Τρεις σκούπες top στα cleaning trends που αξίζει να κάνεις δικές σου σήμερα κιόλας

Πατούλια Κατερίνα
Τρεις σκούπες top στα cleaning trends που αξίζει να κάνεις δικές σου σήμερα κιόλας

Κι αν κλείσω τα μάτια μου και θυμηθώ τις στιγμές εκείνες, μια μυρωδιά μου έρχεται στο μυαλό, εκείνη του καθαρού σπιτιού της μαμάς που λυπόσουν και να πατήσεις μέσα σε αυτό μήπως και το σκονίσεις πάλι.

Στο πατρικό μου, ο Μάρτιος μάς έβρισκε να περιμένουμε ένα πράγμα να συμβεί μαζί με τη μαμά: Εβδομάδα γενικής καθαριότητας την ονομάζαμε – το δικό μας «πατρινό spring break» – στο οποίο καθαρίζαμε και αποθηκεύαμε χαλιά, κάναμε γενική σε δωμάτια, καναπέδες και κρεβάτια, ενώ η μικρή μου αδερφή είχε μόνιμα… διάβασμα και αναλάμβανε minor chores - όπως το ξεσκόνισμα. Κι αν κλείσω τα μάτια μου και θυμηθώ τις στιγμές εκείνες, μια μυρωδιά μου έρχεται στο μυαλό, εκείνη του καθαρού σπιτιού της μαμάς που λυπόσουν και να πατήσεις μέσα σε αυτό μήπως και το σκονίσεις πάλι.

Κι επειδή έφυγα από νωρίς για σπουδές αλλά και όταν έφτιαξα το δικό μου σπίτι, αυτή η εβδομάδα γενικής καθαριότητας στο σπίτι έγινε και δικός μου απόλυτος οικογενειακός θεσμός τον οποίο μοιράζομαι με τη μεγάλη μου κόρη. Η μικρή πάλι, ο Βενιαμίν του σπιτιού, ήταν με τις ζημιές της σαν άλλος Ντένις ο τρομερός, ο εμπνευστής του πρόσφατου δώρου γενεθλίων που ζήτησα και έλαβα και με υπερηφάνεια θα σου πω πως άλλον τέτοιο δυνατό καθημερινό σύμμαχο δεν είχα ποτέ.

#1 Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός CVH 2 είναι αυτό που θέλεις να έχεις ανά πάσα στιγμή

Το CVH 2 είναι ελαφρύ και compact και ιδιαίτερα κατάλληλο ως ένας αξιόπιστος βοηθός στις καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο. Το σκουπάκι χειρός CVH 2 με μπαταρία μπορεί να αφαιρέσει εύκολα, αβίαστα και δυνατά την υπάρχουσα βρωμιά, συμπεριλαμβανομένων των ψίχουλων, της σκόνης και των τριχών από έπιπλα, δάπεδα και αυτοκίνητα. Η συμπαγής, ελαφριά σχεδίασή του σημαίνει ότι αυτό το σκουπάκι είναι επίσης εύκολο στη χρήση και στην αποθήκευση. Ελαφρύ και με compact διαστάσεις με συντροφεύει καθημερινά στις μικρές καθημερινές εργασίες καθαρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό και την απλή χρήση των εξαρτημάτων. Με φίλτρο 2 σταδίων έχει τον ιδανικό συνδυασμό λεπτού ατσάλινου πλέγματος για χονδροειδείς ρύπους και τρίχες, καθώς και το φίλτρο υγιεινής HEPA 12 (EN 1822:1998).

image003.jpg

Με λίγα λόγια, όποτε ο Βενιαμίν αναφωνεί: «ουπς μανούλα έκανα ζημιά», εγώ και το CVH 2 ανά χείρας τρέχουμε να σώσουμε την κατάσταση και η αλήθεια είναι πως δεν μένει ψίχουλο για ψίχουλο στον πάγκο της κουζίνας και η μικρή φωνάζει «ουάουυ» κάθε φορά που το CVH 2 λαμβάνει δράση!

image005.jpg

#2 Η σκούπα SE σού προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για τον απόλυτο βαθύ καθαρισμό

Τον Μάρτιο βέβαια, ξεκινάμε και την δική μας σεζόν γενικής καθαριότητας στο σπίτι και δεν στο κρύβω πως το να καθαρίσεις και να αποθηκεύσεις τα χαλιά, είναι πλέον παιχνίδι. Σου έχει τύχει ποτέ να βλέπεις το βλαστάρι σου σε αργή κίνηση να ετοιμάζεται να ρίξει ένα γεμάτο μπολ με δημητριακά και γάλα στο αγαπημένο σου χαλί; Γιατί αν σου έχει τύχει και αντιδράς όσο cool σου γράφω εγώ τις γραμμές αυτές, έχεις σίγουρα στο σπίτι την σκούπα SE της Kärcher.

image007.png

Οι σκούπες SE της Kärcher πλένουν και στεγνώνουν επιτόπου και είναι ο απόλυτος σύμμαχος για βαθύ καθαρισμό κάθε υφασμάτινης επιφάνειας μέσα στο σπίτι. Διαθέτουν δύο κάδους, έναν για το καθαρό νερό και έναν για το βρώμικο, προσφέρουν άμεση καθαριότητα εις βάθος, ενώ είναι ακόμη ιδανικές για εκείνους που υποφέρουν από αλλεργίες και τους κατόχους κατοικιδίων! Το λίπος, η βρωμιά και οι οσμές απομακρύνονται πλήρως, για να μην σε ενοχλήσουν ποτέ ξανά ούτε οι λεκέδες από καφέ στο χαλί, από κρασί στον καναπέ, οι πιτσιλιές λάσπης στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή τα βρεγμένα ίχνη στα αστραφτερά σου πλακάκια!

Τι άλλο θέλεις να ξέρεις; Πως οι σκούπες αυτές είναι εξαιρετικά εύχρηστες, καθώς λειτουργούν με δύο μεγάλα κουμπιά στη συσκευή, ένα για τη λειτουργία ψεκασμού και ένα άλλο για σκούπισμα. Αν θέλεις να εξολοθρεύσεις ήπιους, καθημερινούς ρύπους και οι δύο λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα, ώστε να χρειάζεται μία μόνο κίνηση και… καθάρισες. Σε περίπτωση έντονων ρύπων, καλό είναι να ψεκάζεις πρώτα την επιφάνεια, αφήνοντας το καθαριστικό να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσεις. Με λίγα λόγια, αφού δεν μπορεί να μάθεις το παιδάκι σου ή το κατοικιδιάκι σου να μην κάνει ζαβολιές στο σπίτι, μπορείς να έχεις την SE στο ντουλάπι και να την αφήνεις να μαζεύει όσα δεν πρόλαβες!

#3 Σκούπα Ξηρής Αναρρόφησης T11/1 Hepa 14 Replast για επαγγελματικό αποτέλεσμα!

image009.jpg

Κι αν πλησιάζει και η δική σας εβδομάδα γενικής καθαριότητας στο σπίτι- καθιέρωσέ την και θα με θυμηθείς- βάλε για πρώτη φορά, μια επαγγελματική σκούπα στο σπίτι σου! Η ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 HEPA 14 Re!plast είναι ισχυρή, εξαιρετικά ελαφριά -μόλις 4,3kg- εργονομική, αθόρυβη και με στιβαρό σχεδιασμό ενώ είναι επίσης η πρώτη σκούπα στον κόσμο με ΗΕΡΑ 14, το πιο εξελιγμένο φίλτρο αέρα που ρουφάει τα πάντα ακόμα και τα βακτήρια και τους ιούς! Κι όσες υποφέρουμε από τις αλλεργίες της άνοιξης ή έχουμε μικρά παιδιά που μπουσουλάνε στο σπίτι, γνωρίζουμε καλά πως ο καθαρός αέρας και το καθαρό σπίτι χωρίς σκόνη είναι το απόλυτο trend στη ζωή μας.

Χάρη στο εκπληκτικό φίλτρο HEPA 14, με απόδοση φιλτραρίσματος και διαχωρισμού 99,995%, η σκούπα αυτή ικανοποιεί πρότυπα ασφαλείας ακόμα και σε ιατρεία, ενώ ταυτόχρονα είναι ιδανική για παντού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε χώρους όπου πρέπει να αποφεύγεται ο θόρυβος – όπως ας πούμε το σπίτι σου, όταν μόλις έχει αποκοιμηθεί το μωρό και το μόνο που δεν θέλεις είναι να το ξυπνήσεις!

Με κάδο χωρητικότητας 11 L, βάρος μόνο 4,3 kg, πρακτική και εργονομική λαβή μεταφοράς, η T 11/1 HEPA 14 Re!plast είναι κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένο πλαστικό και επομένως αποτελεί σημείο αναφοράς και όσον αφορά τη βιωσιμότητα – τι καλύτερο μάθημα για τα παιδιά σου;

image011.png

Ποτέ πριν ο καθαρισμός του σπιτιού δεν ήταν τόσο εύκολη και αποτελεσματική υπόθεση, όσο είναι σήμερα χάρη στην Kärcher – και οι τρεις σκούπες που σου αναφέραμε είναι ό,τι χρειάζεσαι για να έχεις ένα σπίτι πεντακάθαρο, κάθε στιγμή!