Η καλή μέρα από το astrology φαίνεται...

Γωγώ Φούντα
Η καλή μέρα από το astrology φαίνεται...

Το ξυπνητήρι χτυπά επίμονα για 3η ή 4η φορά. Κάθε μέρα το ίδιο συμβαίνει. Δεν αλλάζει με τίποτα αυτό! Στριφογυρίζω στο κρεβάτι και ανόρεχτα πατάω τα πόδια μου στο πάτωμα. Κοιτάζω προς το παράθυρο.
Με αργά βήματα κατευθύνομαι στο μπάνιο προσπαθώντας να τιθασεύσω τα μαλλιά μου (καστανά με ωροσκόπο λιοντάρι). Βρέχω το πρόσωπό μου, κοιτάζομαι στον καθρέφτη με τις παλάμες στο πρόσωπο και μουρμουρίζω τη γνωστή μελωδία: «Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό...». Η σκέψη Νο1 στον Υδροχόο που με ταλαιπωρεί εδώ και κάτι μήνες μόλις έγινε! Ώρα 8:02 π.μ. (ήχος από μικροσκοπικό καμπανάκι)!

Κατευθύνομαι στην κουζίνα και φτιάχνω καφέ. Φτάνω με την κούπα στο χέρι στο σαλόνι, ανοίγω το παράθυρο και κάθομαι στον καναπέ. Η πρώτη γουλιά μαγικά ανοίγει το νυσταγμένο ακόμα βλέμμα μου και τα χέρια αυτόματα αγκαλιάζουν το λάπτοπ. Παλιά άνοιγα την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Εδώ και μήνες όμως η πρωινή τελετουργία έχει άλλον πρωταγωνιστή. Ανοίγω το Wi-Fi και μπαίνω στην σελίδα που δεσπόζει πρώτη πρώτη στα «αγαπημένα μου»: Αstrology.gr

Όχι δεν είμαι από αυτές που έχουν κάνει προσωπικούς αστρολογικούς χάρτες και τρέχουν κάθε μήνα για ενημέρωση. Δεν ξέρω καλά καλά που έχω τους πλανήτες μου (έχω μια υποψία για μακρυά μεριά, αλλά δεν το έχω ψάξει).
Όμως, όσες κουβέντες κι αν έκανα με φίλες και γνωστές, με συναδέλφους και καφετζούδες (μία φορά πήγα το ορκίζομαι), κανείς δεν έπεσε ποτέ τόσο μέσα σε προβλέψεις όσο το astrology.gr! Επιβεβαιωμένο αυτό! Μιλάνε τα στοιχεία!

Πατάω το enter και μπαίνω στην (ανανεωμένη του) σελίδα. Με κλειστά μάτια μπορώ να περιηγηθώ. Το έχω μάθει απέξω. Πρώτα τσεκάρω το δικό μου ζώδιο, μετά το δικό του!
Η διαδικασία ίδια κάθε πρωί. Όσο διαβάζω ξυπνάω όλο και περισσότερο! Οι κόρες των ματιών μου τώρα διαστέλλονται και ρουφούν την πληροφόρηση σα σφουγγαράκια Καλύμνου.

«Σήμερα ευνοείται η επικοινωνία»... Πίνω μία γουλιά καφέ και χαμογελάω λες και μόλις με ενημέρωσαν από το control ότι έρχεται να με ζητήσει στον χορό του παλατιού. (σκέψη του υδροχόου Νο22 τα μικροσκοπικά καμπανάκια χτυπούν ασταμάτητα). Χαμογελώ γιατί όταν το γράφει το astrology.gr συμβαίνει! Δεν το έχω εξηγήσει και ούτε θέλω! Απλά συμβαίνει.

Μπαίνω να διαβάσω και το δικό του ζώδιο (αλίμονο). «Σεξουαλική εκμετάλλευση»!

Ώπα, παιδιά! Ανασκουμπώνομαι στον καναπέ. Ακουμπάω την κούπα στο τραπεζάκι και φέρνω το λάπτοπ πιο κοντά. Ξαφνικά τα γράμματα θολώνουν! Μίλα ξεκάθαρα Γιάννη Ριζόπουλε (αστρολόγος στο astrology.gr) λέγε τι ξέρεις!
«Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου»!
Νοερά φοράω μπλουζάκι με στάμπα έναν στόχο από βελάκια και τρέχω προς το μέρος του (σκέψη του υδροχόου Νο30, ώρα 8:34π.μ.).

ΤΙ ώρα είναι;! Πάλι θα αργήσω στη δουλειά! Κλείνω το λάπτοπ και τρέχω σαν την τρελή να ντυθώ, να βαφτώ και να ετοιμάσω το φαγητό μου.
Κατεβαίνω τα σκαλιά δύο δύο χαμογελώντας και μπαίνω στο αυτοκίνητο. Άλλη μία μέρα ξεκίνησε με astrology.gr, αύριο πάλι (μήπως να ξυπνήσω λίγο πιο νωρίς να έχω χρόνο;)!

Και καθώς κλείνω το κείμενο αυτό... (σκέψη υδροχόου Νο 446, ατελείωτα μικροσκοπικά χρυσαφένια καμπανάκια)... μου έστειλε μήνυμα.