Γιατί οι "The Radlers" είναι οι άντρες που ποθούμε!

Γιατί οι "The Radlers" είναι οι άντρες που ποθούμε!

... και τρεις λόγοι για να τους ποθήσεις και εσύ

Ήταν ένα καυτό κυριακάτικο και μίζερο απόγευμα στην Αθήνα. Τα τζιτζίκια τραγουδούσαν, στον δρόμο δεν κυκλοφορούσε ψυχή και εγώ σκρόλαρα ασυναίσθητα στα social media για να κάνω τη ζωή μου ακόμη πιο μίζερη. Κάθε post από τους διαδικτυακούς φίλους και γνωστούς ήταν και ένα χαστούκι. «Πώς κόλλησα στην Αθήνα ΚΑΙ αυτό το Σαββατοκύριακο;», σκεφτόμουν και ενώ το δέρμα κολλούσε από τον ιδρώτα, ονειρευόμουν παραλίες και δροσερές μπίρες με λεμόνι στο χέρι. Συνέχισα, ωστόσο, να έχω το δάχτυλο κολλημένο στο smartphone και να προσπερνώ τη μια ανάρτηση μετά την άλλη, ευελπιστώντας ότι θα έπεφτα πάνω σε κάποια φίλη που δεν έκρυβε το πόσο μίζερο ήταν και το δικό της ΣουΚου (δίχως unicorns, φλαμίνγκο και ρομαντικά ενσταντανέ). Τότε ήταν όταν είδα -και άκουσα- για πρώτη φορά τους The Radlers.

«No Drama Sundays», ήταν ο τίτλος του βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσαν και σίγουρα μου ταίριαζε. Δεν χρειαζόμουν άλλο δράμα. Μου αρκούσε που γνώριζα πως το Σάββατο αποτελούσε πλέον παρελθόν και η Δευτέρα (στο γραφείο) βρισκόταν μια μόλις ανάσα μακριά! Ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας έφεραν την ανατροπή στην ομολογουμένως δραματική μου Κυριακή (όχι πως είμαι drama queen) και έγιναν «κόλλημα». Για την ακρίβεια, «κόλλησα» τόσο πολύ με τους "The Radlers" που την επόμενη μέρα στο γραφείο, έβαλα τις φίλες μου να δουν τα βιντεάκια τους για να καταλάβουν γιατί αυτοί οι τύποι έχουν όλα όσα ποθεί η κάθε γυναίκα σε έναν άντρα.

Όταν έφαγαν και εκείνες το δικό τους «κόλλημα», κατάλαβα πως είχε έρθει η ώρα να αναλύσουμε σε βάθος το «φαινόμενο» "The Radlers" και να σου αποδείξουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τρεις λόγοι που αποδεικνύουν ότι εν έτει 2018, υπάρχουν τελικά άντρες που μπορούν να δροσίσουν ακόμη και μια μίζερη, μοναχική και καυτή Κυριακή στην πόλη, έτσι ακριβώς όπως μπορεί και μια AMSTEL Radler. Όποιος την έχει δοκιμάσει μπορεί σίγουρα να επιβεβαιώσει ότι η μπίρα αυτή δεν σβήνει απλά τη δίψα μας, αλλά «ανοίγει τη διάθεσή μας» ακόμα και τις μουντές Κυριακές!

Γιατί οάντρας δίχως χιούμορ είναι σαν… λουκουμάς χωρίς μέλι

Αλήθεια, πόσες φορές έχεις πει στις φίλες σου ότι θέλεις να βρεις ASAP έναν άντρα σοβαρό; Άραγε, πόσα βράδια έχεις περάσει κατηγορώντας τους άντρες του σήμερα που… τα παίρνουν όλα στην πλάκα; Αν η απάντησή σου είναι «πολλές», τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Ο άντρας χωρίς χιούμορ είναι σαν Καλοκαίρι δίχως ήλιο, σαν… λουκουμάς χωρίς μέλι, σαν pancakes χωρίς σοκολάτα, σαν μπίρα χωρίς λεμόνι, σαν Instagram δίχως… stories. Τι άλλο θέλεις να γράψω για να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ σε έναν άντρα; Όταν οι "The Radlers" έκαναν ένα δάκρυ να κυλήσει (από τα γέλια φυσικά) στο μάγουλό μου, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάτι πιο τέλειο σε μια σχέση από να περνάς μια Κυριακή κλαίγοντας από τα γέλια χάρη στις ατάκες του δικού σου. «No Drama Sundays», λοιπόν, και μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα με άλλο «άλλο μάτι»; Μήπως ήρθε η στιγμή να «ανοίξεις διάθεση» αυτό το Καλοκαίρι; Όχι άλλες μίζερες Κυριακές με μίζερους -και σοβαροφανείς- ανθρώπους. Φρόντισε να το κάνεις με τις κατάλληλες παρέες και να θυμάσαι πως το χιούμορ είναι σημάδι ευφυΐας και το να βγαίνεις με έναν… genius τύπο είναι «hot».


