Έξι κινήσεις-ματ για να «ρίξεις» τον τύπο της διπλανής ξαπλώστρας

Έξι κινήσεις-ματ για να «ρίξεις» τον τύπο της διπλανής ξαπλώστρας

Είσαι έτοιμη;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το Καλοκαίρι είναι μια υπέροχη εποχή, αν είσαι single. Όλοι βρίσκονται σε mood ερωτικό και οι διακοπές στο νησί ενδείκνυνται για νέες γνωριμίες. Πώς, όμως, θα καταφέρεις φέτος να κάνεις τον τύπο της διπλανής… ξαπλώστρας να σε προσέξει και να σε ερωτευτεί; Πώς θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες γυναίκες που διασκεδάζουν στο νησί, έχοντας μεταξύ άλλων κατά νου το να βρουν το δικό τους καλοκαιρινό (και όχι μόνο) ταίρι.

Μην ανησυχείς, υπάρχουν τρόποι που θα σε βοηθήσουν να «ρίξεις» φέτος τον άντρα που θα σε γοητεύσει... στην Αντίπαρο, την Αμοργό, την Πάρο και την Τήνο. Οι τύποι που θα συναντήσεις στην παραλία είναι και φέτος πολλοί. Είτε ερωτευτείς τον «τακατάκα» (τον άντρα που έρχεται παραλία για να παίξει ρακέτα ΜΠΡΟΣΤΑ στα πόδια σου), είτε προτιμήσεις τον «σοσιαλμιντιάκια» (τον τύπο που έχει μανία με τα social media και τραβάει selfies ακόμη και... πάνω στο SUP), να θυμάσαι πως αρκούν έξι απλές και «έξυπνες» κινήσεις για να τραβήξεις την προσοχή του!

Πρώτηκίνηση: Κάνε… «ματάκια»

Τον είδες να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με την παρέα του στη διπλανή ξαπλώστρα και «κόλλησες». Φοβάσαι, όμως, ότι μπορεί να μην τον πετύχεις ξανά στο νησί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να τραβήξεις την προσοχή του ASAP και τα «ματάκια» είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Άρχισε να του ρίχνεις ματιές (χωρίς χαμόγελα) μέχρι τα βλέμματα σας να συναντηθούν. Όταν αυτό συμβεί, τότε σταμάτα να τον κοιτάς και άρχισε να συζητάς με τις φίλες σου. Άφησε να περάσει λίγη ώρα και συνέχισε το «παιχνίδι» με τα μάτια. Το πιο πιθανό είναι ότι θα λάβει το «σήμα» σου και θα κάνει την πρώτη κίνηση για να σε γνωρίσει. Ίσως σου ζητήσει τον τηλεφωνικό σου αριθμό ή τα στοιχεία σου στο Facebook.

Δεύτερηκίνηση: Δοκίμασε ένα θαλάσσιο σπορ

Θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει αλλά δεν ξέρεις το πώς; Τότε αν δεν «το έχεις» με τα… «ματάκια», δοκίμασε να επιδοθείς σε ένα θαλάσσιο σπορ. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στις κουλούρες και την... μπανάνα, αλλά σε water sports που «ανεβάζουν» την αδρεναλίνη στα ύψη (τη δική σου και των άλλων που σε παρακολουθούν από την ξαπλώστρα). Φέτος, λοιπόν, πες «ναι» στο flyboard, το SUP και kitesurfing και βγάλε στην επιφάνεια τη δυναμική σου πλευρά. Να θυμάσαι πως δεν υπάρχει άντρας που μπορεί να αντισταθεί σε μια γυναίκα που δεν φοβάται να τολμήσει.

