Γνωρίστε την επαναστατική μέθοδο που υπόσχεται να διατηρήσει τη νεότητά μας, και όχι μόνο!

Ισμήνη Νταφοπούλου

Δείτε τη δοκιμή της δικής μας Ισμήνης..

Έχετε βαρεθεί να ακούτε για τις όλο και καινούριες θεωρίες και τεχνικές που υπόσχονται πολλά για τη διατήρηση της νεότητάς μας, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματά τους είναι σχεδόν.. απογοητευτικά;

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε φίλες και φίλοι μου!!

Μέσα στο καλοκαίρι, λοιπόν, μου πρότειναν να δοκιμάσω τη νέα μέθοδο της κρυοσάουνας που έχει ξετρελάνει τόσο τους μεγαλύτερους celebrities όσο και τους πιο καταξιωμένους αθλητές παγκοσμίως.. Δοκιμάζοντάς τη λοιπόν, αποφάσισα να ποστάρω μια φωτογραφία στα προσωπικά μου social media..

Κάπου εκεί δέχτηκα αμέτρητα μηνύματα που μου ζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η εμπειρία μου ήταν φανταστική, όμως δυστυχώς δεν είχα απαθανατίσει όλη τη διαδικασία.. Έτσι αποφάσισα να κλείσω αμέσως ραντεβού για γύρισμα και με τη βοήθεια του βιντεογράφου μας, να μοιραστώ μαζί σας όλη τη διαδικασία..

~Λίγα λόγια για τη μέθοδο αυτή:

Η κρυοσάουνα είναι η νέα μέθοδος ολόσωμης κρυοθεραπείας για καλύτερη υγεία, ευεξία, άθληση και αποκατάσταση. Μερικά από τα αμέτρητα ωφέλη της είναι τα ακόλουθα: μείωση και έλεγχος βάρους, πιο σφιχτή και σφριγηλή επιδερμίδα, μείωση κυτταρίτιδας, ταχύτατη αποκατάσταση και επιστροφή στην προπόνηση, αυξημένες αθλητικές επιδόσεις, μεγαλύτερη αντοχή δύναμη και ταχύτητα, χτίσιμο ανθεκτικότερου οργανισμού, έλεγχος χρόνιων πόνων και φλεγμονών, και άλλα.

Δείτε την εκπληκτική εμπειρία μου στο βίντεο που ακολουθεί, και κάντε τις δικές σας ερωτήσεις εδώ ή δοκιμάστε τη κι εσείς στο στούντιο της Κρυοσάουνας, www.cryosaunastudio.gr

Μια δοκιμή θα σας πείσει!!

(Ευχαριστούμε την αγαπημένη Κρίστυ Σταματοπούλου για τις πληροφορίες και τη φιλοξενία)

Επιμέλεια βίντεο: Σπύρος Κανατάς

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης