Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για να μένει πάντα αδύνατη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό είναι το μυστικό της Kourtney Kardashian για να μένει πάντα αδύνατη

Και με τέτοιο κορμί δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε

Ένα είναι το σήμα κατατεθέν των Kardashians και αυτό δεν είναι άλλο από το υπέροχο, καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί τους. Έχουν καταφέρει εδώ και κάποια χρόνια τώρα να κάνουν «μόδα» έναν πολύ ιδιαίτερο σωματότυπο, ο οποίος περιλαμβάνει πλούσιες καμπύλες με αποτέλεσμα πολλές κοπέλες να τις αντιγράφουν (και όχι πάντα με μεγάλη επιτυχία).

Πως όμως διατηρεί η Kourtney -που είναι και μαμά τριών παιδιών- αυτό το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί έτσι αψεγάδιαστο; Η 38χρονη reality star αποκάλυψε το μυστικό της διατροφής της και είναι τόσο απλό που δεν πηγαίνει καν ο νους σου. Η star λοιπόν εξομολογήθηκε πως κάθε πρωί που ξυπνάει πίνει με άδειο στομάχι συμπλήρωμα κολλαγόνου και 20 λεπτά μετά από αυτό πίνει ένα ποτήρι νερό με μία κουταλιά της σούπας μηλόξιδο.

48957DB800000578 0 image m 16 1517399254135

Δεν το φαντάστηκες καθόλου σωστά; «Και οι δύο αυτές συνήθειες έχουν πολλά οφέλη για την υγεία που επηρεάζουν τα πάντα, από το δέρμα σου μέχρι τον τρόπο που το σώμα σου επεξεργάζεται τα θρεπτικά συστατικά», ανέφερε σε συνέντευξη της η Kourtney Kardashian. Αν λοιπόν κι εσύ θέλεις να βρεις την φόρμα σου με υγιεινό τρόπο, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την τακτική της.

Διάβασε ακόμη:

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; 2 smoothies που θα σου δώσουν «φτερά»

3 συμβουλές που έχουν να κάνουν με τη διατροφή σου και σε βοηθούν να αδυνατίσεις