ΟΙ TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΟΙ TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αν είσαι άτομο της τελευταία στιγμής, τότε μάλλον πρέπει να βιαστείς διότι φαίνεται ότι η Αθήνα θα «αδειάσει» σε μια εβδομάδα

Τριήμερα. Κάθε χρόνο τα περιμένεις πώς και πώς για να κάνεις έστω και μια μικρή απόδραση από την πόλη και να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα. Ευτυχώς, το 2017 ήταν καλό μαζί σου. Παράπονο δεν έχεις, αφού μετά την Πρωτομαγιά ετοιμάζεσαι και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Αν ανήκεις, βέβαια, στην κατηγορία των αναποφάσιστων και είσαι γενικά άτομο της τελευταία στιγμής, τότε μάλλον πρέπει να βιαστείς. Όλα δείχνουν ότι η Αθήνα θα «αδειάσει» σε μια εβδομάδα. Ναι, η άδεια Αθήνα είναι «όνειρο», αλλά καλό είναι να αλλάζεις παραστάσεις, όταν σου δίνεται η ευκαιρία.

Για να σε βοηθήσω να βρεις τον κατάλληλο προορισμό, αποφάσισα να γράψω για πέντε μέρη που απευθύνονται σε όλα τα γούστα. Είσαι ρομαντική ή μήπως οι φίλοι σου σε αποκαλούν «party animal»; Ό,τι τύπος κι αν είσαι, το σίγουρο είναι πως το ερχόμενο τριήμερο, το Instagram θα… πάρει «φωτιά»!


«Strike a pose» από ταγραφικά σοκάκια των Σπετσών #greekislands

Το νησί της Μπουμπουλίνας αποτελεί ιδανική επιλογή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για εσένα που περιμένεις με ανυπομονησία να «ανεβάσεις» στα social media φωτογραφίες από γραφικά σοκάκια και πλακόστρωτες, νησιώτικες αυλές. Σε σχετικά μικρή απόσταση από την Αθήνα, οι Σπέτσες θα σου προσφέρουν ό,τι αναζητάς από ένα νησί και θα σου δώσουν μια πρώτη, δυνατή «γεύση» Καλοκαιριού. Τα πάντα βρίσκονται σε μικρή απόσταση στις Σπέτσες, οπότε δεν θα ταλαιπωρηθείς να πας στις παραλίες ή στα αγαπημένα σου club τη νύχτα. Ένα παραδοσιακό και την ίδια ώρα κοσμοπολίτικο νησί που δεν θα σε απογοητεύσει!

Η «βασίλισσα»του Instagram θα πάειφέτος… Μύκονοοοοο #party

Ψιτ. Για εσένα γράφω. Ναι, για εσένα που ανυπομονείς να πας διακοπές για να βγάλεις τις πιο τέλειες selfies με τα «καυτά» σου τα σορτσάκια και τα αέρινα φορέματά σου. Ναι, είσαι εσύ που ποζάρεις αγκαλιά με τις φίλες στου στα club γιατί πρέπει όλοι (φίλοι και εχθροί) να δουν πόσο καλά περνάς (και πολύ καλά κάνεις). Μην με παρεξηγήσεις, εγώ να σε βοηθήσω θέλω μόνο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η δική σου περίπτωση απαιτεί… Μύκονο. Μπορεί να αποτελεί ένα ακόμη ταξιδιωτικό… κλισέ, αλλά πίστεψέ με, το Νησί των Ανέμων θα ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Ποια Kylie Jenner, ποια Kim Kardashian και ποια Alessandra Ambrosio; Εσύ είσαι η «βασίλισσα» του Instagram!

