Αυτά είναι τα top wellness trends 2019 που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις!

Αυτά είναι τα top wellness trends 2019 που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις!

Αυτά είναι τα top wellness trends 2019 που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις!

Μπορεί να έχουμε ήδη «φάει» σχεδόν το πρώτο μισό του 2019 και να οδεύουμε… ολοταχώς προς την «καρδιά» του έτους, ποτέ όμως δεν είναι αργά φίλη μου να ενημερωθείς γύρω από τα must πρωτοεμφανιζόμενα trends της χρονιάς. Μπορεί να χρειάστηκε να κάνουμε… φύλλο και φτερό τη «μαύρη τρύπα» του παγκόσμιου ιστότοπου για να θυμηθούμε τα trends που κυριάρχησαν στον κόσμο την περίοδο του ’19 που προηγήθηκε και να «ξετρυπώσουμε» εκείνα που θα υποδεχτούμε και θα επικρατήσουν τους μήνες που θα έρθουν, αποφασίσαμε όμως να παρουσιάσουμε μόνο την «αγία τριάδα» από αυτά. Εκείνα που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ακολουθώντας τα, θα σου αλλάξουν τη ζωή. Μην ξεχνάς άλλωστε πως όσο σε φροντίζεις, τόσο κερδίζεις!

Αν χρειάζεσαι λοιπόν ένα επιπλέον boost ανανέωσης, αφιέρωσε λίγο επιπλέον χρόνο, να ενημερωθείς γύρω από τις νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν και έπειτα αποφασίζεις ποια από αυτές ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σου, ώστε να την ακολουθήσεις.

Stay fit by… yourself

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα προκύψουν στη γυμναστηριακή μας ρουτίνα το υπόλοιπο του 2019, καθώς ήδη από το πρώτο μισό, ο κόσμος επιμένει να στρέφεται όλο και περισσότερο προς την κατοίκων προπόνηση, καθιερώνοντάς την ως ένα από τα κορυφαία hip αυτής της χρονιάς. Που πάει να πει πως, ήρθε η ώρα να πούμε «αντίο» στα γυμναστήρια, τις «τσιμπημένες» συνδρομές και τους personal trainers και να αναλάβουμε εμείς οι ίδιες τα ηνία των workout μας. Ειλικρινά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μεθοδικότητα και συνέπεια με τον εαυτό σου. Στο YouTube μπορείς να βρεις όλα τα απαραίτητα tutorials από προγράμματα που ακολουθούν και οι αγαπημένοι σου stars, συνεδρίες για meditation που θα… φροντίσουν την αύρα σου, ενώ με τις κατάλληλες εφαρμογές στο smartphone σου, θα μπορείς να έχεις κάθε στιγμή τον απόλυτο έλεγχο της φυσικής σου κατάστασης. Τέρμα πια τα αυστηρά ωράρια και η ατελείωτη αναμονή στα μηχανήματα. Ετοιμάσου να γίνει φέτος το σαλόνι σου, το απόλυτο fitness hot spot!

Με «σύμμαχό» σου τη φύση

Και ναι! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε είναι πλέον παρόν. Το 2019 είναι το κομβικό έτος όπου επιτέλους, σύσσωμος ο κόσμος του beauty industry αρχίζει να αποχαιρετάει σίγα σιγά και μία για πάντα, όλα εκείνα τα προϊόντα που περιλαμβάνουν χημικά συστατικά τα οποία όχι μόνο είναι εξαιρετικά επικίνδυνα σε βάθος χρόνου για την επιδερμίδα μας αλλά και για το περιβάλλον, αντικαθιστώντας τα με στοιχεία 100% φυτικής προέλευσης όπως καρπούς φρούτων, εκχυλίσματα, φυτά και βότανα. Τα αγαπημένα μας brands, όχι μόνο θα επενδύσουν σε πιο eco friendly διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας, αλλά συγχρόνως θα διαμορφώσουν ανάλογα την beauty routine μας, η οποία θα ακολουθήσει μία ανάλογη πορεία. Με αυτόν τον τρόπο, η περιποίησή μας θα γίνει πολύ πιο στοχευμένη, εστιάζοντας όχι τόσο στο κομμάτι της εικόνας και του αποτελέσματα, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, όσο στην υγεία του δέρματος και του οργανισμού μας εν γένει.

It’sin the water baby

Το συστατικό στο οποίο πάντα, αλλά φέτος λίγο περισσότερο, «ορκίζονται» όλοι οι ειδικοί και beauty influencers, είναι το νερό! Η αστείρευτη αυτή πηγή ζωής, «πλούσια» σε ευεργετικές ιδιότητες από τις οποίες επωφελείται ο οργανισμός μας, είναι εκείνη που θα παίξει «πρωταγωνιστικό» ρόλο, όχι μόνο ως αναπόσπαστο συστατικό αρκετών προϊόντων ομορφιάς, αλλά και στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας. Με την έννοια της «ενυδάτωσης» σε πρώτο πλάνο και το νέο διαγωνισμό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστείς ούτε στιγμή και να μην ενυδατώνεις τακτικά τον οργανισμό σου.

Πιο συγκεκριμένα, καταναλώνοντας το «Νερό του Μήνα» το οποίο αντιστοιχεί σε 42 καπάκια μπουκαλιών ΑΥΡΑ 1.5Lt, κερδίζεις αμέσως μοναδικά δώρα Adidas, ενώ από τον πρώτο κιόλας κωδικό που θα καταχωρήσεις στο www.frontisetinavrasou.gr, μπαίνεις στο μεγάλο διαγωνισμό για να διεκδικήσεις ένα «παραμυθένιο» 5ήμερο στο Euphoria Retreat Spa hotel! Όσο περισσότερο, δηλαδή, φροντίζεις εσένα τόσο μεγαλύτερα δώρα κερδίζεις από το ΑΥΡΑ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερος τρόπος να «ξεκλειδώσεις» τον πιο όμορφο εαυτό σου!

Μάθε περισσότερα για τον διαγωνισμό ΑΥΡΑ στο www.frontisetinavrasou.gr