Το genius hack για να μη ξαναχάσεις ποτέ τα σκουλαρίκια σου όταν ταξιδεύεις έγινε viral στο TikTok

Το genius hack για να μη ξαναχάσεις ποτέ τα σκουλαρίκια σου όταν ταξιδεύεις έγινε viral στο TikTok
Pexels

Αυτό το απλό κόλπο για να πακετάρες τα σκουλαρίκια σου όταν ταξιδεύεις θα σου εξασφαλίσει ότι δεν θα τα χάσεις ποτέ ξανά.

Όπως διαβάζουμε, πάνω από το 25% των ταξιδιωτών που φορούν κοσμήματα έχουν χάσει ένα κομμάτι ενώ βρίσκονταν στο δρόμο, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ασφαλιστική εταιρεία Jewelry Mutual Group.

Ανάμεσα σε όλα τα μικροσκοπικά κοσμήματα που έχουμε, τα σκουλαρίκια είναι -φυσικά- από τα πιο εύκολα αντικείμενα για να χαθούν, με τα μισά από τα ζευγάρια να εξαφανίζονται στις γωνίες των βαλιτσών, των δωματίων του ξενοδοχείου, των αυτοκινήτων. Και όταν χαθούν, τα σκουλαρίκια είναι τόσο μυστηριωδώς αδύνατον να βρεθούν όσο και οι κάλτσες που αγνοούνται αφού μπουν στον πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο.

Στα πιο πρόσφατα διαδικτυακά νέα τώρα και μια νεαρή γυναίκα αποκάλυψε έναν «ιδιοφυή» τρόπο για να αποθηκεύουμε τα κοσμήματά μας όταν ταξιδεύουμε και ο οποίος μας διασφαλίζει ότι τίποτα δεν θα χαθεί ή θα καταστραφεί στο ταξίδι μας.

Ειδικότερα, η Lauren, από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιεί κουμπιά για να κρατά ασφαλή τα σκουλαρίκια της όταν δεν τα φοράει. Η τακτική αυτή θέλει απλώς να περάσεις τις καρφίτσες των σκουλαρικιών σε κουμπιά και να στερεώσεις τα πώματά τους από την άλλη.

«Πάντα το κάνω αυτό όταν ταξιδεύω», είπε η Lauren σε ένα βίντεο που είναι πλέον viral. Το εν λόγω hack διασφαλίζει ότι τα σκουλαρίκια παραμένουν μαζί και το κουμπί τα κάνει εύκολα ορατά στις θήκες αποθήκευσης.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χάρηκαν με το hack και μάλιστα αρκετοί θέλησαν να μοιραστούν με τη σειρά τους κάποια εξίσου χρήσιμα tips.

«Σε όλη μου τη ζωή μάζευα κουμπιά. Δεν τα χρειάστηκα ποτέ -μέχρι τώρα», έγραψε κάποιος ως σχόλιο με μια γυναίκα να συμπληρώνει, «Αν τα κολιέ σας μπλέκονται συνεχώς, περάστε τα μέσα από ένα καλαμάκι όταν ταξιδεύετε».

Οι γυναίκες «κρυώνουν σε πολύ υψηλότερη θερμοκρασία από τους άνδρες» και αυτός είναι ο λόγος

«Χρησιμοποιώ κολλώδη μεμβράνη για τα κολιέ μου. Τοποθετήστε τα επίπεδα και καλύψτε τα με άλλη μια στρώση μεμβράνης», έγραψε μια χρήστης και μια άλλη πρόσθεσε, «Μου αρέσει η ιδέα του κουμπιού. Εγώ βάζω τα σκουλαρίκια μου σε διαλογέα χαπιών».

Untitled.png