Οι λόγοι που πρέπει να γυμνάζεσαι ακόμα κι όταν αισθάνεσαι κουρασμένος

Οι λόγοι που πρέπει να γυμνάζεσαι ακόμα κι όταν αισθάνεσαι κουρασμένος

Οι λόγοιπου πρέπει να γυμνάζεσαι ακόμα κι όταν αισθάνεσαι κουρασμένος

Όσο φροντίζεις για τον εαυτό σου, εκείνος θα φροντίζει για εσένα

Μια κουραστική μέρα στο γραφείο μπορεί πολλές φορές να μας αποτρέψει από μια αγαπημένη ασχολία, όπως είναι αυτή της γυμναστικής. Παραδοσιακά, αυτή είναι η πιο γνωστή μας δικαιολογία. Όταν νιώθουμε πως το επίπεδο των δυνάμεών μας είναι χαμηλό, τότε προσπαθούμε να ξεκουραστούμε βλέποντας τηλεόραση ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Τα οφέλη της γυμναστικής, όμως, παρά την κόπωσή μας, είναι πολλά και μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμησή της.

Ακόμα και μια απλή βόλτα με το ποδήλατο, έχοντας πάντα μαζί σου το νερό ΑΥΡΑ, βοηθά στην ολική ενδυνάμωση του σώματός σου και αυξάνεις συγχρόνως τις πιθανότητες να βρεθείς στο 5ήμερο ταξίδι ευεξίας στοEuphoria Retreat Spa Hotel. Πώς θα το κάνεις αυτό; Με τους κωδικούς που βρίσκονται στα καπάκια 1,5 lt ΑΥΡΑ!

Με τη γυμναστική μετά το γραφείο, παρά την κούραση που αισθάνεσαι, κερδίζεις επίσης το άγχος που σε καταβάλλει πολλές φορές από αυτή. Όλοι γνωρίζουμε πως οι επιπτώσεις του άγχους είναι πολλές και μια από τις ιδανικότερες λύσεις για να το κερδίσεις ή να το περιορίσεις, είναι το τρέξιμο. Ξεκίνησε σταδιακά, μέχρι να καταλάβεις πως η αντοχή σου βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Όταν νιώσεις έτοιμος, πιες από το μπουκαλάκι ΑΥΡΑ νερό ώστε να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου και δώσε την απαιτούμενη ένταση στο πρόγραμμά σου.

Αν είσαι από τα άτομα που τους αρέσει να γυμνάζονται όταν ξυπνούν, ώστε να ξεγελούν την κούραση που νιώθουν, τότε καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως με την πρωινή γυμναστική αυξάνεις τον μεταβολισμό σου. Επίσης, ο οργανισμός σου εκκρίνει ενδορφίνες από την αρχή της ημέρα και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Η πραγματική ξεκούραση, βρίσκεται σε έναν καλό ύπνο. Αν προτιμάς την απογευματινή άσκηση μετά τη δουλειά, τότε οι επιδόσεις σου θα είναι αυξημένες και οι πιθανότητες να τραυματιστείς, ελάχιστες. Η μυϊκή σου μάζα και η δύναμή σου, θα αυξηθούν επίσης. Όσο φροντίζεις για τον εαυτό σου, εκείνος θα φροντίζει για εσένα, όπως ακριβώς και η ΑΥΡΑ.

Αν δεν ξέρεις από πού να κάνεις την αρχή για μία πιο δραστήρια καθημερινότητα, ο μεγάλος διαγωνισμός του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, επιβεβαιώνει πως όσο σε φροντίζεις κερδίζεις και γίνεται η απόλυτη wellbeing αφορμή που ζητούσες για να αλλάξεις τα πάντα προς το καλύτερο. Κάθε λευκό καπάκι ΑΥΡΑ 1,5Lt κρύβει έναν μοναδικό κωδικό. Αγοράζοντας το «Νερό του Μήνα» σου που αντιστοιχεί σε 42 καπάκια, κερδίζεις αυτόματα «πλούσια» δώρα Adidas, ενώ από τον πρώτο κιόλας κωδικό, μπαίνεις στη μεγάλη κλήρωση με δώρο 5ήμερο σε wellness spa hotel! Όσους περισσότερους κωδικούς καταχωρήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις το 5ήμερο ταξίδι στο Euphoria Retreat Spa hotel. Τι λες;Εσύ θα φροντίσεις την ΑΥΡΑ σου;

Μάθε περισσότερα για τον διαγωνισμό ΑΥΡΑ στο www.frontisetinavrasou.gr