Όχι άλλες μίζερες Κυριακές με μίζερους -και σοβαροφανείς- ανθρώπους. Φρόντισε να «ανοίξεις τη διάθεσή» σου με τις κατάλληλες παρέες και να θυμάσαι πως το χιούμορ είναι σημάδι ευφυΐας και το να βγαίνεις με έναν… genius τύπο είναι «hot».

Γιατί οάντρας ο σωστός πρέπει να είναι και σινεφίλ

Μπορεί εσύ να είσαι άσχετη από σειρές και ταινίες (όλοι έχουν δει το Game of Thrones!) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να αποδεχθείς το γεγονός ότι ο άντρας που έχεις δίπλα σου δεν ξέρει ποιος είναι ο… Μίστερ Μιγιάκι από το Karate Kid -ή δεν έχει δει το Seven και το Matrix (πίστεψέ μας, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις). Δεν είσαι απόλυτη με το θέμα της ποιότητας. Θέλεις απλώς να γνωρίζεις ότι το αγόρι σου θα μπορέσει να κάνει την κατάλληλη επιλογή όταν το απόγευμα της Κυριακής θα ξαπλώσει δίπλα σου στον καναπέ και θα πατήσει το play για να χαλαρώσετε μαζί βλέποντας μια καλή -τονίζω το «καλή»- ταινία στο σπίτι! Το κεφάλαιο «σινεφίλ» είναι ουσιαστικά ο δεύτερος λόγος για τον οποίο αυτό το Καλοκαίρι ποθούμε τους The Radlers. Έχουν δει το Karate Kid, το Seven και το Matrix στο σημείο που μπορούν να μπουν το πετσί των βασικών ρόλων σε χρόνο «ντετέ» -και μάλιστα, να πουν τη μια κορυφαία ατάκα μετά την άλλη. Εύγε!

Γιατί o άντρας που θες πρέπει να ξέρει πώς να πίνει τη μπίρα του

Ο άντρας που δεν ξέρει πώς να πιει τη μπίρα του δεν έχει θέση δίπλα μας και αυτό είναι ένα ακόμη σημείο στο οποίο εστιάσαμε όταν είδαμε πως τύποι σαν τους The Radlers, ξέρουν πώς να απολαύσουν τη σωστή μπίρα, την κατάλληλη ώρα. Δεν θέλεις τον άντρα που θα πιει 12 μπουκάλια και θα οδηγήσει, ούτε εκείνον που θα πει «όχι» σε μια δροσερή μπίρα στην παραλία. Κυρίως, όμως, δεν σου κάνει αίσθηση ο τύπος ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής θα ξεχάσει να απολαύσει μια ελαφριά μπίρα με χυμό λεμονιού (και μάλιστα από ελληνικά λεμόνια) για να coolάρει και να υποδεχθεί τη Δευτέρα με ανεβασμένη διάθεση, καθαρό κεφάλι και mood δροσερό. Ο άντρας που ποθούμε ξέρει ότι το απόγευμα της Κυριακής δεν θέλει δράμα αλλά… την AMSTEL Radler του -και αυτό είναι το στοιχείο που διαχωρίζει τους άντρες από τους "The Radlers" (και εμείς ανήκουμε ξεκάθαρα στο fan club του Διονύση Ατζαράκη και του Θωμά Ζάμπρα)!

Ποιοι άντρες; Μόνο "The Radlers"!

Αν θέλεις και εσύ να φας το δικό σου καλοκαιρινό «κόλλημα» και να αποφύγεις το κυριακάτικο δράμα μέχρι τις διακοπές, σου προτείνουμε να συντονιστείς με τους "The Radlers". Υπάρχουν τρεις τουλάχιστον λόγοι που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους άλλους άντρες και το σίγουρο είναι ό,τι αν τους δεις, θα μπορέσεις να καταλάβεις στο λεπτό ποιοι είναι οι cool τύποι που ανήκουν σε αυτό το γκρουπ. Είτε τους συναντήσεις στην παραλία, είτε στο αγαπημένο σου μπαράκι, θα τους αντιληφθείς αμέσως από την πρώτη ατάκα, από τα όσα θα σου πουν για την αγαπημένη τους ταινία, από τον τρόπο που θα πιούν τη μπίρα τους. Κυρίως όμως, θα μπορέσεις εύκολα να καταλάβεις αν ο άντρας που ποθείς ανήκει στο team των "The Radlers", αν μέσα σε λίγα λεπτά καταφέρει να ανεβάσει τη διάθεσή σου και σε κάνει να δεις τα πράγματα με «άλλο μάτι» κατά τη διάρκεια μιας μίζερης, βαρετής και ζεστής Κυριακής.