Τρίτηκίνηση: Παρακολούθησε τα… storiesτου νησιού

Τον είδες, σου άρεσε αλλά δεν πρόλαβες να τον «ρίξεις» με τις πρώτες ματιές. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να έρθεις κοντά του προτού τελειώσουν οι διακοπές σου στο νησί; Κάθε γυναίκα της digital εποχής γνωρίζει πως σε πολλές περιπτώσεις, τα social media αποτελούν το «κλειδί». Μπες στον λογαριασμό σου στο Instagram και άρχισε να «τσεκάρεις» τα stories που έχουν «ανεβάσει» οι χρήστες του ιστότοπου από διάφορες δημοφιλείς τοποθεσίες του νησιού -όπως εκείνη στην οποία τον συνάντησες για πρώτη φορά. Μπορεί ο ίδιος -ή ένας φίλος του- να έχει κάνει μια ανάρτηση η οποία θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την ταυτότητά του και έτσι, να καταφέρεις να τον κάνεις follow! Σίγουρα θα εκτιμήσει ενδιαφέρον σου.

Τέταρτηκίνηση: Στρέψου στα παλιά, καλά κόλπα

Βέβαια, όσο και αν λατρεύεις τα social media, η αλήθεια είναι πως το κλασικό καμάκι στο μπαρ δεν θα είναι ποτέ εκτός εποχής. Σε περίπτωση, λοιπόν, που αδυνατείς ή ντρέπεσαι να προσεγγίσεις τον άντρα που σου αρέσει, στρέψου στα παλιά, καλά κόλπα για να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει. Ο αναπτήρας και το σφηνάκι αποτελούν σίγουρα δύο τολμηρές και αποτελεσματικές επιλογές. Πλησίασέ τον και ζήτησέ του τον αναπτήρα του σε περίπτωση που καπνίζει. Αν ξέρει από… greek καμάκι, τότε θα πιάσει το «σήμα» σου. Εναλλακτικά, πείσε τις φίλες σου να κεράσετε εκείνον και την παρέα του από μερικά σφηνάκια. Πρόκειται για μια τολμηρή αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις εγγυημένη λύση για να τον «ρίξεις». Βέβαια, αν το αγόρι που σε ενδιαφέρει σε κάνει να… κομπλάρεις, τότε ζήτα τη βοήθεια της φίλης σου για να έρθεις κοντά του. Πείσε τη να πλησιάσει τους φίλους του, ούτως ώστε να γίνεται όλοι μια παρέα και να φτάσεις κοντά στον… στόχο σου!

Πέμπτηκίνηση: Φρόντισε να δείχνεις πάντα ότι διασκεδάζεις

Θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει; Τότε την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις στις παραλίες και τα μπαρ του νησιού, φρόντισε να του δείξεις ότι είσαι μια γυναίκα που ξέρει πώς να διασκεδάζει. Γέλα και χόρεψε (και μαζί του αν έχεις την ευκαιρία). Πρόσεξε απλώς να μην το παρακάνεις με το αλκοόλ. Δεν θέλεις να σε δει εκτός εαυτού.

Εκτη κίνηση:Κάνε την κατάλληλη ερώτηση ή ζήτα τη βοήθειά του

Δεν χρειάζεται να περιμένεις να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση. Αν θέλεις να κάνεις τον άντρα της διπλανής ξαπλώστρας να σε γνωρίσει και να σε ερωτευτεί, τότε πάρε πρωτοβουλία και πλησίασέ τον. Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που δεν φοβούνται να πάρουν ένα ρίσκο, ακόμη και στον έρωτα. Δεν χρειάζεται να του πεις κάτι ακραίο. Αρκέσου σε μια απλή ερώτηση που θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του. Εναλλακτικά, ζήτα τη βοήθειά του για κάτι. Θα χαρεί πολύ όταν νιώσει ότι τον χρειάζεσαι -έστω και αν θέλεις απλώς να μάθεις σε πιο πλακόστρωτο στενό βρίσκεται ο φούρνος με τα τέλεια σάντουιτς.

Με όποιον τρόπο και αν επιλέξεις να «ρίξεις» φέτος τον τύπο διπλανής ξαπλώστρας, να θυμάσαι πως το μεγαλύτερο -και ίσως πιο σημαντικό- προτέρημά σου είναι η αυτοπεποίθηση σου. Βγάλε, λοιπόν, στην επιφάνεια τη δυναμική σου πλευρά και μη διστάσεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση για να βρεις στο νησί τον καλοκαιρινό σου έρωτα.