Πέντε τύποι που δεν θέλεις με τίποτα να βγεις μαζί τους

Πέντε τύποι που δεν θέλεις με τίποτα να βγεις μαζί τους

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να απομακρυνθείς τρέχοντας!

Είναι οι «μη σου τύχει»: Άντρες με προβλήματα που «βγαίνουν» σε κάθε τους συμπεριφορά, σε κάθε τους κίνηση, σε κάθε τους σκέψη. Προβλήματα ανούσια κατά βάση, που όμως διαμορφώνουν χαρακτήρες και δημιουργούν καταστάσεις. Που δεν «φαίνονται» από την αρχή, όμως δεν αργούν να εμφανιστούν και να χαλάσουν όλο το οικοδόμημα που έχεις σκεφτεί κι έχεις ονειρευτεί για το μέλλον. Εσύ γίνεσαι η «δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν ξέρω πώς το έκρυβε τόσο καιρό» κι αυτός γίνεται ο «πρώην». Ας δούμε λοιπόν πέντε άντρες με τους οποίους δεν θέλεις με τίποτα να βγεις δεύτερο ραντεβού.

Jane The Virgin Date GIF from Janethevirgin GIFs

1.Αυτός που σου μιλάει για την πρώην του στο πρώτο σας ραντεβού

«Ναι ήμασταν μαζί πέντε χρόνια, την περασμένη βδομάδα χωρίσαμε… Είναι πρόσφατο, η αλήθεια είναι», λέει αυτός κι εσύ μένεις παγωτό, ενώ από μέσα σου σκέφτεσαι: «Πρόσφατο; Έλα μωρέ σιγά, ακόμα δεν ξέρεις αν όντως χώρισες καλά καλά και βγαίνεις μαζί μου… Τι ωραία πράγματα μου λέει αυτό για τον χαρακτήρα σου, το σεβασμό σου στην πρώην σου, με την οποία πέρασες πέντε ολόκληρα χρόνια και πόσο θέλω να σε ξαναδώ. Είμαι σίγουρη πως αυτές είναι οι βάσεις που πρέπει να έχει κάθε υγιής σχέση μεταξύ ενηλίκων, το βρήκες, πάρα πολύ ωραία». Μήπως να του τα πεις κι απ' έξω σου, να σώσεις τουλάχιστον την επόμενη;

Rachel Ross GIF from Rachel GIFs

2.Αυτός που λέει «να βρεθούμε», αντί «να βγούμε»

Να βρεθούμε, ναι. Τυχαία θα βρεθούμε; Θα βρεθούμε εκεί που θα βρίσκεσαι; Εκεί που θα βρίσκομαι; Άλλη παρέα θα έρθει; Οι φίλοι σου; Όλη η παρέα; Τέλεια! Και πού θα βρεθούμε; Στο καφέ; Ή στο μπιλιαρδάδικο; Πάρα πολύ ωραία, να πάτε και καλά να περάσετε! Αν δεν θέλεις φίλε μου να βγούμε οι δύο μας, κανονικό ραντεβού, αλλά θέλεις πρώτα να με τσεκάρεις, να δεις αν σου κάνω, περνώντας από τον έλεγχο όλης της παρέας, τότε οι προτεραιότητές σου είναι φανερές, άντε να περάσεις καλά και πήγαινε και πάλι πίσω στο γυμνάσιο, μπας και ωριμάσεις λίγο!

