Βασιλικός Πολτός… μια ωραία ιστορία 3

Ο νωπός βασιλικός πολτός είναι ένα υγρό ζελέ που περιέχει περίπου το 67% νερό.

Πρέπει να διατηρείτε σε συνθήκες ψύξη ή σε κατάψυξη για να διατηρήσει την ακεραιότητα των θρεπτικών ουσιών του. Όπως και κάθε άλλο προϊόν που περιέχει πολύ νερό είναι ευπαθές και έχει ζωής περιορισµένη αν δεν καταψυχθεί έτσι και ο βασιλικός πολτός. Ανάγκες µεταφοράς και προµήθειας του βασιλικού πολτού προκάλεσαν τη αναζήτηση ενναλακτικού τρόπου διατήρησης. ΄Τσι επιστρατεύτηκε η διαδικασία της Λυοφιλίωσης, όπου είναι µια διαδικασία αφυδάτωσης, η οποία αφαιρεί το νερό από υγρή ή στερεή µάζα χωρίς της παρενέργειες µια απλής η σύνθετης ξήρανσης µε φυσική ή θερµική ξήρανση. Έτσι ο βασιλικός πολτός που λυοφιλίζεται µετατρέπεται σε σκόνη στην οποία όλα τα θρεπτικά συστατικά του νωπού βασιλικού πολτού εξακολουθούν να υπάρχουν. Σε αυτήν την κατάσταση δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να διατηρεί τον βασιλικό πολτό σε θερµοκρασία δωµατίου και έτσι έχει περισσότερες χρήσεις και µια µεγαλύτερη διάρκεια ζωής που µπορεί να φτάσει τα τρία χρόνια.


Γνωρίζετε πως:
O φρέσκος βασιλικός πολτός περιέχει κατά 67% περίπου υγρασία, δηλαδή νερό. Άρα µε το 67% περίπου των χρηµάτων που διαθέτετε, αγοράζετε νερό πάρα πολύ ακριβά.

Ο φρέσκος βασιλκός πολτός συντηρείται για µικρό χρονικό διάστηµα µόνο σε ψυγείο, µε συνέπεια να µην µπορείτε να τον έχετε παντού µαζί σας και ταυτόχρονα να πρέπει να το καταναλώσεται άµεσα.

Με το γνωστό κουταλάκι/οδοντογλυφίδα πόσο σίγουροι είσαστε πως λαµβάνεται την ποσότητα που χρειάζεστε? πάντα γίνεται στο <<περίπου>>...

Στην πραγµατικότητα από τα π.χ. 20γρ φρέσκου Βασιλικού Πολτού εάν αφαιρέσουµε το νερό (20γρ µείον 67%), µένουν 6,6γρ.


Ξέρατε οτι:
Όταν καταναλώνετε µια κάψουλα λυοφιλισµένο Βασιλικό πολτό Eubias 175mg είναι σαν να καταναλώνεται περίπου 530mg φρέσκου βασιλικού πολτού µε αποτέλεσµα η οικονοµία που κάνετε να είναι αρκετά µεγάλη.

Ο λυοφιλισµένος (αυτός που του έχει αφαιρεθεί η υγρασία) βασιλικός πολτός Eubias κρατά τα θρεπτικά του συστατικά σαν να είναι στην κυψέλη, για πάρα πολύ µεγάλο χρονικό διάστηµα, µε συνέπεια να λαµβάνετε ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν.

Τον βασιλικό πολτό Eubias σε κάψουλες µπορείτε να το έχετε παντού µαζί σας, χρησιµοποιώντας ακριβώς την ποσότητα που θέλετε.

Όταν αγοράζετε ένα κουτί Βασιλικό Πολτό Eubias 18,61€ είναι σαν να αγοράζεται περίπου 26,5 γραµµάρια φρέσκου που κοστίζουν από 35 έως και 100€.


Με εκτίµηση,
Astra Medical Hellas Superfoods Ltd

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης