Η Σταματίνα, τα φλατ παπούτσια και το μακρύ φόρεμα της Φανής

Η χθεσινή βραδιά, ήταν πολύ ωραία. Καταρχήν να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους εκείνους που έτρεχαν πίσω από την σκηνή για να τα συντονίσουν όλα.

Για μένα, η χθεσινή βραδιά, ήταν διασκεδαστική. Κουράστηκα αλλά διασκέδασα, όπως διασκέδαζα παλιά στα παρασκήνια πριν από κάθε show. Είχα καιρό να βρεθώ με ανθρώπους που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν, που είχα περάσει πολλές ώρες αναμονής και προετοιμασίας σε πολλές επιδείξεις μόδας, αλλά πάντα έχεις την ευκαιρία να έρθεις και πιο κοντά με ανθρώπους που μέχρι χτες έλεγες απλά ένα γεια.

Ντορέτα Παπαδημητρίου! Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Χαμογελαστή και φιλική. Μία καθημερινή γυναίκα που απλά η δουλειά της έχει και λίγη διασημότητα παραπάνω.

Τόνια Σωτηροπούλου. Έχει τον αέρα μίας ανερχόμενης σταρ και καλά κάνει. Είναι κούκλα και από κοντά και είναι πάρα πολύ απλή και ζεστή στις σχέσεις τις με τους άλλους ανθρώπους.

Φανή Χαλκιά. Η γυναίκα που δεν ασχολείται με την εικόνα της, τους άλλους και ασχολείται στη ζωή της με ότι της δίνει ευχαρίστηση.

( Χθες η Φανή ταλαιπωρήθηκε λίγο παραπάνω με το φόρεμά της, αφού ήταν πάρα πολύ μακρύ και έπρεπε πολύ γρήγορα να καταφέρουν να το φέρουν στα μέτρα της, πριν ξεκινήσει το show της BSB. Η ίδια βέβαια κανένα πρόβλημα δεν θα είχε να το πάρει στα χέρια και να αρχίσει να τρέχει πάνω στην πασαρέλα )

Δεν έχω να πω και πολλά για την μία και μοναδική Μπέτυ Μαγγίρα και όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί τα λόγια είναι λίγα αν κάποιος την έχει γνωρίσει.

Η Μπέτυ έχει ένα μοναδικό ταλέντο και εκτόπισμα! Είναι μία γυναίκα που θα σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα σε κάθε περίπτωση ( ακόμα και για το πως θα πέσει αν θα πέσει από την πασαρέλα ) δεν θα την δεις απεριποίητη ποτέ, θα σε κάνει να γελάσεις πολλές φορές και θα θέλεις να την κάνεις φίλη σου, γιατί μόνο χαρά μπορεί να σου δώσει!

Η Σταματίνα, δεν λέει να το βάλει κάτω και παρά το ότι διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν εκεί για να περπατήσει μαζί με την κόρη της, στην πρώτη της επίδειξη μόδας. Έβαλε τα φλατ πεδιλά της ( και πολύ καλά έκανε ) το κόκκινο φόρεμα και με πολύ αυτοσαρκασμό, περπάτησε όπως θα περπατούσε ένα μοντέλο σε πασαρέλα της Victoria Secret.

Κορίτσια, πέρασα υπέροχα!

Ετοιμαστείτε να δείτε στις 26/04 στον Ant-1 ένα μοναδικό show από το mad!!!!

Διαβάστε επίσης:

Madwalk by coca cola light: To queen ήταν εκεί και και σας τα αποκαλύπτει όλα ( αποκλειστικές φωτό )

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης