Ένας τοίχος στον μαυροπίνακά σας

Ένας τοίχος στον μαυροπίνακά σας

Ή, πώς να ξεμπερδέψετε μια και καλή με το αιώνιο ερώτημα «τι να κάνω με τους τοίχους στο σπίτι;».

Το βάψιμο τον τοίχων του σπιτιού είναι μια αρκετά πολύπλοκη απόφαση. Το ένα χρώμα δίνει βάθος στο δωμάτιο, το άλλο το φωτίζει, το τρίτο το μικραίνει, το άσπρο είναι πρακτικό αλλά βαρετό, οι πίνακες, οι αφίσες και τα διάφορα διακοσμητικά δίνουν έναν χαρακτήρα αλλά κάποια στιγμή τα βαριέστε, αφήστε δε που κάνουν τρύπες στον τοίχο και πρέπει να τις καλύψετε αν δεν θέλετε να ξανακρεμάσετε κάτι εκεί. Μπέρδεμα με λίγα λόγια, το πιάσατε το νόημα.

Αν είστε τολμηρές και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς φρέσκο και καινοτόμο, ένα θα σας πούμε: μαυροπίνακας. Τι εννοούμε; Αναφερόμαστε σε μια σχετικά καινούργια τάση που εξαπλώνετε όλο και περισσότερο με τον καιρό, και αυτή είναι η μετατροπή ενός τοίχου του σπιτιού σε μαυροπίνακα. Αυτό γίνεται πολύ απλά, με την χρήση ειδικής μπογιάς.

Βάφετε τον τοίχο με την μπογιά για μαυροπίνακες και έχετε δημιουργήσει έναν τεράστιο μαυροπίνακα μέσα στο σαλόνι σας. Μπορείτε να γράφετε και να σχεδιάζετε οτιδήποτε θέλετε, ακόμα και να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους σας και μετά να τα σβήνετε όλα με μια κίνηση. Και πάλι από την αρχή. Αν δεν σας ενοχλεί το μαύρο χρώμα –το οποίο δεν θα είναι και τόσο μαύρο με όλα τα σχέδια και τα σημειώματα από τις κιμωλίες- πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για το θέμα των τοίχων, και απείρως διασκεδαστική. Τολμήστε το και δεν θα το μετανιώσετε.