Just take our money! Αυτά είναι τα πιο ακριβά κραγιόν στα οποία πραγματικά αξίζει να επενδύσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Just take our money! Αυτά είναι τα πιο ακριβά κραγιόν στα οποία πραγματικά αξίζει να επενδύσεις
IMAXTREE.COM

Το κραγιόν δεν είναι απλά ένα ακόμα αντικείμενο μακιγιάζ, είναι ένα κόσμημα για το νεσεσέρ μας και μπορεί να γίνει αξεσουάρ για κάθε outfit. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα κραγιόν που θα σε γεμίζει χαρά και glam κάθε φορά που το πιάνεις στα χέρια σου…

Για την ιστορία του κραγιόν έχουμε μιλήσει πολλές φορές και είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για ένα απλό προϊόν μακιγιάζ. Είναι σύμβολο ενδυνάμωσης, είναι εργαλείο αυτοπεποίθησης, είναι statement. Σκέψου μόνο το πώς αλλάζει η έκφραση του προσώπου σου όταν φοράς το αγαπημένο σου κραγιόν. Θυμήσου πόσο πιο πλατιά χαμογελάς όταν έχεις ένα ζουμερό χρώμα στα χείλη σου. Σκέψου τώρα πόσα κραγιόν έχεις…

Beauty Culture

Αν είσαι πραγματική lip addict έχεις χάσει τον λογαριασμό. Ακόμα και αν είσαι από τις γυναίκες που δεν φορούν συχνά κραγιόν όμως, σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου (και στις τσάντες σου), παραπάνω από ένα. Το κραγιόν βλέπεις, είναι ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας. Όσες αποχρώσεις και αν έχουμε, όσες φορές και αν αγοράζουμε το ίδιο, όσο και αν ορκιζόμαστε ότι «αυτό είναι το τελευταίο», πάντα θέλουμε ακόμα ένα.

Σε αυτή την ανάγκη για «ακόμα ένα» κραγιόν βασιστήκαμε σήμερα, και θέλουμε να σου μιλήσουμε για τις πιο luxe επιλογές σου. Για εκείνα τα κραγιόν που είναι πραγματικά μπιζού για το νεσεσέρ και την τσάντα σου. Για τα κραγιόν με την designer υπογραφή που κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά αξίζουν και το τελευταίο cent. Γιατί κοστίζουν περισσότερο; Ρίξε μία ματιά στα αγαπημένα μας και θα καταλάβεις…

SERGE LUTENS LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ POURPRE MAURE

serge.png

H γκάμα του αποτελείται από λαχταριστά πολυτελείς αποχρώσεις, με δική μας all time αγαπημένη τη Νο 3. Η άκρη του stick είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να σου επιτρέπει να εφαρμόσεις το χρώμα με ακρίβεια, τόσο στο περίγραμμα όσο και στην επιφάνεια των χειλιών και η κομψή μαύρη συσκευασία θυμίζει τα εμβληματικά μπουκάλια αρωμάτων της μάρκας.

PAT MCGRATH LABS, LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ MATTE TRANCE DEEP ORCHID

pat.png

Πολυτελές κραγιόν packed με χρωστικές που γεμίζουν τα χείλη με ένα πέπλο πλούσιου χρώματος, ενώ παράλληλα τους χαρίζει ένα μοντέρνο ματ τελείωμα που μαγνητίζει. Λατρεύουμε τη συγκεκριμένη απόχρωση που είναι ό, τι πιο κοντινό σε «σάπιο μήλο».

CHARLOTTE TILBURY, HOT LIPS 2 LIP BALM

charlotte.png

Ένα lip balm με σούπερ θρεπτική και ενυδατική φόρμουλα, που μοιάζει περισσότερο με κόσμημα. Η Charlotte Tilbury πιστεύει ότι το κραγιόν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, γι' αυτό δωρίζει ένα μέρος των κερδών της από τα "Hot Lips 2" στον οργανισμό Women For Women.

CHRISTIAN LOUBOUTIN BEAUTY, VELVET MATTE LIP COLOUR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROUGE LOUBOUTIN

loubou.png

Ένα κραγιόν γεμάτο έντονες χρωστικές και ενυδατικά στοιχεία, που επιτρέπουν τέλεια εφαρμογή χρώματος αι αποτέλεσμα που μοιάζει με πολυτελές σουέντ. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εμπνευσμένη από τους θρυλικούς κόκκινους πάτους των παπουτσιών, και ένα από τα ωραιότερα κόκκινα που μπορεί να φορέσεις.

SISLEY, PHYTO-ROUGE SHINE LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ SHEER CRANBERRY

sisley.png

Ένα super ενυδατικό κραγιόν που μοιάζει με balm, αλλά όχι εις βάρος του χρώματος. Περιέχει έλαιο καμέλιας και jojoba, και έτσι θρέφει και ενισχύει την ελαστικότητα ενώ χαρίζει έντονο χρώμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για κάθε μέρα.

ROUGE HERMES, SATIN LIPSTICK ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ROSE ZINZOLIN

hermes.png

Ένα ανεπιτήδευτα πολυτελές κραγιόν που χρωματίζει τα χείλη ενώ τα περιποιείται και μετατρέπεται σε πραγματικό κόσμημα για το νεσεσέρ σου. Η συγκεκριμένη απόχρωση ακροβατεί ανάμεσα στο μωβ και το βιολετί και ταιριάζει σε όλες.

CHANEL, ROUGE COCO BLOOM ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ FRESHNESS

CHANEL.png

Ένα κραγιόν που συνδυάζει το έντονο, μακράς διάρκειας χρώμα, με ένα φινίρισμα υψηλής λάμψης με ενυδατικά οφέλη. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα ζουμερό μπορντό που ταιριάζει σε όλες και σε κάθε ώρα της ημέρας.

BYREDO, LIQUID LIPSTICK VINYL ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ REASONABLE DOUBT

byredo.png

Ένα κρεμώδες κραγιόν, εμπλουτισμένο με ένα μείγμα vegan ελαίων και βουτύρου καριτέ, που προσφέρει πολλές ώρες άνεσης, παραμένοντας σταθερό χωρίς να κολλάει και χωρίς να στεγνώνει. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι το τέλειο χειμερινό nude.