Η Dakota Johnson και ο Chris Martin μετακόμισαν μαζί και πρέπει να δεις το σπίτι τους

Η Dakota Johnson και ο Chris Martin μετακόμισαν μαζί και πρέπει να δεις το σπίτι τους

Το ζευγάρι αγόρασε ένα αρχοντικό στο Malibu.

Η Dakota Johnson και ο Chris Martin είναι αρκετά χρόνια μαζί, και παρά τα δημοσιεύματα που κατά διαστήματα κυκλοφορούν, όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά αποφάσισαν να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όχι δεν παντρεύονται, ακόμη τουλάχιστον, αλλά αγόρασαν μαζί το νέο τους σπίτι.

Η ηθοποιός και ο frontman των Coldplay μετακόμισαν μαζί σε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι που αγοράστηκε τον Οκτώβριο του 2020. Τώρα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του αρχοντικού και πρέπει αλήθεια να το δεις.

Ο 43χρονος μουσικός και η 31χρονη ηθοποιός ξεκίνησαν τη ζωή τους στο σπίτι του Μαλιμπού της Καλιφόρνια, αφού αγόρασαν το σπίτι στις 22 Οκτωβρίου για 12,5 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι βγήκε για πρώτη φορά στην πώληση ακινήτων τον Ιούλιο 14 εκατομμύρια δολάρια, οπότε φαίνεται σαν να έκαναν ένα καλό deal.



Το κτήμα έχει έκταση σχεδόν 500τμ και έχει έξι υπνοδωμάτια εννέα μπάνια και μεγάλο υπαίθριο χώρο με πισίνα. Μια πηγή είπε στο Ε!News ότι ο Chris αγόρασε πραγματικά το σπίτι, αλλά η Dakota «ζει εκεί μαζί του». «Είναι ολοκαίνουργιο» και «σε κοντινή απόσταση από την ίδια ιδιωτική παραλία όπου έχει πολλά σπίτια».

Η ιδιοκτησία διαθέτει έναν διώροφο ξενώνα με αίθουσα παιχνιδιών, πισίνα με σπα και έναν πλήρη υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου. Προσφέρει γραφική θέα στον ωκεανό και διαθέτει πολλά εσωτερικά και εξωτερικά τζάκια και ψηλές, θολωτές οροφές. Βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, τα καταστήματα και τα σχολεία.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.



PhotoCredits: housesofcelebs