Κυτταρίτιδα τέλος: Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή με ξύδι που μπορείς να δοκιμάσεις

Βιβή Αγγελάκη
Κυτταρίτιδα τέλος: Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή με ξύδι που μπορείς να δοκιμάσεις

Μην περιμένεις το καλοκαίρι! Φρόντισε από τώρα για να έχεις...

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, όμως οι αναμνήσεις του προηγούμενου καλοκαιριού (όπως και κάθε καλοκαιριού) είναι χαραγμένες ακόμη στη μνήμη μας... Φυσικά, ανάμεσα στις άφθονες στιγμές γέλιου και χαλάρωσης σε μαγευτικές παραλίες κάνοντας βουτιές ή πίνοντας άφθονα κοκτέιλ υπάρχει και η άβολη στιγμή που διαπιστώνεις μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας το μαγιό σου – αν δεν το ήξερες ήδη- πως «ναι» έχεις κυτταρίτιδα...


Είναι αυτή η ίδια στιγμή, που δίνεις όρκο από μέσα σου πως από χειμώνα τα πράγματα θα αλλάξουν και θα κάνεις τα πάντα να την εξαφανίσεις από πάνω σου. Το τρίπτυχο της επιτυχίας σου; Υγιεινή διατροφή (μη ξεχνάς το άφθονο νερό), γυμναστική, και κρέμες που θα εξαφανίσουν τον αντιαισθητικό αυτό εφιάλτη! Σε αυτό το τελευταίο ερχόμαστε να σου δώσουμε μια super, πανεύκολη συνταγή με ξύδι (και συγκεκριμένα μηλόξυδο) που εφαρμόζοντάς τακτικά θα δεις ορατά αποτελέσματα.

e280b76543d128faed3511d4781819e9 122b4


Θα χρειαστείς:
Ένα κομμάτι ύφασμα (μπορεί να είναι μια πετσέτα ή γάζα)
100 ml μηλόξυδο φυσικό
100 ml νερού
μισό κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι

Σε ένα μπολ μπορείς να αναμείξεις όλα τα συστατικά μαζί και να τα ανακατέψεις μέχρι το θαλασσινό αλάτι να λιώσει εντελώς. Βρέξε- εμπότισε την πετσέτα με το διάλυμα και τύλιξε τους μηρούς σου. Άφησε την πετσέτα τυλιγμένη στα πόδια σου για περίπου 4 ώρες φροντίζοντας να την έχεις καλύψει με μια άλλη πετσέτα ή μικρή κουβερτούλα, έτσι ώστε να υπάρχει θερμότητα στην περιοχή.

Το μηλόξυδο και το ξύδι γενικότερα, επιταχύνουν τις μεταβολικές διεργασίες που καίνε το λίπος κάτω από την επιδερμίδα.