Μα ποιος είναι, τέλος πάντως, αυτός ο Thonmara που έχει «τρελάνει» τους πάντες;

Μα ποιος είναι, τέλος πάντως, αυτός ο Thonmara που έχει «τρελάνει» τους πάντες;

Thonmara. Ένα όνομα, μία ολόκληρη ιδέα. Αν δεν τον έχεις ακουστά, τώρα θα μάθεις τα πάντα. Διότι απλούστατα όλοι μιλούν για αυτόν και όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σου δηλώνουν «γοητευμένοι» από εκείνον.

Ο Thonmara ή Θωνιομαραδρόμος ελληνιστί, για τον οποίο γίνεται τόσο μεγάλο buzz, λοιπόν, είναι ένα από τα νέα και σίγουρα πιο ανατρεπτικά μέλη στο «κλαμπ» των freestylers, όλων εκείνων που είναι free… από επιλογή και οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν πάντα κάτι διαφορετικό, όχι από παραξενιά, αλλά επειδή έτσι τους αρέσει.

Γιατί κατάφερε να ξεχωρίσει και να «τρελάνει» τους πάντες; Γιατί όπως διαπιστώσαμε και εμείς στην προσπάθειά μας να μάθουμε περισσότερα για εκείνον, μέσα από τις free επιλογές του μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να αποκτήσει έναν πιο free τρόπο σκέψης. Με λίγα λόγια, μας δείχνει τον δρόμο για το πώς θα επιστρέφουμε κάθε βράδυ στα σπίτια μας ήρεμες, ξεκούραστες και free!

Ναι, αυτός ο Thonmara freestyler πραγματικά... δεν υπάρχει και σίγουρα αξίζει να τον ανακαλύψεις! Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις το γιατί!


Βλέπει την καθημερινότητα με μία άλλη, πιο ανάλαφρη μάτια

Μέσα σε έναν κόσμο που όλοι και όλα τρέχουν, ο Thonmara γνωρίζει τη σημασία και την αξία του να κάνεις «pause» και να χαλαρώνεις για να απολαύσεις όλα όσα σου αρέσουν. Διότι όταν το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι γεμάτο από «πρέπει» και υποχρεώσεις, χρειάζεται να στρέφεσαι σε επιλογές που σε κάνουν να αισθάνεσαι περισσότερο free. Τι νόημα έχει, άλλωστε, η ζωή αν δεν μπορείς να ευχαριστηθείς, έστω και για λίγο, ό,τι σου αρέσει, με τον τρόπο που σου αρέσει και κυρίως, όποτε το θελήσεις εσύ; Επιλέγοντας να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου με δραστηριότητες, γεύσεις ή συνήθειες που πραγματικά σε ευχαριστούν, θα κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ανάλαφρη. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα βρεις τη δύναμη για να συνεχίσεις να προσπαθείς με καλή διάθεση και αισιοδοξία για να φέρεις εις πέρας κάθε υποχρέωση και κάθε σου στόχο.

Δεν πιέζει και δεν κρίνει κανέναν -και κυρίως τον εαυτό του

Φαντάσου πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας αν απλώς δείχναμε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες τον γύρω μας και σταματούσαμε να κρίνουμε και να πιέζουμε τους πάντες ή να είμαστε σκληροί με τους εαυτούς μας; Ο Thonmara φαίνεται πως «έχει πιάσει» το νόημα της ζωής. Δεν κρίνει κανέναν για τις επιλογές του. Τι σημασία έχει, άλλωστε, το τι τρώει, τι πίνει, πώς ντύνεται ή τι μουσική ακούει ο καθένας; Γιατί να πιέσεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει, να ακολουθήσει έναν δρόμο που δεν του αρέσει; Το θέμα είναι να επιτρέπουμε στους γύρω μας να είναι αληθινοί και να νιώθουν free δίπλα μας. Διότι μόνο έτσι θα καταφέρουμε να είμαστε και να αισθανόμαστε και εμείς πραγματικά free κοντά τους και μέσα από αυτόν τον τρόπο, θα σταματήσουμε να είμαστε πια τόσο σκληρές με τους εαυτούς μας και να μας κρίνουμε για το παραμικρό!

