Work it out: Όσα πρέπει να ξέρεις για το απόλυτο athleisure trend του 2019

Work it out: Όσα πρέπει να ξέρεις για το απόλυτο athleisure trend του 2019

Μπορεί τα dating trends για το 2019 να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, ωστόσο, οι φετινές τάσεις της μόδας, αρκούν για να σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο δυναμική και αθλητική πλευρά του εαυτού σου. Το κορυφαίο fashion trend της χρονιάς «ακούει» στο όνομα Work it out από τη Sugarfree και μπορεί να σου προσφέρει την έμπνευση που έχεις ανάγκη για να ξεκινήσεις δυναμικά τη σεζόν. Για να το πετύχεις, χρειάζεσαι απλώς τα κατάλληλα Γυναικεία Αθλητικά Ρούχα και τα απαραίτητα athleisure style tips!

Ναι,επιμένουμε σταθερά athleisure

Το γιατί εγώ, εσύ και εκατομμύρια άλλες γυναίκες επιμένουμε να επιλέγουμε το athleisure στυλ κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Μας επιτρέπει να φοράμε τα αγαπημένα μας γυναικεία αθλητικά ρούχα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώθουμε άνετες και κομψές την ίδια στιγμή. Work it out, λοιπόν, αυτή την Άνοιξη με τα κατάλληλα athleisure outfits. Το ποια είναι αυτά, το πώς θα τα συνδυάσεις και το πού θα τα βρεις, θα το μάθεις παρακάτω!

Πες «ναι» στα φλούο χρώματα και τις tone-on-tone διαφάνειες

Αν υπάρχει ένα fashion trend το οποίο κυριάρχησε στα κορυφαία ντεφιλέ του κόσμου και μας έδειξε τι θα φοράμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, τότε αυτό ακούει στο όνομα… φλούο. Ναι, το neon trend ήρθε για να μείνει και να γεμίσει τη γκαρνταρόμπα σου με ρούχα γεμάτα χαρούμενα, φλούο χρώματα. Στην περίπτωση δε που επιθυμείς να ακολουθήσεις στο έπακρο της τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν και λατρεύεις τη μονοχρωμία, τότε καλό είναι να θυμάσαι πως οι tone-on-tone διαφάνειες είναι ό,τι πιο «hot» αυτή την εποχή και θα βρεις πολλές επιλογές στη νέα συλλογή Work it out της Sugarfree! Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσεις να συνδυάσεις τα φλούο μπλουζάκια σου με κολάν γυναικεία σε έντονα χρώματα ή... το φλούο κολάν σου με το καλό σου πουκάμισο κατά τη διάρκεια μιας εξόδου. Με λίγα λόγια, μη φοβηθείς να «παίξεις» με τη μόδα και να ξεχωρίσεις.

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου με snake και leopard print

Αν λατρεύεις τα animal print ρούχα και αξεσουάρ, τότε θα ενθουσιαστείς μαθαίνοντας πως το 2019 το εν λόγω trend πηγαίνει και στα αγαπημένα σου αθλητικά ρούχα. Θα φορέσεις, λοιπόν, το leopard κολάν σου ή το snake print crop top σου στο γυμναστήριο αλλά την ίδια ώρα, θα τα συνδυάσεις και με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια ή φούστες για να δώσεις μία athleisure «πινελιά» στα βραδινά σου look. Και στις δύο περιπτώσεις, θα νιώθεις άνετη και στυλάτη. Ρίξε «μια ματιά» στη συλλογή Work it out της Sugarfree και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Work it out, girl!

Extra tip: Ό,τι και αν επιλέξεις, μην ξεχάσεις απλώς να επενδύσεις στο κατάλληλο ύφασμα! Αν θέλεις να αισθάνεσαι πραγματική άνεση με τα ρούχα που φοράς, τότε δώσε έμφαση στο ύφασμα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των outfits σου. Τα κατάλληλα athleisure ρούχα πρέπει να μπορούν να σου προσφέρουν την απαραίτητη ευλυγισία, να σε κάνουν να νιώθεις όμορφα όταν αθλείσαι και κυρίως, να σου χαρίζουν εκείνο το απαραίτητο κράτημα. Διότι top που δεν σου προσφέρουν extra κράτημα, δεν είναι σίγουρα athleisure. Φρόντισε, λοιπόν, το ύφασμα των ρούχων που θα επιλέξεις να είναι ελαστικό dry fit και να σου προσφέρει στεγνή αίσθηση και μεγαλύτερη ευλυγισία την ώρα που αθλείσαι και μην ξεχνάς πως σε κάθε περίπτωση, τα tops σου πρέπει να σε στηρίζουν!

Mix and matchμε leggings, crop tops και αδιάβροχα

Τι άλλο αξίζει να κάνεις για να υιοθετήσεις το athleisure στυλ στην καλύτερη εκδοχή του το 2019; Να μην διστάσεις να πειραματιστείς με mix and match συνδυασμούς. Συνδύασε τα leopard leggings σου -δηλαδή κολάν γυναικεία- με ένα εντυπωσιακό αδιάβροχο σε έντονο χρώμα, φόρεσε ένα άνετο crop top μέσα από το στυλάτο oversized φούτερ σου και «αναβάθμισε» τις καθημερινές σου εμφανίσεις ή, πήγαινε με «αέρα» celebrity στην προπόνησή σου. Βρες απλώς εκείνο το κομμάτι που θα δώσει στο look σου μία «παιχνιδιάρικη» αίσθηση και εξοπλίσου με άνετα outfits που θα σε υποστηρίξουν, ό,τι και αν κάνεις και όπου και αν βρεθείς.

Prints, ρίγες, φλούο και… κολύμπα

Και επειδή αναφερόμαστε στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019, από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα athleisure μαγιό της σεζόν. Work it out και στη θάλασσα, λοιπόν, φορώντας swim gym κομμάτια από την athleisure συλλογή της Sugarfree, που θα κάνουν τους πάντες στην παραλία να πιστεύουν ότι γεννήθηκες για τα θαλάσσια sports. Και σε αυτή την κατηγορία, προτίμησε τις φλούο λεπτομέρειες, τα έντονα prints και φυσικά, τις ρίγες. Θα σου δώσουν εκείνη την απαραίτητη «πινελιά» που χρειάζεσαι για να κάνεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις περισσότερο ιδιαίτερες και δυναμικές. Τα δύο παρακάτω σχέδια είναι σίγουρα «must» αυτό το Καλοκαίρι.

Δες το βίντεο και εμπνεύσου!

Είτε λατρεύεις να αθλείσαι, είτε θέλεις να αισθάνεσαι απόλυτη άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, το athleisure στυλ σίγουρα μπορεί να σε καλύψει. Work it out, λοιπόν και ετοιμάσου για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σε βάλει από τώρα σε… athleisure mood και θα σε εμπνεύσει. Ίσως, μάλιστα, σε βοηθήσει να αποκτήσεις φέτος το bikini body που τόσα χρόνια θέλεις.