Ο Χρήστος Μάστορας μας μαθαίνει να μην συμβιβαζόμαστε

Ο Χρήστος Μάστορας μας μαθαίνει να μην συμβιβαζόμαστε

Ο απόλυτος οδηγός για να έχεις περισσότερη ανάλαφρη διάθεση με λιγότερες θερμίδες!

Το Καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να βρεις ό,τι είναι αυτό που μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση. Διότι, οι ζεστές ημέρες στο νησί ή την πόλη, χρειάζονται μια παγωμένη μπίρα εκεί που σκάει το κύμα, αλλά και οι νύχτες θέλουν όρεξη, κέφι και φυσικά, ανάλαφρη διάθεση.

Παρόλα αυτά, δεν είναι τα Καλοκαίρια των ανθρώπων όλα ίδια. Κάποιοι συμβιβάζονται σε κάτι λιγότερο από αυτό που μπορούν να έχουν, απλώς γιατί δεν προσπαθούν να βγουν από το comfort zone τους. Συμβιβάζονται στις διακοπές, τις εξόδους με φίλους και αγαπημένους, ακόμη και στο ποτό που θα αποφασίσουν να απολαύσουν αυτή την όμορφη θερινή νύχτα. Σε μια χώρα όμως, που η διασκέδαση και η χαλάρωση είναι το Α και το Ω στην καθημερινότητα των ανθρώπων της, πώς γίνεται να έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζουμε; Γιατί δηλαδή, να χρειάζεται να «ξενερώνουμε» και να μετράμε τις μπίρες (αλλά και τις θερμίδες) που πίνουμε σκεπτόμενες τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις στην παραλία;

Ο Χρήστος Μάστορας ανατρέπει τα πάντα, χωρίς να συμβιβάζεται λεπτό

Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η ανατροπή έγινε. Έχουμε επιλέξει να είμαστε δημιουργικοί, εφευρετικοί, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, παράλληλα όμως να έχουμε και τον έλεγχο σε ό,τι κάνουμε. Ταυτόχρονα έχουμε μάθει πως η ευτυχία δεν κρύβεται στους μικρούς συμβιβασμούς. Διότι, αγαπάμε κάθε τι διαφορετικό, αρκεί να μην μας χαλάει τη διάθεση. Το καλύτερο παράδειγμα αυτού φυσικά, είναι η επιλογή να απολαμβάνουμε έναν… LIGHT τρόπο ζωής!

Κι επειδή, δεν είμαστε οι μόνοι που συμμερίζονται μια τέτοια άποψη, ο αγαπημένος μας front man από τις Μέλισσες, Χρήστος Μάστορας, μας μαθαίνει πως οι συμβιβασμοί δεν είναι για εμάς, καθώς το LIGHT είναι θέμα διάθεσης!

Μην συμβιβάζεσαι στο πού θα πας διακοπές φέτος το Καλοκαίρι

Βλέπεις ότι η παρέα σου δυσκολεύεται να βρει το ιδανικό νησί για αυτό το Καλοκαίρι; Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη χαλαρή και LIGHT διάθεσή σου, διότι ο μόνος σκοπός σου για φέτος πρέπει να είναι η ξεκούραση, η χαλάρωση και η ηρεμία. Δεν έχει λοιπόν, καμία σημασία το μέρος που θα καταλήξετε με την παρέα σου. Για ό,τι άλλο παρουσιαστεί, οπλιστείτε με χιούμορ, εφευρετικότητα και… πολλές μπίρες με λιγότερες θερμίδες! Σημασία έχει να είστε όλοι μαζί και η μπίρα σας να έχει όλη την αυθεντική γεύση. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε στην πορεία.


Οι light επιλογές έχουν σταματήσεινα είναι ένας ακόμη συμβιβασμός

Ανέκαθεν πιστεύαμε πως το κορμί "χτίζεται" με γυμναστήριο, διατροφή και… συμβιβασμούς. Όχι πια! Αυτή τη φορά, το κορμί χτίζεται με μπίρες, καθώς η Heineken LIGHT έχει μόνο 86 θερμίδες και την απαραίτητη διάθεση για να συνεχίσεις! Με λιγότερες κατά 40% από μία lager μπίρα, μπορεί να συμβάλλει στην ισορροπία που αναζητάμε στην καθημερινότητά μας, χωρίς να συμβιβαστούμε σε τίποτα. Ο Χρήστος Μάστορας με τη σειρά του, δηλώνει πως η δική του ισορροπημένη καθημερινότητα περιλαμβάνει χιούμορ, λιγότερες θερμίδες και περισσότερη LIGHT διάθεση. Εξάλλου, 86 θερμίδες ισοδυναμούν με μόλις 25’ "air guitaring" ή 15’ απώθησης κουνουπιών! Εσύ γιατί να αισθάνεσαι τύψεις, όταν μπορείς να έχεις όλη τη γεύση με λιγότερες θερμίδες;

Μην συμβιβάζεσαι λοιπόν, με τίποτα που δεν εκφράζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής σου και πάρε μαθήματα από τον καλύτερο! Διότι, αυτό το Καλοκαίρι ο Χρήστος Μάστορας ανοίγει τον δρόμο κι εμείς το ακολουθούμε για μια ισορροπημένη καθημερινότητα γεμάτη ανατροπές και πολλή LIGHT διάθεση.