Όταν όλοι πηγαίνουν από την πεπατημένη, εκείνος προτιμάει την τημένηπεπα

Κακά τα ψέματα. Όσο και αν μας αρέσει να ξεχωρίζουμε, στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε συνήθως να ακολουθούμε την πεπατημένη και να κάνουμε ό,τι κάνουν και οι άλλοι. Γιατί; Ενδεχομένως για να μην χάσουμε την άνεσή μας ή απλώς, για να μην μας «κρίνουν» για τις επιλογές μας; Ξέρεις κάτι, όμως; Ο Thonmara δεν έχει τέτοια «κολλήματα». Είναι ένας πραγματικός freestyler και το αποδεικνύει με κάθε του επιλογή. Όταν όλοι, λοιπόν, πηγαίνουν από την πεπατημένη, εκείνος προτιμάει την τημένηπεπα και πίστεψέ μας, δεν το κάνει για να δείξει ότι διαφέρει, ούτε φυσικά από παραξενιά. Βλέπεις, ο Thonmara δεν είναι επαναστάτης χωρίς αιτία αλλά, επιλέγει την τημένηπεπα από επιλογή. Διότι σε αυτόν τον «δρόμο», όσο… ανάποδος και αν είναι, βρίσκεται κάτι που του αρέσει. Και τι πιο λογικό υπάρχει από να προτιμάς να μην ακολουθείς «στα τυφλά» τους γύρω σου αλλά να επιλέγεις τα δικά σου μονοπάτια, εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις free και να είσαι ο εαυτός σου.

Μπορεί να τρέχει αλλά βρίσκει πάντα τρόπο ναγυρίζει σπίτι ήρεμοςκαι free

Και αν νομίζεις πως τα πάντα στη ζωή του Thonmara είναι εύκολα, τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά. Διότι όπως εσύ, έτσι και εκείνος συνεχώς τρέχει -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ωστόσο, πάντα καταφέρνει να επιστρέφει στο σπίτι του κάθε βράδυ ήρεμος, ξεκούραστος και free. Ποιο είναι το «μυστικό του; Όπως φαίνεται, το ότι πηγαίνει συχνά κόντρα στο ρεύμα, αλλά το κάνει με τρόπο που μοιάζει απίστευτα λογικός!

Για παράδειγμα, τον Νοέμβρη που μας έρχεται, σκέφτεται να ξυπνήσει μες στα άγρια χαράματα για να τρέξει από την Αθήνα 42 χιλιόμετρα μακριά, στον Μαραθώνα, μόνο και μόνο για να… επιστρέψει πίσω από εκεί που ξεκίνησε. Βέβαια, μπορεί ξαφνικά να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να μην πάει από την πεπατημένη. Αυτό σημαίνει πως αντί για πηγαινέλα, μπορεί να επιλέξει να μείνει στον Μαραθώνα για να χαλαρώσει τρώγοντας ψάρι και απολαμβάνοντας την ΑΜΣΤΕΛ Free του σε μία παραδοσιακή ταβέρνα. Το σημαντικό είναι πως χάρη στην επιλογή που θα κάνει (όποια και αν είναι αυτή), θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του, ήρεμος, ξεκούραστος και free!


Είναι από μόνος του μία ιδέα τόσο ανατρεπτική και συνάμα λογική!

Όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις ο Thonmara freestyler πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει ! Είναι μία ολόκληρη ιδέα, μία φιλοσοφία ανατρεπτική, επαναστατική και ταυτόχρονα, τόσο λογική και free. Είναι ένα concept που αξίζει την προσοχή μας διότι αυτή η «φιλοσοφία» μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις λίγο πιο ανάλαφρη την καθημερινότητά σου, γεμίζοντάς τη με περισσότερες δικές σου επιλογές!

Δεν είναι τυχαίο που ο Thonmara έχει «τρελάνει» τους πάντες! Άφησέ τον, λοιπόν, να σου δείξει τον δρόμο που οδηγεί στην τημένηπεπα και θα διαπιστώσεις πως σύντομα, όλα θα αρχίσουν ξαφνικά να βγάζουν νόημα. Αυτός είναι ο τρόπος για να μπεις και εσύ στο «κλαμπ» τον freestylers, την ομάδα εκείνη στην οποία ανήκουν όλοι όσοι κάνουν την επιλογή τους όχι από παραξενιά, αλλά επειδή πραγματικά τους αρέσει. Κάν’ το στο εξής όπως ο Thonmara και θα μας θυμηθείς!

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι free από επιλογή!