Feel the boost: Πώς θα δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στην καθημερινότητά σου;

Feel the boost: Πώς θα δώσεις μεγαλύτερη ώθηση στην καθημερινότητά σου;

Το ρολόι δείχνει εφτά και μισή το πρωί. Δεν μπορείς να το δεις γιατί τα μάτια σου είναι ακόμη κλειστά, στο υπενθυμίζει όμως το ξυπνητήρι που παρά το «snooze», επαναλαμβάνει τον χτύπο του δέκα λεπτά αργότερα, στις παρά είκοσι. Δύο επαναλήψεις μετά η ώρα κοντεύει πλέον οκτώ και εσύ παίρνεις τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψεις το κρεβάτι, για να πας στο γραφείο. Μπορεί να κατάφερες να συμπληρώσεις έναν γεμάτο 7ωρο ύπνο, για κάποιον περίεργο λόγο όμως παραμένεις κουρασμένη και ξέρεις πως το συναίσθημα αυτό πιθανότατα θα σε ακολουθήσει και όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Ναι, μερικές φορές η καθημερινότητα, με τους τρελούς της ρυθμούς και τις υποχρεώσεις που δεν λένε να τελειώσουν ποτέ, σου παρουσιάζει το «σκληρό» της πρόσωπο όσο κι αν εσύ επιμένεις να «απαντάς» με χαμόγελο και αισιοδοξία! Επιστρέφοντας αργά το απόγευμα σπίτι, δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς, τι είναι αυτό που θα μπορούσε να προσφέρει μία βελτίωση στην καθημερινότητά σου και κατά συνέπεια να σου αλλάξει και τη ζωή; Ποιο είναι το μυστικό που θα σου χαρίσει ένα ισχυρό ultraboostγια να γίνεις εσύ η ίδια ακόμη καλύτερη;

Your own thinking

Όταν αισθάνεσαι πως η ρουτίνα σε έχει βάλει να λειτουργείς στον «αυτόματο» με αποτέλεσμα να μην μπορείς να απολαύσεις τις μέρες σου στο έπακρο, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να σκεφτεί και χώρο να «ανασάνει». Μπορεί αυτό να φαντάζει στο μυαλό σου ακατόρθωτο, όμως φορώντας τα αθλητικά, ένα ζευγάρι ακουστικά που θα παίζουν την αγαπημένη σου playlist και τρέχοντας στο κοντινότερο γήπεδο της περιοχής σου, θα έχεις όσο «me time» χρειάζεσαι, ώστε να ιεραρχήσεις καλύτερα τις προτεραιότητές σου, γυμνάζοντας ταυτόχρονα το σώμα σου και απελευθερώνοντας τις αναγκαίες ενδορφίνες που θα σε «ανακουφίσουν» από καθετί στρεσογόνο σε ταλανίζει.


Κάνε μία αναβάθμιση στα workout σου

Μπορεί να νομίζεις πως η προσπάθεια που καταβάλλεις στις προπονήσεις σου, είναι ο μόνος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις αποδόσεις σου, το ίδιο όμως ισχύει και με τον εξοπλισμό που επιλέγεις να χρησιμοποιείς. Αν θέλεις, λοιπόν, να δεις άμεση βελτίωση στην καθημερινότητα, καλύτερα να ξεκινήσεις από τη γυμναστηριακή σου ρουτίνα και συγκεκριμένα από την αναδιαμόρφωση της τσάντας του γυμναστηρίου σου. Αυτό σημαίνει πως, επενδύοντας στην τελευταία έκδοση του Ultraboost 19 της adidas, δηλαδή το πιο ελαφρύ ζευγάρι αθλητικών που με την ενδιάμεση σόλα και την τεχνολογία Torsion Spring σε σπρώχνει ακόμη πιο μπροστά με λιγότερη προσπάθεια, να είσαι σίγουρη πως θα αισθάνεσαι ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα!


