Οι 6 τάσεις της νέας χρονιάς για ένα σπίτι με οικολογικό χαρακτήρα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Οι 6 τάσεις της νέας χρονιάς για ένα σπίτι με οικολογικό χαρακτήρα

Ανακάλυψε τα νέα deco trends για βιώσιμο σχεδιασμό που θα βλέπεις παντού το 2021.

Νέα σεζόν, νέα χρονιά, νέα ωδή στην ομορφιά της διακόσμησης! Το 2021 αναδύονται ξεκάθαρα τάσεις που μετατρέπουν τον φυσικό μας χώρο σε μια κυψέλη ιδεών, ομορφιάς, ξεκούρασης, αναγέννησης και -γιατί όχι;- ψυχοθεραπείας!

Μεταξύ των διακοσμητικών τάσεων που επιβεβαιώνουν την ανάγκη μας να επιστρέψουμε σ' ένα πιο local σκηνικό, τα αξεσουάρ και τα αντικείμενα που επιλέγουμε έχουν έναν και μόνο σκοπό: ν' αναβαθμίσουν την πνευματικότητά μας και να καλύψουν τις σωματικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Χρώματα στους τοίχους που μας ξεκουράζουν, υλικά και υφάσματα στον ιματισμό του χώρου μας που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα αλλά και τις αισθήσεις μας, αξεσουάρ και μικροέπιπλα που έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, τόσο σε εικαστικό όσο και συναισθηματικό επίπεδο.

Αυτή η χρονιά μάς δημιουργεί γλυκές εμμονές σε μαλακά υλικά και υφάσματα και μας χαρίζει τη μοναδικότητα και την ελευθερία, δύο έννοιες που όταν συνδυαστούν προσφέρουν εσωτερική αναγέννηση και ευτυχία. Εξάλλου αυτό δεν είναι που έχουμε ανάγκη αυτή την εποχή;

Στην gallery που ακολουθεί πρωταγωνιστούν οι 6 τάσεις της χρονιάς που πρέπει ν΄ακολουθήσεις οπωσδήποτε αν θέλεις το σπίτι σου να εναρμονίζεται με την ελευθερία της έκφρασης και την βιωσιμότητα.