Always ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ

Κατερίνα Ηλιάκη
Always ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ

Δες το video της καμπάνιας και γίνε και εσύ Ασταμάτητη #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ

Τα κορίτσια δεν είναι γενναία» και «τα κορίτσια δεν είναι δυνατά» αποτελούν ορισμένες φράσεις ταμπού που φαίνεται να μην ταιριάζουν με την εποχή μας. Ένα πρωτότυπο κοινωνικό εγχείρημα της Always, όμως, αποκαλύπτει ότι πολλά κορίτσια σήμερα αισθάνονται περιορισμούς από τα στερεότυπα που έχει δημιουργήσει η κοινωνία για τις γυναίκες, τονίζοντας την ουσιαστική επίπτωση των στερεότυπων αυτών, στην αυτοπεποίθησή τους, ειδικά στην αρχή της εφηβείας. Στοιχεία από τη νέα Έρευνα της Always για την Αυτοπεποίθηση και την Εφηβεία* δείχνουν ότι το 72% των κοριτσιών αισθάνεται περιορισμούς από την κοινωνία, η οποία νιώθουν ότι τους υπαγορεύει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν. Κορίτσια και γυναίκες, με διαφορετικό υπόβαθρο και ηλικίες, ρωτήθηκαν αν τους είχε ποτέ ειπωθεί ότι θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να κάνουν κάτι, επειδή είναι κορίτσια. Οι απαντήσεις τους δημιούργησαν την καμπάνια της Always Ασταμάτητη #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

Εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουν την καμπάνια και κατάφεραν να μετατρέψουν τη φράση #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ από προσβολή σε κομπλιμέντο. Η Always καλεί τα κορίτσια και τις γυναίκες σε κάθε σημείο του πλανήτη να διαλύσουν τους περιορισμούς, κάνοντας περήφανα share τις στιγμές που είναι ασταμάτητες #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

Πάρε θέση και δείξε στα νέα κορίτσια σε όλο τον κόσμο ότι τα κορίτσια μπορούν να κάνουν τα πάντα! Εμπνεύσου από τις εκπληκτικές ιστορίες αυτών των γυναικών από την Ελλάδα, και γίνε Ασταμάτητη #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