Μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια καστανή αποκαλύπτουν το μυστικό των μαλλιών τους

Μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια καστανή αποκαλύπτουν το μυστικό των μαλλιών τους

Κάντο όπως εμείς και… Shine On

Ήταν κάποτε μια ξανθιά, μια καστανή και μια μελαχρινή οι οποίες ήταν… έξαλλες με τα μαλλιά τους! Όχι, δεν είμαστε ανέκδοτο. Είμαστε απλώς τρεις γυναίκες που γύρισαν από τις διακοπές με τα μαλλάκια τους σε κατάσταση τραγική. Τι κι αν πριν το Καλοκαίρι είχαμε υποσχεθεί η μία στην άλλη ότι θα επιστρέφαμε στο γραφείο πιο λαμπερές και ανανεωμένες από ποτέ; Τι κι αν η Σοφία μας έλεγε ότι θα κάνει δυναμικό comeback από το νησί, σαν μια άλλη… Blake Lively; Τι κι αν η Μίκα ονειρευόταν τα μεταξένια μαλλιά της Jennifer Aniston; Τι κι αν εγώ είχα βάλει στοίχημα ότι αυτή τη σεζόν θα είχα τα πλούσια μαλλιά της Penelope Cruz; Το Φθινόπωρο μας βρήκε απροετοίμαστες με μια τεράστια απόσταση να μας χωρίζει από τις αγαπημένες μας stars. Καμία ανανέωση και καμία λάμψη. Μόνο μαλλιά αδύναμα και ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Όταν, λοιπόν, πριν από δύο περίπου εβδομάδες η Μίκα κατέφτασε απαστράπτουσα στο γραφείο, εγώ και η Σοφία δεν μπορούσαμε παρά να πέσουμε… επάνω της και να τη ρωτήσουμε αγωνιώντας: «Πες μας ΤΩΡΑ τι έκανες στα μαλλιά σου;».Αφού μας άφησε λίγα λεπτά στην αναμονή, αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι το «μυστικό» της κρυβόταν στα (προφανώς «θαυματουργά») λαδάκια που προμηθεύτηκε, τα οποία, όπως πληροφορηθήκαμε στη συνέχεια, ανήκουν σε μια ιδιαίτερα γνωστή και αγαπημένη μας μάρκα. Κι επειδή πέρα από τις όποιες διαφορές (χτενίσματα, χρώματα και στιλ) μας χωρίζουν, όλες θέλουμε να έχουμε πλούσια, λαμπερά και υγιή μαλλιά, για να νιώθουμε και να είμαστε όμορφες και γοητευτικές, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε μια νέα beauty routine για να τα επαναφέρουμε. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας για αυτό και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα hair tips μας.

Λαδάκι κορίτσια… λαδάκι, συμβουλεύει η Μίκα!

Τα μαλλιά μου, αν είχαν στόμα να μιλήσουν, θα με ρωτούσαν κλαίγοντας: «Γιατί; Γιατί μας ταλαιπωρείς τόσο;»!

Τα αγαπώ, δεν θέλω ούτε να τα τραβάω, ούτε να τα «καίω» αλλά καθώς είναι σπαστά και συνήθως φριζαρισμένα αναγκάζομαι να τα… τιθασεύω! Καθώς, λοιπόν, περνάνε δύσκολα, ψάχνω προϊόντα που προσφέρουν ενυδάτωση, επανόρθωση και αναδόμηση αλλά και όμορφο αποτέλεσμα που δεν «βαραίνει» το μαλλί.

Ανακάλυψα λίγο πριν τις διακοπές μία σειρά λαδιών, τα Orzene Dry Satin Oils! Δύο μοναδικά λάδια περιποίησης για μεταξένια, επανορθωμένα και ανάλαφρα μαλλιά. Χάρη στα ευεργετικά τους συστατικά αναδομούν συνολικά την τρίχα, επαναφέροντας την υγιή της όψη και τη φυσική της λάμψη. Πρόκειται για δύο μοναδικά προϊόντα περιποίησης, που κρύβουν μέσα ένα υπέρτατο σύμπλεγμα ελαίων, για μεταξένια και ανάλαφρα μαλλιά!

Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά είναι μεταξένια απαλά, επανορθωμένα, ανάλαφρα, με λάμψη που διαρκεί. Θα βρείτε δύο επιλογές: Τo φούξια που εξειδικεύεται στην προστασία από τη θερμότητα (styling, ηλιακή ακτινοβολία) και χρησιμοποιείται στις άκρες των μαλλιών και το γαλάζιο που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση των μαλλιών και χρησιμοποιείται από τη ρίζα ως τις άκρες των μαλλιών.Ανακαλύψτε τα και χαρείτε κι εσείς το αποτέλεσμα στα δικά σας μαλλιά! Θα με θυμηθείτε!

Extra tip: Εφάρμοσε 1-2 δόσεις πριν το λούσιμο από τη μέση και κάτω έως τις άκρες των μαλλιών για extra περιποίηση και απαλότητα!

