Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στην Παρθένο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου. Ωστόσο, η Αφροδίτη στους Διδύμους οδηγεί τα βήματά σου και σε «πονηρές» ατραπούς, με πιθανή συνέπεια να «μπλέξεις» με καταστάσεις δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Επιπλέον, ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Παράλληλα, καλείσαι να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Καλείσαι να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, ενώ αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι «στημένες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Επιπλέον, η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε παραπέμπει σε ένα νέο ξεκίνημα, ίσως όμως να συμβάλλει και σε μια κυκλοθυμία, που θα προβληματίσει τους άλλους. Επιπλέον, στην καθημερινότητα σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα ή αδιέξοδο που θα σε «καθηλώσει». Το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση, αφήνοντας πίσω σου ότι σε πίκρανε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση, δίνοντάς σου μια καλή αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα σχετικά «βαρύ» βίωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα αυξάνει την δυναμική σου στον επαγγελματικό στίβο και οφείλεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούληση σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Αναδεικνύονται θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου, είτε με ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα… έπρεπε να γνωρίζεις! Ίσως βέβαια να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση. «Παίζουν» ωστόσο και θέματα υγείας που ζητούν την λύση τους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να ψάξεις για «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την λογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου. Παράλληλα, τόσο η Αφροδίτη στους Διδύμους, όσο και ο Άρης στον Λέοντα, δημιουργούν νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και καλό είναι να ξεκαθαρίσεις έγκαιρα το τοπίο, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η έμφαση δίνεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό όμως να βγάλεις κάτι χρήσιμο από αυτές κι όχι να περιφέρεσαι ασκόπως από τον Άννα στον… Καϊάφα! Επιπλέον, καλείσαι να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την άθλησή σου. Παράλληλα, φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes