Freckling: Το καλοκαιρινό trend στα ραντεβού που πρέπει να προσέξεις

Freckling: Το καλοκαιρινό trend στα ραντεβού που πρέπει να προσέξεις

Το dating slang εμπλουτίζεται 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο κόσμος των ραντεβού είναι γεμάτος «εκπλήξεις» και εναλλαγές. Αυτός είναι, ίσως, ο λόγος που τα τελευταία χρόνια το slang του κόσμου των ραντεβού, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λέξεις και φράσεις. Έτσι, έπειτα από το stashing, το breadcrumbing, το ghosting, το benching και το DTR, μας ήρθε και το… freckling!

Δυστυχώς, αν πίστευες ότι η νέα αυτή τάση στο φλερτ έφτασε για να κάνει την ανατροπή, ίσως απογοητεύεις διαβάζοντας ότι δεν διαφέρει και πολύ από τα υπόλοιπα «μοντέρνα» dating trends που κάνουν τον έρωτα με ανταπόκριση να μοιάζει με όνειρο… μακρινό! Σε κάθε περίπτωση, όμως, καλό είναι να μελετήσεις σε βάθος το «φαινόμενο» freckling προκειμένου να προστατεύσεις -όσο μπορείς- την καρδιά σου αυτό το Καλοκαίρι!

Frecklesόπως λέμε… φακίδες;

Εγκαύματα, φακίδες και πανάδες. Η έλευση του Καλοκαιριού «ανεβάζει» τη διάθεσή σου στα ύψη και σε βάζει σε mood ερωτικό. Συχνά, ωστόσο, η εποχή αυτή έχει και ορισμένες αρνητικές επιδράσεις για την… επιδερμίδα σου. Οι φακίδες συγκαταλέγονται αναμφίβολα στη «μαύρη» λίστα του Καλοκαιριού και αυτός είναι ο λόγος που το freckling (freckles είναι οι φακίδες στα αγγλικά) δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί στις διακοπές σου!

Το freckling, λοιπόν, συμβαίνει όταν βγαίνεις χαλαρά με κάποιον κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού… μόνο και μόνο για να σε παρατήσει (είναι σκληρό το ξέρω) μόλις μπει το Φθινόπωρο, τότε που τα αέρινα φορέματα και οι φακίδες εξαφανίζονται. Το freckling είναι ουσιαστικά το αντίθετο του… cuffing (υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να συνδέονται ερωτικά με κάποιον μόνο κατά τη διάρκεια του Χειμώνα)!

Άλλο freckling και άλλο καλοκαιρινό φλερτ

Σίγουρα γνωρίζεις πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες επιδίδονται σε ερωτικές «περιπέτειες» κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Τα ανάλαφρα ρούχα, ο υδράργυρος που συνεχώς ανεβαίνει και η μέρα που όλο και μεγαλώνει, αποτελούν παράγοντες που μας κάνουν να θέλουμε να φλερτάρουμε περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Ωστόσο, το freckling διαφέρει από τα συνηθισμένα, καλοκαιρινά φλερτ και ραντεβού.

Διότι ο άντρας που θα σου κάνει freckling δεν θα βγει μόνο δύο ή τρεις φορές μαζί σου. Ούτε πρόκειται για το αγόρι με το οποίο θα περάσεις καλά στις ολιγοήμερες διακοπές σου στο νησί. Αντιθέτως, ο freckling τύπος θα σου ζητάει να βγεις ραντεβού μαζί του καθόλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού (και στην πόλη, δηλαδή) και κυρίως, δεν θα εξαφανιστεί από προσώπου γης μόλις τελειώσει ο Αύγουστος. Τι ακριβώς θα συμβεί; Θα χάσεις τα ίχνη του τον Σεπτέμβριο αλλά κατά τη διάρκεια του Χειμώνα θα σου κάνει «like» στο Facebook και θα παρακολουθεί τα stories σου στο Instagram. Άδικα θα περιμένεις, όμως, κάποιο μήνυμά του. Ο freckling τύπος θα κάνει comeback… μόνο όταν μπει επισήμως το Καλοκαίρι! Αν έχεις διάθεση να τον συναντήσεις έπειτα από έναν χρόνο, τότε είσαι ελεύθερη να το κάνεις (εμείς σε προειδοποιήσαμε)!

Η «κουλτούρα» των ραντεβού στην ψηφιακή εποχή και... εσύ

Όσο και αν δυσφορείς διαβάζοντας τις παραπάνω παραγράφους, η αλήθεια είναι πως το freckling (όπως επίσης το stashing, το ghosting κτλ), αποτελεί μια τάση που είναι σίγουρα ενδεικτική της σύγχρονης dating «κουλτούρας». Τα ραντεβού στην εποχή της ψηφιακής «επανάστασης» δεν είναι εύκολα, κυρίως διότι κανένας δεν γνωρίζει πού «στέκεται» και τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο στις σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών.

Τι και αν είσαι «συνδεδεμένη» μαζί του κάθε στιγμή και μπορείς να «παρακολουθείς» τι κάνει, όπου και αν βρίσκεται; Τα social media φαίνεται πως δεν λειτουργούν ευεργετικά σε ό,τι έχει να κάνει το dating εν έτει 2018. Γιατί; Διότι μπορεί να «βγαίνεις» ή να «βλέπεις» ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα, αν επιθυμεί να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό μαζί σου ή, αν είσαι απλώς το κορίτσι με το οποίο περνάει τον χρόνο του αυτό το διάστημα.

Τι μπορείς να κάνεις; Να είσαι απλώς ο εαυτός σου και να φροντίζεις να αναγνωρίζεις νωρίς τα ανησυχητικά «σημάδια» που σε προειδοποιούν ότι το αγόρι που σου αρέσει... θα σου κάνει freckling και θα εξαφανιστεί μόλις έρθει το Φθινόπωρο (μαζί με τις φακίδες σου)! Ο έρωτας στη digital εποχή είναι δύσκολος, περίπλοκος, σκληρός τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Αν ξέρεις, όμως, τι θέλεις από τη ζωή σου και κυρίως, αν μπορείς να... οσμίζεσαι τον κίνδυνο εγκαίρως, θα καταφέρεις να επιβιώσεις και ίσως, να βγεις αλώβητη από τη «ζούγκλα» του σύγχρονου dating!