Χύμα στοκύμα στο Αγκίστρι και #relax

Για εσένα που ψάχνεις απεγνωσμένα έναν τρόπο να φύγεις μακριά από οτιδήποτε κοσμοπολιτικό και σνομπάρεις -όσο δεν πάει- την κολλητή σου που σε παρακαλάει να πάτε φέτος στη Μύκονο, η λύση είναι μία και βρίσκεται πολύ κοντά σου(αν μένεις στην Αθήνα): Το Αγκίστρι. Το μικρό αυτό νησάκι θα σου προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεσαι αλλά και το τέλειο σκηνικό για να «ποστάρεις» φωτογραφίες τύπου... survivor. Οικονομικά και ξεκούραστα θα φτάσεις στο Αγκίστρι και θα γεμίσεις ξανά τον λογαριασμό σου με τις εικόνες πανέμορφων τοπίων. Φυσικά, εσύ δεν θα βρίσκεσαι σε καμία από αυτές. Πρόσεχε, όμως, να μην το παρακάνεις με τα hashtags!

Μεσσηνία για εσένα, τη #foodgrammer

Αν είσαι μία foodgrammer που σέβεται τον εαυτό της, τότε το ερχόμενο τριήμερο θα πας μια βόλτα προς τη Μεσσηνία. Foodgrammer είσαι εσύ που οι μόνες φωτογραφίες που «ποστάρεις» στο Instagram αφορούν στα υπέροχα πιάτα που γεύεσαι. Για να «ανεβάσεις» ακόμη περισσότερο τον αριθμό των followers σου και να «τρελάνεις» τους φίλους σου, επισκέψου τη Μεσσηνία. Σε δύο περίπου ώρες από την Αθήνα η Μεσσηνία αποτελεί έναν προορισμό που προσφέρει πολλές επιλογές τόσο όσον αφορά στο φαγητό, όσο και στα μέρη που θα δεις. Θέλεις θάλασσα ή μήπως βουνό; Μήπως είσαι vegetarian ή pescetarian; Όλα θα τα βρεις στη Μεσσηνία! Καγιανά, γουρουνοπούλα, λαλάγγια, σφέλα, μπακαλιάρο τσιλαδιά… χαμούλης γενικότερα!

Το κορίτσικαι το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο #sunset

Οι φωτογραφίες σου λαμβάνουν συνήθως πολλές «καρδούλες» και «like» παρά το γεγονός ότι σε αυτές απεικονίζεσαι συνήθως εσύ με φόντο κάποιο ηλιοβασίλεμα. Δεν υπάρχει μέρος που να μην επισκέφτηκες στην Αθήνα, περιμένοντας απλά να δύσει ο ήλιος. Ω, ναι! Η κολλητή και το αγόρι σου έχουν τραβήξει πολλά μαζί σου. Επισκέψου, λοιπόν, την Πάρο το επόμενο τριήμερο για να μην απογοητεύσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους. Στην Παροικιά θα απαθανατίσεις τo πρώτο, νησιώτικο ηλιοβασίλεμα του φετινού Καλοκαιριού!

Η επιστροφήτων «Hot-Dog Legs» στην Κύθνο... #beach please!

Όπως όλα δείχνουν, τα «Hot-Dog Legs» θα έχουν και φέτος το Καλοκαίρι την «τιμητική» τους στο Διαδίκτυο! Όχι, αυτά που βλέπεις δεν είναι λουκάνικα, αλλά τα ηλιοκαμένα πόδια της φίλης σου! Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που ξεκινούν από νωρίς τα μπανάκια στη θάλασσα και γεμίζουν τα social media με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις όμορφες ελληνικές παραλίες, τότε μια επιλογή που αξίζει να εξετάσεις για το τριήμερο του Αγίου πνεύματος είναι η Κύθνος!

Η φάσηείναι #τριήμερο και #απόδραση ΤΩΡΑ!

Λίγες μόνο ημέρες μένουν για να αποφασίσεις πού θα πας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ό,τι τύπος κι αν είσαι, το σίγουρο είναι πως θα βρεις τον προορισμό που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου και θα σου εξασφαλίσει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες (με ή χωρίς εσένα). Ακόμη κι αν είσαι το κορίτσι που θέλει απλά να φωτογραφίζει πόρτες και παράθυρα (ναι, εγώ είμαι αυτή), τα ελληνικά νησιά και η επαρχία μας γενικότερα, κρύβουν όμορφα «μυστικά» σε κάθε τους γωνιά και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις!