Το Tik Tok σου βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να καταπολεμήσεις τον πονοκέφαλο

Το Tik Tok σου βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο για να καταπολεμήσεις τον πονοκέφαλο

Το Tik Tok είναι γεμάτο με hacks και φυσικά η καταπολέμηση του πονοκέφαλου δεν θα μπορούσε να μην έχει γίνει βίντεο!

Αν βρίσκεσαι συχνά αντιμέτωπη με πονοκέφαλο ή ημικρανίες το Tik Tok φαίνεται ότι έχει βρει μία εναλλακτική λύση για να σε ανακουφίσει, τις ημέρες που τα παυσίπονα δεν φαίνεται να κάνουν την δουλειά τους και εσύ δεν μπορείς να περάσεις άλλη μία μέρα ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα η χρήστης της πλατφόρμας με το όνομα @paigeandbroch έχει βρει ένα μοναδικό hack το οποίο ισχυρίζεται ότι βοηθάει στο να ξεπεράσεις τον πονοκέφαλο.

Η διαδικασία αρχίζει αφού η κοπέλα έχει γεμίσει τον νεροχύτη του μπάνιου με νερό και έχει βάλει μέσα τα πόδια της. Τότε, βάζει μία παγοκύστη στον αυχένα της και όπως εξηγεί το κρύο στα άκρα «τραβάει» το αίμα από το κεφάλι, γεγονός που ανακουφίζει τον πόνο που αισθάνεσαι σε εκείνο το σημείο.

Η @paigeandbroch ισχυρίζεται ακόμα ότι το συγκεκριμένο hack έχει πολύ άμεσα αποτελέσματα. Οι συμβουλές της, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Στην περίπτωση που οι ημικρανίες που αισθάνεσαι είναι πολύ έντονες, προτείνει, εκτός από τα πόδια σου, να τοποθετήσεις μέσα στο νερό και τα δάχτυλά των χεριών σου.

Μία ακόμα εναλλακτική για τον πονοκέφαλο από το Tik Tok!

Ένας άλλος λογαριασμός στο Tik Tok με το όνομα @elysian.living που μοιράζεται, με τους 891.9Κ ακόλουθους που συγκεντρώνει, hacks για διάφορες πτυχές της καθημερινότητας, δίνει μία διαφορετική εναλλακτική στην παραπάνω λύση για τον πονοκέφαλο.

Στο σχετικό βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Victoria, η οποία έχει τον λογαριασμό, γεμίζει ένα μπολ με κρύο νερό και παγάκια και στη συνέχεια βάζει το κεφάλι της μέσα σε αυτό για μερικά δευτερόλεπτα. Αφού έχει ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, γεμίζει την μπανιέρα της με νερό, βάζει μέσα ένα shower bomb και κάνει ένα δροσερό και αναζωογονητικό μπάνιο.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με ένα ρόφημα που περιέχει ηλεκτρολύτες και παγάκια, με την Victoria να ισχυρίζεται ότι όλα τα παραπάνω την βοηθούν να ξεπεράσει τον πονοκέφαλο που αισθάνεται μία κουραστική μέρα.