Το κόλπο του TikTok για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σε χρόνο Dt

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το κόλπο του TikTok για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σε χρόνο Dt

To πιο έξυπνο hack για να στολίσεις άκοπα τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και η αλήθεια είναι πως το στόλισμα του σπιτιού δεν είναι πάντα η πιο εύκολη υπόθεση αφού απαιτεί φαντασία, στολίδια και ένα εύλογο budget.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα festive τραπεζομάντηλα, τα κεριά και οι γιρλάντες είναι μόνο μερικά από τα items στα οποία αξίζει να επενδύσεις για να μπεις σε Xmas mood και να κάνεις πιο ζεστό το χώρο σου.

Τα καλύτερα προφίλ του Instagram αν έχεις ψάχνεις diy ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πώς θα φτιάξεις την ωραιότερη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με το κόλπο του TikTok

Το TikTok είναι αναμφίβολα μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές παγκοσμίως, την οποία συμβουλευόμαστε καθημερινά για θέματα deco. Μέσα από τις αναρτήσεις τους οι χρήστες της πλατφόρμας μας δείχνουν ευφάνταστους τρόπους για να στολίσουμε το σπίτι μας χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Ένα από τα hacks που ξεχώρισαν και έγιναν viral τις τελευταίες εβδομάδες είναι η κρεμαστή γιρλάντα που αξίζει να προσθέσεις στο σαλόνι ή στο διάδρομο. Βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτεί τη χρήση καρφιών ή τρυπανιού, παρά μόνο ένα κουρτινόξυλο και μια γιρλάντα της επιλογής σου.

Η @thekwendyhome χρησιμοποίησε τη βέργα για την κουρτίνα του μπάνιου και μας έδωσε την ωραιότερη πρόταση για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Η γνωστή TikToker στερέωσε προσεκτικά το κουρτινόξυλο στον τοίχο και τοποθέτησε πάνω του την γιρλάντα. Στη συνέχεια πρόσθεσε led φωτάκια σε σχήμα αστεριού και στερέωσε τη βέργα στον τοίχο του διαδρόμου. Τόσο απλό αλλά παράλληλα εντυπωσιακό.

Στην αγορά θα βρεις πληθώρα από γιρλάντες, φώτα και στολίδια ώστε να κάνεις τους απαραίτητους mix n' match συνδυασμούς που θα σου χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τόλμησε να ψεκάσεις τη γιρλάντα με σπρέι χιονιού που θα δώσει ένα πιο χειμερινό και νοσταλγικό ύφος.

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς να το κάνεις κι εσύ.

Πηγή κεντρικής: pexels.com