3 τάσεις διακόσμησης που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το φθινόπωρο

3 τάσεις διακόσμησης που θα σε κάνουν να αγαπήσεις το φθινόπωρο

Τα deco trends του 2023 στα οποία αξίζει να επενδύσεις για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου.

Οι περισσότερες από εμάς έχουν μόλις επιστρέψει από τις διακοπές και προσπαθούν να απολαύσουν τις τελευταίες ημέρες (και νύχτες!) του καλοκαιριού, πριν καλωσορίσουμε και επίσημα τη νέα σεζόν.

Και κάπως έτσι «μπαίνουμε» σιγά-σιγά σε διαφορετικό mood, το οποίο φυσικά περιέχει τακτοποίηση του σπιτιού, αποθήκευση καλοκαιρινών ρούχων και προετοιμασία του χώρου για το φθινόπωρο.

Εάν αγαπάς τη διακόσμηση και νιώθεις πως η αισθητική σου έχει περιθώρια βελτίωσης, έχεις κάθε λόγο να διαβάσεις αυτό εδώ το κείμενο για να ανακαλύψεις όλα τα tips που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, φέρνοντας ζεστασιά και cozy vibes.

Tο φθινόπωρο είναι αναμφίβολα μια εποχή που συνδέεται με την ανανέωση. Με λίγα λόγια είναι η ιδανική στιγμή για να ανακαινίσουμε το χώρο μας ή να προσθέσουμε μικρές πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά.

3 τάσεις διακόσμησης που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο

1) Το μαύρο είναι παντοτινό

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χρώμα που είναι πολύ in αυτό το φθινόπωρο.

Τι λένε οι ειδικοί: Το μαύρο είναι το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να τονίσεις το σπίτι σου φέτος το φθινόπωρο καθώς προσθέτει class σε κάθε χώρο. Οι μαύρες κουζίνες είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2023 και όχι άδικα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν εντάξεις το μαύρο στη διακόσμηση του σπιτιού έχεις πολλές πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CKWzHPeHugQ/

2) Τα γήινα χρώματα επιστρέφουν

Η χρήση γήινων χρωμάτων στην εσωτερική διακόσμηση είναι γεγονός φέτος ωστόσο αυτή τη φορά οι τόνοι τους είναι μαλακοί.

Τι λένε οι ειδικοί: Φαίνεται ότι οι γήινες αποχρώσεις δείχνουν να είναι δημοφιλείς κάθε φθινόπωρο. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν συναντάμε σημαντικές διαφορές στην τονικότητα των χρωμάτων. Για παράδειγμα αντί για έντονο πορτοκαλί θα δούμε φέτος πιο απαλές αποχρώσεις κοντά στο ροδακινί. Άλλα δημοφιλή χρώματα του φθινοπώρου είναι το καφέ, το μπεζ, το μπορντό, το πράσινο του φασκόμηλου και το χρυσό μελί.

https://www.instagram.com/p/CpQfTGFqnDl/

3) Το βελούδο ήρθε για να μείνει

Το βελούδο είναι ένα πολύ δημοφιλές ύφασμα και όλα δείχνουν πως θα κυριαρχήσει αυτό το φθινόπωρο.

Τι λένε οι ειδικοί: Το βελούδο έχει μια εκλεπτυσμένη γοητεία και αξίζει να το επιλέξεις σε πολλά, διαφορετικά items του χώρου σου όπως κεφαλάρια κρεβατιού, πολυθρόνες, καλύμματα και μαξιλάρια. Φέτος το φθινοπωρινό το βελούδο σε έντονα χρώματα θα είναι κυριολεκτικά παντού.

https://www.instagram.com/p/Cpv69JNP8To/

Στο video που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη προτάσεις.

Πηγή κεντρικής: pexels.com