Τρεις συντάκτριες μοιράζονται μαζί σου την αγαπημένη τους (μυστική) δροσερή συνήθεια

Τρεις συντάκτριες μοιράζονται μαζί σου την αγαπημένη τους (μυστική) δροσερή συνήθεια

Όλες οι φίλες έχουν μυστικά, απλώς μερικά είναι για να τα μοιράζεσαι. Ειδικά αν είναι δροσερά.

Οι γυναικείες φιλίες βασίζονται σε μυστικά. Μυστικά που μοιράζεσαι, μυστικά που δεν λες πουθενά. Μερικά μυστικά, είναι άκρως… καλοκαιρινά, καθώς προσφέρουν μια δροσερή νότα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Διότι, πολλές είναι οι φορές που έχουμε «ντραπεί» να μοιραστούμε κάτι με τις φίλες μας, ενώ άλλες φορές το μόνο που θέλουμε να κάνουμε, είναι να το φωνάξουμε δυνατά για να το ακούσει όλος ο κόσμος. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι πως στο γραφείο κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό (για πολύ). Ειδικά αν είσαι φίλη με την ομάδα σου.

Σε ένα γραφείο λοιπόν, που τα μυστικά είναι πολύ εύκολο να «βγουν προς τα έξω», το Καλοκαίρι μάς βρίσκει να αναζητούμε τον τέλειο τρόπο για να δροσιστούμε, την ίδια στιγμή που η καθημερινότητά μας «χάνεται» ανάμεσα σε μάσκες ομορφιάς, ελαφριά γεύματα, συναυλίες, αέρινα φορέματα και απομακρυσμένες παραλίες. Αποφασίσαμε λοιπόν, το φετινό Καλοκαίρι να σου εκμυστηρευτούμε το μυστικό που έμαθαν «κατά λάθος» στη δουλειά για τη ζωή μας έξω από αυτήν, αλλά και το απόλυτο δροσερό μυστικό που θα σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Εντελώς, επίτηδες. Διότι, με όλα τα ροφήματα της σειράς Starbucks Chilled Classics, αυτό το Καλοκαίρι θα… δροσιστούμε παρέα!

Ειρήνη: Δροσερά, pampering απογεύματα στο σαλόνι

Λένε πως η συνήθεια είναι η δεύτερη φύση του ανθρώπου και η αλήθεια είναι πως, όσο ο χρόνος κυλά, τόσο πιο έντονα συνειδητοποιώ το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένες κινήσεις τις οποίες επί χρόνια επαναλαμβάνω και δεν πρόκειται να «κόψω» στο άμεσο μέλλον. Το πρόβλημα είναι πως κάποιες από τις συνήθειες αυτές τις κρατώ κρυφές από φίλους και γνωστούς -ή τουλάχιστον τις κρατούσα μέχρι προσφάτως.