Για πάντα ξανθιά με ΠΟΛΛΗ υπομονή η Σοφία

Είμαι ξανθιά. Κανονική ξανθιά. Καλά, δεν κατάγομαι και από κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης. Όμως η ρίζα μου είναι σαντρέ και διατηρώ το μαλλί μου ξανθό, με αρκετά ανοιχτές ανταύγειες τα τελευταία 13 χρόνια (μην υπολογίζετε πόσο χρονών είμαι). Έχω περάσει από πολλά στάδια… απελπισίας, με τα μαλλιά μου να είναι άτονα, ξηρά σαν… στάχυα, λίγα, φθαρμένα. Γενικά, το ξανθό θέλει 100 φορές περισσότερη περιποίηση από οποιοδήποτε άλλο χρώμα (είναι η αλήθεια). Ναι, το μακρύ ξανθό πληρώνεται ακριβά (εντός και εκτός κομμωτηρίων).Όπως είναι λογικό, έχω δαπανήσει αρκετά χρήματα για την περιποίηση των μαλλιών μου. Έχω υπομονή όμως. Πολλή υπομονή. Και μια σειρά προϊόντων που αγαπώ. Και δεν αλλάζω. Το μυστικό μου είναι το εξής: Λούζομαι με σαμπουάν μπύρας. Το extra μυστικό που έχω να σου πω, το οποίο επανάφερε τα μαλλιά μου σε υγιή επίπεδα μετά τις διακοπές, είναι μία νέα σειρά με το όνομα: Orzene Hyalucare.

Είναι αλήθεια πως η νέα ολοκληρωμένη σειρά προσφέρει στα μαλλιά μου πολλαπλά οφέλη και ως αποτέλεσμα δείχνουν ορατά πυκνότερα και ενυδατωμένα, με λάμψη που αρκεί. Κι αυτό διότι τα τέσσερα νέα προϊόντα Orzene Hyalucare κρύβουν μέσα τους ένα μοναδικό μείγμα από σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος και Βιταμίνης Β, ενισχυμένο με το Shine Elixir, για μια ολιστική θεραπεία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πιο πυκνά μαλλιά, που ακτινοβολούν υγεία! Ναι, είναι επίσης αλήθεια πως το υαλουρονικό οξύ κάνει καλό και στα μαλλιά, καθώς πρωτοποριακές συνθέσεις με διαφορετικές τεχνολογίες λειτουργούν ως πηγές αναδόμησης και ανασύστασης της τρίχας και μπορούν να προσφέρουν υγιέστερη και νεανικότερη όψη και στα μαλλιά, αφού διεισδύουν στο βάθος της, ενδυναμώνοντάς την εσωτερικά. Το ήξερες;

Σαμπουάν, conditioner, μάσκα και η φανταστική leave-on cream (κρέμα λείανσης, πυκνότητας και ενυδάτωσης) συμπληρώνουν τη νέα σειρά Orzene Hyalucare και μπορώ να σου πω πως πρόκειται για την απόλυτη ολιστική θεραπεία για τα μαλλιά, για την ανάκτηση της υγιής τους όψης και της φυσικής τους λάμψης. Τώρα πια τα ξανθιά μαλλιά μου έχουν άλλη αυτοπεποίθηση! Τρέμε Blake Lively. Τρέμε.

Extra tip: Μετά το λούσιμο άπλωσε στα βρεγμένα μαλλιά σου μερικές σταγόνες της leave-on κρέμας λείανσης, πυκνότητας και ενυδάτωσης για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά (που έχει και αισθησιακό άρωμα) και ξέχνα το φριζάρισμα!

Αντιγήρανση μαλλιών εδώ και τώρα για την Ειρήνη

Αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ το κομμωτήριο γιατί μου αρέσουν τα μακριά μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να κρατώ μακριά την ψαλίδα και να διατηρώ την κόμη μου λαμπερή. Δυστυχώς, έχω φθαρμένα, εύθραυστα και άτονα μαλλιά, γεγονός που με δυσκολεύει αρκετά να αποκτήσω το αποτέλεσμα που θέλω. Αυτό που έμαθα, όμως, είναι ότι με τα σωστά προϊόντα και μερικά «έξυπνα» tips μπορώ να κάνω τη διαφορά.

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ τα ίδια θέματα με τα μαλλιά σου, τότε αξίζει να βρεις προϊόντα με αντιγηραντικές συνθέσεις που θα αναδομήσουν συνολικά την τρίχα. Ναι, βρίσκεσαι ακόμη στα πρώτα «-άντα», αλλά τα μαλλιά σου ταλαιπωρούνται περισσότερο από ότι φαντάζεσαι κάθε μέρα! Για αυτό χρειάζεσαι μια σειρά που θα προφέρει στα μαλλιά σου προστασία από το καθημερινό οξειδωτικό στρες γήρανσης στο οποίο υπόκεινται. Η δική μου επιλογή είναι η σειρά Orzene Chrono Block. Περιέχει σαμπουάν, conditioner και μάσκα, τα οποία βοήθησαν τα μαλλιά μου να γίνουν και να δείχνουν περισσότερο υγιή και φυσικά, να αποκτήσουν όγκο, λεία υφή και λάμψη.

Extra tip: Μπορείς να εφαρμόζεις τη μάσκα τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για δύο λεπτά. Ωστόσο, αν θες σούπερ απαλά μαλλιά, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμά μου και να την αφήσεις για ένα τέταρτο.

Κάπως έτσι, μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια καστανή, κατάφεραν να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και να κάνουν το Φθινόπωρο λίγο πιο… λαμπερό. Αφού τα καταφέραμε εμείς, σίγουρα μπορείτε να βρείτε κι εσείς τη σειρά που σας ταιριάζει. Καθεμιά διαφέρει αλλά αυτή είναι, άλλωστε, η ομορφιά της διαφορετικότητας.