Είσαι single; Μάθε με ποιο dating trend ταυτίζεσαι

Ιωάννα Κατσίμπα
Είσαι single; Μάθε με ποιο dating trend ταυτίζεσαι

Ta dating trends που, ίσως, να μην είχες ονομάσει έως τώρα αλλά αποδεικνύουν πως δεν είσαι μόνη σου στην single life!

Κάθε άντρας ή γυναίκα που βρίσκεται στον κόσμο των singles και βγαίνει ραντεβού, είναι σε εγρήγορσή για τα dating trends, που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Τα καλά νέα για εμάς, είναι πως όλα τα «κακώς κείμενα» στο dating έχουν πλέον όνομα. Και αυτό, σημαίνει πως δεν είσαι μόνη σου σε αυτό. Διότι για να γίνει κάτι trend, σημαίνει πως έχει ταλαιπωρήσει πολλές ευαίσθητες ψυχές της παρέας μας.

Εδώ λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες και πιο promising τάσεις και όλα τα tips που θα ήθελες να έχεις σημειωμένα στην ατζέντα σου, πριν βγεις το επόμενο ραντεβού σου.

#1 Είμαστε και δεν είμαστε…

Μήπως εσύ και το πρόσωπο που σε ενδιέφερε, δώσατε ένα τέλος ή τουλάχιστον το αντιλήφθηκες από τα συμφραζόμενα, με τις γνωστές δικαιολογίες του τύπου «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω», «δεν ξέρω τι θέλω», «δεν μπορώ να δεσμευτώ»;

Και κάπου εκεί, και ενώ εσύ ξεκινάς να απολαμβάνεις τη single ζωή σου, αυτός ως δια μαγείας εμφανίζεται ξανά για να σου υπενθυμίσει την παρουσία του με likes και reactions σε κάθε story και post σου στα social media. Τι σημαίνει αυτό; Πως επιστρέφει για να σε κάνει, ξανά, να αναρωτιέσαι: «Τελικά είμαστε ή δεν είμαστε;».

Πίστεψέ με girl, αν κάποιος δεν είναι 100% μέσα στη ζωή σoυ αλλά δεν έχει απομακρυνθεί και τελείως, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από αυτό που δεν σε εξυπηρετεί πλέον.

#2 Pocketing: Μήπως σε έχει «τσεπώσει»;

Ξεκινάς και βγαίνεις με ένα πρόσωπο και η επαφή σας γίνεται όλο και πιο συχνή, κυρίως όμως, αυτός αποφασίζει το πότε. Και ενώ ήδη, μπορεί να βγαίνετε ένα διάστημα, το πράγμα δεν προχωράει και μένει στο dating, με αυτόν να αρνείται να βγείτε με φίλους και να σε γνωρίσει στον κύκλο του και εσένα να πίστευες πως αναπτύσσεται μία ξεχωριστή σχέση.

Στο σημείο αυτό, να σε ενημερώσουμε πως ένας «pocketer» είναι διαθέσιμος μόνο όποτε δεν έχει παρέα ή όποτε το πρόγραμμα του είναι ελεύθερο. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν επιθυμεί να σου δώσει πραγματικό χρόνο από τη ζωή του και να σε κάνει μέρος αυτής.

Βεβαιώσου λοιπόν, ότι βγαίνεις με κάποιον που είναι ενθουσιασμένος μαζί σου και το δείχνει με κάθε ευκαιρία, όπως κάνεις και εσύ.

#3 Μήπως εσύ ή ο dating partner σου είστε το Cookie Jarring;

Όσο ο αριθμός των ραντεβού σου με το πρόσωπο αυξάνονται, οι ανασφάλειες πάνε και έρχονται στο μυαλό σου. Παρόλο λοιπόν, που βλέπεστε εδώ και αρκετό καιρό, επιθυμείς ή επιθυμεί εκείνος να έχετε έναν back-up partner, σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν.

Κάπως έτσι, ξεκινάτε και γίνεστε πιο «φιλικοί» και με άλλα άτομα, ώστε να έχετε και άλλες επιλογές και μία επιπλέον επιβεβαίωση; Αν αισθάνεστε ένοχοι για αυτό, τότε είστε επίσημα το «Cookie Jarring».

Εμείς θα σου πούμε να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να γνωρίσεις κάποιον, χωρίς επιρροές άλλων, και ποιος ξέρει, ίσως τελικά, βρεις σε αυτόν την επιβεβαίωση που ψάχνεις τριγύρω.

#4 Zombie-ing: Το επόμενο στάδιο του ghosting

Ενώ το ghosting περιγράφει κάποιον που εξαφανίζεται ξαφνικά χωρίς καμία εξήγηση, το «Zombie-ing» έχει να κάνει με την επανεμφάνιση του. Φυσικά, θα κάνει λες και δεν τρέχει τίποτα και ας σε βασάνισε εσένα τόσο καιρό που προσπαθούσες να μαντέψεις τι μπορεί να τον έκανε να εξαφανιστεί μετά το ραντεβού σας.

Πες «όχι» σε αυτούς που πρώτοι σε απέρριψαν και απλά εμφανίζονται ξανά και ξανά για να ταράξουν τις ισορροπίες σου. Πέρα από το γεγονός ότι σου τρώνε το μυαλό με τα τόσα σενάρια που κάνεις, τρώνε και τον πολύτιμο χρόνο σου.

#5 Benching: Όταν γίνεσαι το plan B τους

Είχες ποτέ την αίσθηση ότι το άτομο με το οποίο βγαίνεις, έχει και άλλα dating στην ατζέντα του; Καλώς ήρθες στο «benching». Καλώς ή κακώς, το «Benching» είναι όταν γίνεσαι το Plan B ή C κάποιου, ενώ αυτός ψάχνει μία καλύτερη ερωτική «συμφωνία» ή πολλές παράλληλα. Και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς εσύ να τον κάνεις να καταλάβει τι θέλει, μπορείς απλά να μείνεις μακριά του.

Σίγουρα τα dating trends που επικρατούν, μπορεί να είναι κάπως αποθαρρυντικά και το κομμάτι «περνώ και μόνη μου καλά», να σε χαρακτηρίζει απόλυτα αυτή την περίοδο. Ωστόσο, αν έχεις διάθεση να φλερτάρεις και να γνωρίζεις άτομα, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, αρκεί να προσδιορίσεις τα θέλω σου από την αρχή και να μην χωράει κανένας συμβιβασμός σε αυτά!