Βλέπεις, ήταν πριν από μία περίπου εβδομάδα όταν κατά τη διάρκεια του lunch break στο γραφείο, έμελλε να αποκαλύψω άθελά μου τη δική μου κρυφή -και άκρως δροσερή- συνήθεια. Ναι, είμαι το κορίτσι που «το παίζει» χύμα στο κύμα όσον αφορά στο μακιγιάζ αλλά όταν επιστρέφει σπίτι μεταμορφώνεται σε μια μικρή… beauty expert. Τι σημαίνει αυτό; Πώς εκτός σπιτιού δεν συμμετέχω σε συζητήσεις που αφορούν σε lip gloss, contouring, σέρουμ, ενυδατικές κρέμες και γενικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με κάθε είδους make up trend. Επίσης, ισχυρίζομαι πως δεν χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν ομορφιάς, ενώ πηγαίνω στο γραφείο δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπo, λέγοντας ότι τάσσομαι υπέρ της φυσικής γυναικείας ομορφιάς. Εκείνο, όμως, που αγνοούν οι αγαπημένες μου φίλες στο γραφείο είναι πως τουλάχιστον τρία απογεύματα την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, μετατρέπομαι στη «βασίλισσα» του pampering. Η φάση είναι μπαλκόνι, άνετα ρούχα και… κρέμες παντού. Το πρόγραμμα ξεκινά ως εξής: Επιστρέφοντας στο σπίτι από το γραφείο, κάνω μια στάση στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς για να πάρω το δροσερό Starbucks Caramel Macchiato μου (ναι, κούρα ομορφιάς δίχως γεύση γλυκιάς καραμέλας συνδυασμένο με αυθεντικό Starbucks Espresso Roast και βελούδινο γάλα δεν γίνεται). Στη συνέχεια, μπαίνω στο σπίτι, φοράω τις καλοκαιρινές μου πιτζάμες και αρχίζω να ετοιμάζω τα πιο δροσερά scrub και τις πιο ενυδατικές κρέμες με υλικά που έχω στην κουζίνα και το μπάνιο μου (φρούτα, λαδάκια κτλ). Επόμενος σταθμός είναι το λατρεμένο μου μπαλκόνι στο οποίο αράζω, απολαμβάνοντας το κρύο ρόφημα καφέ μέχρι να δράσουν οι beauty δημιουργίες μου. Και αφού τα κάνω όλα αυτά, βάζω στο πρόσωπό μου και την επώνυμη ενυδατική μου ή ένα από τα σέρουμ που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο δωμάτιό μου. Συγγνώμη κορίτσια, είμαι beauty victim και -επιτέλους- το παραδέχομαι!

Μαργαρίτα: Πρωινά στογραφείο με το απαραίτητο δροσερό boost ενέργειας

Η ώρα του πρωινού είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας μου. Ξυπνάω αρκετά νωρίτερα από την ώρα που θέλω να ετοιμαστώ και αφού κάνω ένα γρήγορο μπάνιο, πηγαίνω προς την κουζίνα μου να ξεκινήσω την μικρή ιεροτελεστία ενός γεύματος που θα με κρατήσει, όχι μόνο στη διαδρομή από τη Βούλα στην Κηφισιά, αλλά και μέχρι το μεσημεριανό μου γεύμα. Όμως, γιατί αυτό να είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψω από τα παιδιά στο γραφείο; Διότι, σύμφωνα με εκείνους, ένα κορίτσι που τρώει burgers, πίνει μπύρες και οι κρυφές τις απολαύσεις κρύβονται στο Junk Food, δεν «επιτρέπεται» να τρώει granola για πρωινό.

Η σπιτική granola με φιστίκι Αιγίνης, cranberries και γιαούρτι είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσω την ημέρα μου, ενώ για να μην βαρεθώ μέσα στην εβδομάδα, κάνω εναλλαγές με το Porridge με μούρα και τσία. Καταλαβαίνεις λοιπόν, τι μικρό «μαρτύριο» θα περνούσα στο γραφείο εάν μάθαιναν πως το κορίτσι του #PaliTroei, ξαφνικά αποφάσισε να βάλει στη ζωή της κάτι υγιεινό. Έστω και εάν είναι μόνο σε ένα απολαυστικό γεύμα μέσα στην ημέρα μου.

Όμως, υπάρχει ένα δροσερό μυστικό που δεν θέλω να κρύψω από κανέναν τους. Αντιθέτως, θέλω να «φωνάξω» για όλους όσους επιθυμούν να γλυκάνουν και τη δική τους καθημερινότητα με το πιο Καλοκαιρινό ρόφημα για φέτος. Η νέα κρύα σοκολάτα Starbucks Signature Chocolate αποτελεί το πρώτο ρόφημα της δημοφιλούς σειράς RTD (Ready to Drink) Starbucks Chilled Classics, που δεν περιέχει espresso καφέ. Εξάλλου, κάπως έπρεπε να αντικαταστήσω τον δεύτερο καφέ της ημέρας μου, κι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω. Την βρίσκω εύκολα, όπου και να είμαι σε περίπτερο, σούπερ μάρκετ ή το μίνι μάρκετ της γειτονιάς μου και την έχω μαζί μου παντού.

