Δείτε πώς ήταν η Μαρινέλλα πριν 43 χρόνια!

Σπάνιες φωτογραφίες της Μαρινέλλας του 1969!

Η τραγουδίστρια με την πιο ερωτική φωνή , η Μαρινέλλα, το 1969 έχει ήδη ξεκινήσει την σόλο καριέρα της και γίνεται πρότυπο για το κούρεμα της, το ντύσιμο της , το στυλ της, όπως αρμόζει στις μεγάλες σταρ.

Η ϊδια δίνει συνέντευξη σε περιοδικό της εποχής και κάνει την δική της ψυχανάλυση:
- Μ' αρέσουν η έξοχη ,ο αέρας, ο ήλιος ,το φως και κυρίως η θάλασσα. Μακριά από την πόλη βρίσκω τον εαυτό μου, χαίρομαι το καθετί , την ομορφιά των λουλουδιών και της χλόης. Συχνά θυμάμαι την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Θεσσαλονίκη όπου πέρασα τα πρώτα δεκαοκτώ χρόνια της ζωής μου. Από μικρή ήμουν ατίθαση, ζωηρή , πιο ...αγόρι από τα αγόρια. Μ' άρεσε να τραγουδώ ,να παίζω ,να χορεύω από το πρωί ως το βράδυ στην γειτονιά.

-Συχνά τις ελεύθερες ώρες μου αρέσει να ακούω μουσική. Λατρεύω τον Κώστα Χατζή. Για μένα είναι πραγματικά μεγάλος καλλιτέχνης! Σου μεταδίδει αυτό που λέει γιατί μέσα του είναι γεμάτος φωτιά.

- Αγαπώ τις κούκλες γιατί μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια, που ήταν φτωχικά μα τόσο ζεστά. Τα βράδια του χειμώνα ,ενώ η μητέρα μου έψηνε κάστανα στο μαγκάλι ,ο πατέρας προσπαθούσε να μας μάθει ταγκό, μ ένα παλιό γραμμόφωνο με χωνί και δίσκους 78 στροφών.

- Σπάνια ασχολούμαι με την κουζίνα, αν και μ αρέσει πολύ.

- Κοιμάμαι αργά και ξυπνάω επίσης αργά. φταίει η δουλειά που δεν έχω ελεύθερο χρόνο.

- Υπάρχουν όμως και ώρες που μ αρέσει να μένω κλεισμένη στο σπίτι και να διαβάζω. Με ξεκουράζει το διάβασμα.

- Η ζεστασιά της οικογένειας, μου δίνει ηρεμία και αισιοδοξία αφάνταστη .Ήμασταν πάντα ένα χαρούμενο σπιτικό και τόσο δεμένοι μεταξύ μας. Για τους δικούς μου δεν είμαι η τραγουδίστρια, αλλά η κόρη, η αδελφή τους, το πρόσωπο που αγαπούν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μαρινέλλα φέτος θα ξανασυναντηθεί με τον Κώστα Χατζή στις 25 Γενάρη στο Παλλάς!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης