Ο απόλυτος οδηγός για να παραμείνεις cool και light το καλοκαίρι

Ο απόλυτος οδηγός για να παραμείνεις cool και light το καλοκαίρι

Συγκεντρώσαμε προτάσεις για να σε εμπνεύσουμε!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ μετράς μέρες για τις διακοπές. Μέχρι να φτάσεις στο λιμάνι, μπορείς να απολαύσεις τις μέρες στη θερινή Αθήνα που είναι λίγο πιο φιλόξενη και κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς. Το σκηνικό είναι ιδανικό για να χαλαρώσεις, να κάνεις όλα όσα δεν πρόλαβες τον χειμώνα, να γνωρίσεις κόσμο και να ζήσεις νέες εμπειρίες.

Άλλωστε, σημασία έχει να έχεις αισιόδοξη διάθεση και να απολαμβάνεις στο έπακρο ό,τι και αν κάνεις. Ακόμα λοιπόν, και αν μείνεις στην πόλη μπορείς να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο cool και light, χωρίς να συμβιβάζεσαι. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά…

Συγκεντρώσαμε προτάσεις για να σε εμπνεύσουμε για νέες περιπέτειες που θα σε δροσίσουν, όπου και αν βρίσκεσαι!

Η ζωήξεκινάει μετά το γραφείο…

Σταμάτα να παραπονιέσαι ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο και ενεργοποιήσου. Πριν φύγεις για το γραφείο, πάρε μαζί σου την τσάντα της παραλίας και όταν «ελευθερωθείς» κατευθύνσου σε μία από τις κοντινές παραλίες για μία βουτιά που θα σε δροσίσει! Ο ήχος των κυμάτων θα σε ηρεμήσει, μετά από μία κουραστική μέρα και θα σε γεμίσει ενέργεια, για να συνεχίσεις το απόγευμά σου με περισσότερη όρεξη. Το καλύτερο; Καθώς αρκετοί ήδη έχουν φύγει για το νησί, θα φτάσεις εύκολα και θα βρεις χώρο για να απλώσεις την ομπρέλα σου!

Αν πάλι δεν έχεις όρεξη για παραλία, μπορείς να χαλαρώσεις στα καταπράσινα πάρκα και τους κήπους της Αθήνας και να ξεφύγεις για λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Διάβασε το βιβλίο σου κάτω από τα ψηλά δέντρα, περπάτα στα σκιερά μονοπάτια ή επισκέψου κάποιο από τα ανοιχτά κολυμβητήρια ή τις δημόσιες πισίνες.

Ανάλαφρα γεύματαμε φίλους

Το φαγητό και το ποτό πρέπει να είναι απόλαυση και το καλοκαίρι. Σταμάτα να λες «όχι» και να στερείσαι όλα όσα αγαπάς και απλώς κάνε μικρές αλλαγές που θα σου επιτρέψουν να καταναλώνεις τα αγαπημένα σου πιάτα χωρίς τύψεις. Ετοίμασε γευστικές σαλάτες ή ψητά λαχανικά, συνόδευσέ τες με ψάρι ή κοτόπουλο και φτιάξε παγωτό γιαούρτι ή φρουτοσαλάτα για επιδόρπιο. Κάλεσε φίλες στο σπίτι για να μοιραστείτε γεύματα, χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

Και με το αλκοόλ; Μη συμβιβάζεσαι. Πες «ναι» στην πρόταση της συναδέλφου για early drinks, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Εμείς ακολουθούμε το «μυστικό» του Χρήστου Μάστορα, που πιστεύει ότι το LIGHT είναι θέμα διάθεσης! Ο τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος Μέλισσες, μας μαθαίνει να μη συμβιβαζόμαστε και μας μυεί στον δικό του cool τρόπο ζωής. Μας δείχνει ότι υπάρχει τρόπος να καταναλώνουμε υπεύθυνα μία μπίρα χωρίς ανησυχία για τις θερμίδες! Πώς θα γίνει αυτό;

Και όμως, η Heineken LIGHT έχει μόνο 86 θερμίδες, λιγότερες κατά 40% από μία lager μπίρα, και μπορεί να συμβάλλει στην ισορροπία που αναζητάμε στην καθημερινότητά μας. Είναι, λοιπόν, ιδανική για να συμπληρώσει κάθε LIGHT στιγμή μας μετά το γραφείο, στο σπίτι, την παραλία ή οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε!

Κλασικές ταινίεςκάτω από τα αστέρια

Είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το ελληνικό Καλοκαίρι. Υπάρχει καλύτερη εμπειρία από το να βλέπεις την αγαπημένη σου κλασική ταινία ή μια γαλλική ρομαντική κομεντί κάτω από τον έναστρο ουρανό; Μυρωδιά γιασεμιού, σιτρονέλλα, ποπ κορν, μπίρα είναι όλα όσα μας κάνουν να χαμογελάμε κάθε φορά που βρισκόμαστε σε μία υπαίθρια αίθουσα στη Φύση.

Το κέντρο της πόλης, τα προάστια αλλά και αρκετά νησιά διαθέτουν τα πιο όμορφα θερινά σινεμά. Μία προβολή είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσεις την ημέρα σου, να αποφορτιστείς, να γελάσεις και μυηθείς στον συναρπαστικό κόσμο του κινηματογράφου.

Πάρτι σε ταράτσες,στοές, σοκάκια

Αν πάλι είσαι party animal και έχεις όρεξη για χορό και τραγούδι, απλώς εκφράσου ελεύθερα! Ξεσήκωσε την παρέα σου και ανακαλύψτε τι καλό «παίζει» στην πόλη. Όπως ξέρεις καλύτερα, η Αθήνα δεν κοιμάται ποτέ. Ακόμη και τον Αύγουστο, διοργανώνονται πάρτι και dj sets στα πιο cool σημεία με θέα το αστικό τοπίο. Απόλαυσε τη θέα από ψηλά στις ταράτσες με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, χόρεψε σε dance party στις στοές του κέντρου ή κατευθύνσου στις κοντινές παραλίες που συχνά φιλοξενούν πάρτι δίπλα στο κύμα… Εναλλακτικά, διοργάνωσε τη δική σου γιορτή στο μπαλκόνι ή τον κήπο του σπιτιού σου!

Αν έχεις φύγει ήδη για το νησί, ακόμα καλύτερα! Στα πλακόστρωτα στενά σίγουρα θα βρεις γραφικά μαγαζάκια και όμορφα μπαρ για να απολαύσεις τη Ηeineken LIGHT σου, χωρίς να μετράς θερμίδες… Μην ξεχνάς ότι περιέχει λιγότερο αλκοόλ (3,3%) και κυρίως ΟΛΗ τη γεύση, που σημαίνει ότι μπορείς να την καταναλώνεις από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ!

Φέτος, λοιπόν, υιοθέτησε το πιο cool και light στυλ χωρίς να στερείσαι τίποτα. Απόλαυσε τις μικρές απολαύσεις της ζωής και τις στιγμές που μοιράζεσαι με τους αγαπημένους στην πόλη ή το νησί, στη βεράντα σου, την παραλία, τα σοκάκια, τις πλατείες και τους κήπους. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε μέρος στο ιδανικό σκηνικό με καλή παρέα και αισιόδοξη διάθεση!