Hang Out GIF from Hang GIFs

3.Αυτός που στέλνει μηνύματα όλη την ώρα

Ο χρόνος που βρίσκεστε μαζί, είναι για εσάς τους δύο. Δεν είναι για να στέλνει μηνύματα σε κανέναν, όλη την ώρα και ειδικά στην αρχή μιας σχέσης. Πρώτον, ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον στέλνει και τι λέει. Δεύτερον, σε κάνει αναγκαστικά να σκέφτεσαι καχύποπτα, ακόμα και αν δεν είναι του χαρακτήρα σου. Τρίτον, δεν είναι ευγενικό να είστε οι δύο σας, κι αυτός να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του αλλού. Τέταρτον, είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα στον κόσμο να περιμένεις απάντηση κι ο άλλος να σου απαντάει «Τι είπες;». Και πέμπτον, προφανώς και προτιμάει να κάνει κάτι άλλο από το να είναι πραγματικά μαζί σου, οπότε «Στο καλό και να μας γράφεις». Ή μάλλον, μην τολμήσεις και μας γράψεις, ειδικά μήνυμα στο κινητό!

Laughing Barack Obama GIF from Laughing GIFs

4.Αυτός που είναι πολύ κοντά με τη μαμά του

Φυσικά και είναι καλό να είναι κοντά με τη μαμά του, με τον μπαμπά του, την αδερφή του και τον αδερφό του, τη γιαγιά και τον παππού του και όλη του την οικογένεια. Γιατί δείχνει πως ενδιαφέρεται για τους δικούς του ανθρώπους και πιθανώς πως ως παιδί μεγάλωσε πολύ καλά. Αλλά, υπάρχει ένα όριο, άλλες φορές λεπτό, άλλες πολύ χοντρό. Άλλο «αγαπάω τη μαμά μου και την οικογένειά μου», άλλο «αγαπάω παθολογικά τη μαμά μου και μόνο αυτή», ή «την αδερφή μου και μόνο αυτή». Δηλαδή ένας άντρας που λέει, «πρέπει να μιλήσω με τη μαμά μου» και μιλάει μαζί της ένα τέταρτο, λέγοντάς της τα πάντα, πού πηγαίνετε, τι θα κάνετε, αν θα κοιμηθείς σπίτι του και τι φοράς, ε, όχι. Εκεί, υπάρχει πρόβλημα, σοβαρό, που πρέπει να το λύσει ειδικός και μάλιστα το συντομότερο.

J-Law GIF from Jenniferlawrence GIFs

5. Αυτόςπου ξαφνικά φέρεται περίεργα

Είναι η πιο «δύσκολη» περίπτωση από όλες. Γιατί ποιος ορίζει το «περίεργα»; Αυτό που είναι για ‘σένα περίεργο, μπορεί να μην είναι για εκείνον, να είναι τελείως φυσιολογικό. Πώς θα καταλάβεις πως όντως, υπάρχει πρόβλημα; Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Να το ακούσεις και να το εμπιστευτείς. Ποτέ δεν χάσαμε, ακούγοντας το ένστικτό μας, αντιθέτως, χάσαμε όταν δεν το ακούσαμε. Το πιο σημαντικό σε αυτή την περίπτωση είναι να μην παρασυρθείς, να μην ενθουσιαστείς από την καινούρια γνωριμία. Έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που σου αρέσει, οκ, γι’ αυτό άλλωστε βγήκες μαζί του. Αν εκεί που μιλάτε και περνάτε καλά, κατά την άποψή σου, ο άνθρωπος αυτός ξαφνικά κοιτάζει το ρολόι του και «πρέπει να φύγει», ε αυτή είναι μια περίεργη συμπεριφορά και το ένστικτό σου σίγουρα θα την εντοπίσει. Η ευθύνη η δική σου είναι να το ακούσεις.

Bye Goodbye GIF from Bye GIFs

Είτε τους έχεις ήδη συναντήσει, είτε ήσουν από τις τυχερές, έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ – πρωί, που λέει και το τραγούδι, αλλά αυτή τη φορά, για να τους αποφύγεις, αυτούς τους πέντε τύπους άντρα που θέλουν απλώς να σε δυσκολέψουν λίγο παραπάνω. Ευτυχώς για όλους μας, εκτός από αυτούς τους πέντε, υπάρχουν εκεί έξω… 105 άλλοι τύποι που θέλεις και να βγεις μαζί τους και να ξαναβγείς, και να ξαναβγείς…