Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό δέντρο του Rockefeller Center - 50.000 λαμπάκια και αστέρι 400 κιλών!

Νατάσσα Σχοινά
Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό δέντρο του Rockefeller Center - 50.000 λαμπάκια και αστέρι 400 κιλών!

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ αφιερωμένο στη γιορτή των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα είναι σαφώς μία εποχή που αρέσει στον περισσότερο κόσμο. Τα πάντα ντύνονται γιορτινά και σε βάζουν σε μία πιο «ζεστή» και χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα. Όπως και να το κάνουμε, το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις όλα γύρω σου γιορτινά μπορεί να σου φτιάξει από μόνο του τη διάθεση και να σου δώσει το boost που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με θετική διάθεση την ημέρα σου. Και το ίδιο ισχύει σε όλον τον πλανήτη.



Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center

Στο Rockefeller Center, για παράδειγμα, κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα φωτεινά. Την περασμένη Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα, ώρα Αμερικής, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο νούμερο 30 της Rockefeller Plaza.

https://www.instagram.com/p/CW_qHr1vUg2

Δεκάδες χιλιάδες λαμπάκια και τόνοι χριστουγεννιάτικης διάθεσης

Το δέντρο περιλαμβάνει πάνω από 50.000 πολύχρωμα λαμπάκια LED, το αστέρι στην κορυφή ζυγίζει 400 κιλά, ενώ όλη του η επιφάνεια είναι καλυμμένη από τρία εκατομμύρια κρυστάλλους. Συνολικά ζυγίζει 12 τόνους!

rockefeller center tree5
rockefeller center tree9

Ο δήμαρχος Mayor Bill de Basio, το δίκτυο οδικής κυκλοφορίας και η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπαν ότι ο χώρος των πεζών γύρω από το Rockefeller Center και το Radio Music Hall θα επεκταθεί προσωρινά, ενώ πλήθος κόσμου ήδη από τις πρώτες ώρες βρέθηκε στα πέριξ για να απολαύσει το ιδιαίτερο θέαμα.

Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών

Για την τελετή της φωταγώγησης, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, διάσημοι καλλιτέχνες ανέβηκαν στο stage και τραγούδησαν δίνοντας ακόμα πιο γιορτινή και διασκεδαστική νότα στην ημέρα. Underwood, Mickey Guyton, Harry Connick Jr., Brad Paisley, Alessia Cara, Norah Jones, Rob Thomas, ακόμα και το Broadway cast του «Come From Away».



Το παγοδρόμιο και η κουκουβάγια Roxy

Δίπλα ακριβώς στο δέντρο τοποθετήθηκε ένα παγοδρόμιο για να επισκέπτονται μεγάλοι και παιδιά, ενώ η κουκουβάγια Roxy έκανε την εμφάνισή της ως μασκότ του Rockefeller. Μέχρι που έκανε πατινάζ μαζί με τα παιδιά, χοροπηδούσε ξέφρενα από ενθουσιασμό και μετέδιδε τα θετικά της vibes στους γύρω της.

https://www.instagram.com/p/CXAl1rZMaH9

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την ξεχωριστή φωταγώγηση του δέντρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εορταστικές παραδόσεις απ' όλο τον κόσμο που μπορείς να υιοθετήσεις αυτά τα Χριστούγεννα

Το 2022 θα είναι η χρονιά του gaming! 5 παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε

Τι διαφορά κάνει ένας αιώνας! Φαντάζεσαι πόσο κόστιζε ένα εισιτήριο αεροπλάνου το 1921;