After work… περιπέτειες

Εγκαταλείποντας το γραφείο μετά από ένα ζόρικο 8ωρο, συνήθως το πράγμα για το οποίο ανυπομονείς, είναι η στιγμή που θα κλείσεις πίσω σου την πόρτα του σπιτιού. Αν, όμως, ανάμεσα στο γραφείο και το σπίτι «στρίμωχνες» εμβόλιμα μία γρήγορη after work συνάντηση με τις φίλες σου, ειλικρινά, η ημέρα σου θα έπαιρνε μία εντελώς απρόβλεπτη τροπή! Ένας περίπατος σε μία από τις εναλλακτικές γειτονιές της πόλης, μία θεατρική παράσταση ή ταινία με διθυραμβικές κριτικές ακόμη και ένα λαχταριστό γεύμα στο αγαπημένο σας εστιατόριο, μπορεί να γίνει μία καλή αφορμή για να σταματήσετε να τα λέτε επιτέλους από την ομαδική συνομιλία και να τα πείτε όλα από κοντά.


Βρες επιτέλους το πάθος σου

Μπορεί να βρίσκεται τέταρτη στη λίστα, όμως η συγκεκριμένη συμβουλή είναι ίσως η πιο σημαντική. Με τη λέξη «πάθος» εννοούμε τη δραστηριότητα εκείνη που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει στα πιο χαρούμενα vibes και σε «γεμίζει» τόσο που καμία άλλη δεν θα μπορούσε να την αντικαταστήσει. Αυτή μπορεί να είναι η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, το μπάσκετ, το απρόσκοπτο τρέξιμο νωρίς το πρωί που σε βοηθάει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένη και mindful, να ζεις τη στιγμή στο «τώρα»! Όταν βρεις ποια είναι η ενασχόληση που αγαπάς πραγματικά και μπορείς να της αφιερώνεις τακτικά λίγο χρόνο, η καθημερινότητα -όσο δύσκολη κι αν είναι- θα αποκτήσει πολύ περισσότερο νόημα.


Παίξε» με το στυλ σου

Αισθάνεσαι πως αυτό που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα είναι ένας αέρας ανανέωσης; Κάθε πρωί που σε κοιτάς στον καθρέφτη ψάχνεις να βρεις αυτό το «κάτι» που αλλάζοντάς το θα σε μεταμορφώσει; Πριν κλείσεις ραντεβού στο πλησιέστερο κομμωτήριο, γιατί δεν γίνεσαι καλύτερα λίγο πιο τολμηρή με το στυλ σου; Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, το athleisure είναι το «ασφαλέστερο» και must trend της χρονιάς που διανύουμε. Καιρός λοιπόν να πεις «αντίο» στα άβολα παπούτσια και να «καλωσορίσεις» μία πιο άνετη και fit καθημερινότητα με το πρωτοποριακό Primeknit 360, το οποίο «αγκαλιάζει» το πόδι σου χαρίζοντάς του περισσότερη σταθερότητα και άνεση με ελάχιστο βάρος. Να ξέρεις πως τα νέα χρώματα του Ultraboost 19 της adidas, είναι οι πιο fashion «πινελιές» που θα απογειώσουν κάθε σου look! Ήξερες πως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αλλάξεις τη διάθεσή σου, είναι απλά να αλλάξεις τα χρώματα που επιλέγεις να φοράς;

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, εμπλουτίζοντας τη ρουτίνα σου με επιπλέον μικρές συνήθειες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σου, να είσαι σίγουρη πως όχι μόνο θα αισθάνεσαι πολύ πιο ξεκούραστη, αλλά θα έχεις βρει μία ανεξάντλητη, εσωτερική «πηγή» ενέργειας που θα σε «σπρώχνει» κάθε μέρα να κυνηγάς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Με συνοδοιπόρο μάλιστα τα Ultraboost 19, σχεδιασμένα από τους έμπειρούς σχεδιαστές της adidas σε συνεργασία με χιλιάδες runners από όλο τον κόσμο, θα έχεις στη «φαρέτρα» σου τον κατάλληλο «σύμμαχο» που δεν θα σε αφήσει με τίποτα να αποτύχεις!

Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/feeltheboost.

#Boost