Στο γραφείο, το αυτοκίνητο, την παραλία αλλά και τα απογεύματα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου. Αυτό το νέο κρύο ρόφημα συνδυάζει αρμονικά πλούσιο κακάο με πιστοποίηση Fairtrade με βελούδινο γάλα 2% προσφέροντας μια μοναδική σοκολατένια εμπειρία χωρίς ενοχές, όπου και αν βρίσκομαι ακόμη και… εν κινήσει!

Σοφία: Κλασικές γεύσεις για ατελείωτες ώρες δροσιάς

Δείχνω κλασική. Και είμαι. Σκάω στο γραφείο με τακούνια, πάντα βαμμένη και περιποιημένη από την κορυφή ώς τα νύχια. Μπορεί να κάνω δύο ώρες το πρωί να ετοιμαστώ, όμως αυτό καθόλου δεν με απασχολεί. Οι φωτογραφίες μου στο Instagram περνάνε από δέκα επεξεργασίες όσον αφορά στα χρώματα και έχω μία οργάνωση μοναδική, με ατζέντες και προγραμματισμό που πολλοί θα ζήλευαν. Όμως αρκετά μιλήσαμε για τον τεράστιο βαθμό OCD που με διακατέχει τις ώρες που βρίσκομαι στο γραφείο. Αυτή δεν είμαι εγώ πραγματικά.

Ο πραγματικός μου εαυτός είναι εκείνος που βλέπουν όλοι όσοι με συναναστρέφονται τα Σαββατοκύριακα. Ένα σορτς, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, έναν (κλασικό) cappuccino στο χέρι και όλη μέρα άβαφη, καταλήγω πάντα σε κάποια συναυλία. Ναι, ο πολυαγαπημένος Starbucks cappuccino, αποτελεί έναν δροσερό συνδυασμό πλούσιου espresso, με απαλό και βελούδινο γάλα και νότες κακάο, που με κάνει να μη θέλω να το αφήσω από το χέρι μου. Είναι η μυστική, δροσερή μου συνήθεια, μια ιεροτελεστία που δεν αλλάζω, ο κόσμος να χαλάσει. Και επειδή, η οργάνωση δεν λείπει ούτε από το ψυγείο μου, τα έχω πάντα σε αφθονία, για να μπορώ ανά πάσα στιγμή να αρπάξω ένα πριν βγω στην «καυτή» Αθήνα.

Ναι, το κλασικό, πάντα θα κερδίζει οποιοδήποτε trend. Όμως, αν δεν αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο, δεν θα απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής…

Μπορεί λοιπόν, να είπαμε δυνατά το πιο κρυφό μας μυστικό και να μοιραστήκαμε μαζί σου την αγαπημένη μας δροσερή συνήθεια, όμως η νέα σειρά Starbucks Chilled Classics, δεν έχει μόνο τα τρία παραπάνω απολαυστικά κρύα ροφήματα. Σε κάθε «γωνία» της πόλης, σε κάθε περίπτερο, μίνι μάρκετ ή και σούπερμαρκετ, πλέον, μπορείς να βρεις και το Starbucks Vanilla Bean Macchiato αλλά και το Starbucks Caffè Latte, δύο γεύσεις που θα σε... απογειώσουν!

Το Starbucks Vanilla Bean Macchiato είναι αυτό το ρόφημα που θέλεις να έχεις παντού μαζί σου, σε περίπτωση που θελήσεις μια δόση βανίλιας σε συνδυασμό με τον 100% Arabica καφέ, και γάλα. Το εκχύλισμα κόκκου βανίλιας βλέπεις, θα δώσει αυτή την απαλή και γλυκιά νότα βανίλιας στην ημέρα σου, στο λεπτό!

Το Starbucks Caffè Latte, από την άλλη, είναι ένα κλασικό παραδοσιακό ρόφημα που όμως, μπορείς να βρεις ακόμη και στο περίπτερο.Το κλασικό latte της σειράς Starbucks Chilled Classics, είναι φτιαγμένο για να μπορείς να απολαύσεις παντού, ένα ελαφρώς πιο γλυκό ρόφημα, με καφέ Starbucks Espresso Roast, αλλά και την κατάλληλη ποσότητα γάλακτος.