Τα «απόλυτα» trends του 2019 που θα αναδείξουν το σώμα σου και θα φροντίσουν την ΑΥΡΑ σου

Τα «απόλυτα» trends του 2019 που θα αναδείξουν το σώμα σου και θα φροντίσουν την ΑΥΡΑ σου

Βρισκόμαστε σχεδόν στο πρώτο μισό του έτους 2019, αναμένοντας το καλοκαίρι με ασυγκράτητη ανυπομονησία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη αρχίσει να συρρέουν στα γυμναστήρια, δίνοντας τη δική τους «μάχη» κάτω από την μπάρα, ελπίζοντας πως θα έχουν καταφέρει κάπως να προσεγγίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στον καθρέφτη, μέχρι τη στιγμή που θα βγουν επιτέλους στην παραλία. Αυτό που δεν γνωρίζουν βέβαια, είναι πως μέσα σε ένα τόσο περιορισμένο χρονικό διάστημα, το ατελείωτο «κάψιμο» στο γυμναστήριο, δεν είναι αρκετό. Για να κατακτήσεις τις ιδανικές αναλογίες ή έστω κάτι παραπλήσιο, χρειάζεται πάντα κάτι επιπλέον.


Τι είναι αυτό; Ένα σύνολο πραγμάτων, που περιλαμβάνει τη διατροφή, τις καθημερινές συνήθειες ακόμη και τη διάθεση του ατόμου, οι οποίοι όλοι μαζί «εργάζονται» σκληρά για τον πολυπόθητο στόχο, ένα υγιές και δυνατό σώμα. Όταν όλα τα παραπάνω λειτουργούν σωστά, τότε η προσπάθεια είναι μεθοδευμένη και πιθανότατα έχει πολύ μικρά ποσοστά αποτυχίας.


Δεν υπάρχει λόγος όμως να πελαγώνεις. Ακολουθώντας την παρακάτω λίστα που έχουμε φτιάξει με τα must wellbeing trends της χρονιάς, όλα θα γίνουν πολύ ευκολότερα. Πίστεψε με, ποτέ δεν είναι αργά να σε φροντίσεις και να κερδίσεις, «χτίζοντας» συγχρόνως το κορμί των ονείρων σου.

Κατοίκων… προπονήσεις


Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που αισθάνεται μία… πηγαία πίεση μπαίνοντας σε ένα γυμναστήριο. Λίγο οι ζόρικοι τύποι με τα τεράστια μπράτσα, η βαρετή αναμονή στα μηχανήματα εν ώρα αιχμής, η αναπόφευκτη σύγκριση, δεν θέλεις και πολύ για να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου. Ευτυχώς όμως φέτος, μπορείς να το κάνεις, αφού οι προπονήσεις από το σπίτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα trends για το 2019. Με καλό προγραμματισμό, συνέπεια και έναν υποτυπώδες εξοπλισμό, γίνονται ακόμη και θαύματα! Αναζητώντας βίντεο στο διαδίκτυο με ασκήσεις που σε ενδιαφέρουν και σου ταιριάζουν περισσότερο, μετατρέποντας το σαλόνι σου σε workout corner και «κατεβάζοντας» ένα app στο κινητό, το οποίο θα σου παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείς την πρόοδό σου, είσαι από τώρα έτοιμος για παραλία!

Ξέχνα τις selfies, πιάσε το selfcare!


To selfcare υπό τη μορφή trend, έκανε δειλά την εμφάνισή του από το 2018. Φέτος ωστόσο, έχει «απογειωθεί» και όχι άδικα. Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, οι αμέτρητες υποχρεώσεις δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το χρόνο που χρειαζόμαστε με τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να τον παραμελούμε. Από φέτος λοιπόν, ετοιμάσου να κάνεις μία στροφή στα.. ενδότερα και να ανακαλύψεις καλύτερα τον εαυτό σου. Ήρθε ο καιρός λοιπόν, να πεις «αντίο» στην κακή ρουτίνα του ύπνου, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τις κακές συνήθειες και γιατί όχι, τους «τοξικούς» ανθρώπους. «Ακούγοντας» καλύτερα τον εαυτό σου και «διαβάζοντας» τα σημάδια που σου στέλνει, θα μπορέσεις να έχεις, όχι μόνο έναν καλύτερο και πιο υγιή τρόπο ζωής αλλά και πολύ πιο αποδοτικές προπονήσεις. Ήξερες πως η κακή σου διάθεση, μπορεί να είναι η ύπουλη αιτία που σαμποτάρει τη γυμναστηριακή σου εξέλιξη;


Extra tip: Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το συστατικό που θα αλλάξει τη ζωή σου τη φετινή χρονιά, το νερό ΑΥΡΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τη φράση «όσο φροντίζεις κερδίζεις» αφού πίνοντας το «Νερό του Μήνα» που αντιστοιχεί σε 42 μπουκάλια του 1.5 lt, κερδίζεις αυτόματα «πλούσια» δώρα Adidas, ενώ μπαίνεις και στο μεγάλο διαγωνισμό για ένα 5ήμερο στο Euphoria Retreat Spa hotel! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;


In Boxing we trust!


Ναι, το μποξ, η πυγμαχία και άλλα εξίσου «απαιτητικά» από κάθε οπτική αθλήματα, ήταν για αρκετά χρόνια στον «πάγκο». Επειδή όμως η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει, φέτος ετοιμάσου να… ανατινάξεις με τις δυνατές γροθιές σου τον σάκο! Η αρχή έγινε με μερικές από τις πιο αιθέριες παρουσίες των παγκόσμιων ντεφιλέ να ανεβάζουν stories από τις κάθιδρες προπονήσεις τους στα social media ενώ τα boxing studios, ένα υβρίδιο μεταξύ συνοικιακού γυμναστηρίου και boutique, «φύτρωναν» σαν τα μανιτάρια σε κάθε hip γωνία του εξωτερικού. Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι τυχαίο, αν σκεφτεί κανείς πως πρόκειται για μία από τις πιο αποτελεσματικές, γρήγορες και έντονες προπονήσεις που μπορεί να επιλέξει κανείς. Τόλμησέ το και θα μας θυμηθείς!

Όλα τα παραπάνω, είναι μόνο μερικές από τις wellbeing τάσεις που έχουν κυριαρχήσει τους πρώτους μήνες του 2019 που προηγήθηκαν. Δεν είναι απαραίτητο πως πρέπει να ακολουθήσεις τα συγκεκριμένα trends «κατά γράμμα», το ιδανικότερο θα ήταν να τα προσαρμόσεις στη δική σου καθημερινότητα με τέτοιον τρόπο, ώστε να σε εξυπηρετούν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις αποφασίσει να «δουλέψεις» για να βελτιώσεις το σώμα σου, το πρώτο πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις, είναι να φροντίσεις την αύρα σου. Απαλλαγμένος από όποια αρνητική ενέργεια, διάθεση ή σκέψη και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ακόμη και το πιο επίπονο workout θα σου φανεί παιχνιδάκι!


Μάθε περισσότερα για τον διαγωνισμό ΑΥΡΑ στο
www.frontisetinavrasou.gr