω εστω και μερικως τι ειναι αυτο που ψαχνει σε μενα.
Γιατι ενω ειπε οτι γνωριζει τα συναισθηματα μου, μου μιλουσε για αλλες γυναικες εφοσον ήξερε οτι αυτο θα με πληγωνε.
Ευχαριστω που με διαβασατε :) θα ήθελα πολυ μια γνωμη

Αγαπητή φίλη,
αρχικά, ποτέ μην αγχώνεσαι για κάτι πριν συμβεί. Όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια. Ειδικά όταν πρόκειται για κάτι συναισθηματικό. Σε βλέπω να έχεις φτιάξει την αρχή τη μέση και το τέλος αυτής της "ιστορίας"...πριν καν αυτή υπάρξει!

Συμφωνοι, όπως περιγράφεις, περνάτε όμορφα, διασκεδάζετε, δείχνετε να έχετε καλή χημεία, όσον αφορά την συναναστροφή σας αν μη τι άλλο. Το οποίο αποτελεί ένα καλό υπόβαθρο και για μια ερωτική σχέση - όχι όμως απαραίτητα. Αυτό θα αποδειχθεί με τη συζήτηση που θα έχετε. Όσο και αν πιστεύω πως η αποστολή sms δεν ήταν η σωστότερη κίνηση, κατάφερες να κάνεις (έστω και έτσι) τα "γρανάζια" να κινηθούν.
Και αυτός αρκετά ώριμα, όπως φαίνεται, προτίμησε να μην σου απαντήσει με τον ίδιο τρόπο αλλά να μιλήσετε από κοντά.

Σύντομα θα ξέρεις. Είτε είναι θετικός στα αισθήματά σου, είτε όχι, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ίσως το άνοιγμα αυτό του ενός στον άλλο να κάνει ακόμα καλύτερη και πιο βαθιά τη σχέση σας.



Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