Burger Fest: Τρεις λόγοι για να βγεις ραντεβού για burger και μπύρα αυτόν τον Σεπτέμβρη

Burger Fest: Τρεις λόγοι για να βγεις ραντεβού για burger και μπύρα αυτόν τον Σεπτέμβρη

Σεπτέμβρης. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και η ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα και… ατελείωτο dating. Διότι μπορεί η επιστροφή στο γραφείο ή τη σχολή να μην σε ενθουσίασε, ωστόσο, εκτός από υποχρεώσεις, ο Σεπτέμβρης έφερε -και φέτος- μαζί του απολαυστικά events και τον απαραίτητο «αέρα» ανανέωσης που χρειάζεσαι για να κάνεις μία καινούρια αρχή στην ερωτική σου ζωή.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που είσαι single και… ready to mingle (δηλαδή, έτοιμη για νέες γνωριμίες), υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον μήνα που διανύουμε για να βγεις ραντεβού: Οι άψογες καιρικές συνθήκες, ο ρομαντισμός του φθινοπώρου και στην περίπτωση που ζεις στην Αθήνα (ή κοντά στην ελληνική πρωτεύουσα), το Burger Fest! Αν κάποια φίλη σου, σου είπε πως οι γυναίκες δεν βγαίνουν ραντεβού για burger και μπύρα, τότε πιθανότατα πλανάται πλάνην οικτράν σε ό,τι αφορά στο σύγχρονο dating. Τι και αν έχει μάθει απ' έξω το slang λεξικό του κόσμου των ραντεβού; Τι και αν γνωρίζει τι είναι το stashing, το breadcrumbing, το pokemoning, το benching και το freckling; Χάνει την ουσία και η ουσία όσον αφορά στα ραντεβού, βρίσκεται στην καλή παρέα και τους απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Ιδού, λοιπόν, τρεις λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να του ζητήσεις να βγείτε ASAP ραντεβού για burger και μπύρα, στο Burger Fest της Αθήνας, το μεγαλύτερο food festival της πόλης, που επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, στο Γκάζι!

1. Θα ενθουσιαστεί με τις «ψαγμένες»γεύσεις και το πόσο άνετη είσαι

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και ξέρει να εκτιμά το καλό φαγητό, δεν μπορεί παρά να ενθουσιαστεί στη θέα μιας γυναίκας που απολαμβάνει το φαγητό της, που χαίρεται να ανακαλύπτει νέες γευστικές επιλογές, που «το ψάχνει» με τις γεύσεις, που δεν βρίσκεται συνεχώς σε δίαιτα, που είναι άνετη με το φαγητό, που τολμά να του προτείνει να βγει μαζί του ραντεβού για burger και μπύρα και κυρίως, που ξέρει πώς να βρίσκει παντού την ΑΛΦΑ πλευρά της ζωής. Με τέτοια κοπέλα, τι να τους κάνει τους κολλητούς; Έχει ό,τι θέλει δίπλα του -και το βλέπει!

Στο Burger Fest στο Παλιό Αμαξοστάσιο, λοιπόν, θα ανακαλύψεις μαζί του τις πιο ψαγμένες γεύσεις και θα του δείξεις πόσο άνετη είσαι, απολαμβάνοντας τα επικά burger, τη μουσική και τα happenings του event με μία μπύρα στο χέρι (μην ξεχνάς πως η είσοδος στο φεστιβάλ περιλαμβάνει και ΑΛΦΑ, η φάση είναι δηλαδή, win-win). Eίτε επιλέξεις τη ξεδιψαστική lager, είτε την ελληνική, αφιλτράριστη και φυσικά θολή Weiss ή ακόμη και αν στραφείς στη χωρίς αλκοόλ επιλογή, το σίγουρο είναι πως θα εκτιμήσει την πρότασή σου και πως σε αυτό το date, δεν θα βαρεθείτε στιγμή. Τι άλλο να ζητήσει ένας άνδρας από ένα ραντεβού, δηλαδή;

2. Θα ακούσετε live top καλλιτέχνες, απολαμβάνοντας παράλληλα καλό φαγητό

Πόσο καλύτερα μπορεί να πάει ένα ραντεβού όταν περιλαμβάνει «ψαγμένες» γεύσεις και μπύρα; Πολύ, αν στο «παιχνίδι» προστεθεί και ο παράγοντας μουσική. Γιατί να τρέχεις από συναυλία σε συναυλία και από μπαρ σε μπαρ για να διασκεδάσεις μαζί του; Το Burger Fest αποτελεί την ιδανική αφορμή για να διαπιστώσεις πόσο «το έχει» με τη διασκέδαση και φυσικά, αν έχετε τα ίδια μουσικά γούστα. Διότι την ώρα που θα απολαμβάνετε τα burger και τις μπύρες σας, θα ακούτε και θα βλέπετε live σπουδαίους καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πραγματικά πλούσιο, τόσο όσον αφορά στο θέμα των γεύσεων όσο και της μουσικής. Αρκεί να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια των δύο τριημέρων που θα πραγματοποιηθεί (13, 14, 15 και 20,21,22 Σεπτεμβρίου) στη σκηνή θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, οι Asian Dub Foundation και οι Cayetano, ο Εισβολέας με τη μπάντα του, η Μαρίνα Σάττι, οι Yakuza Six, οι Bejeezus και οι Αμερικάνοι Delinquent Habits. Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του Burger Fest και θα καταλάβεις!

Και κάπως έτσι, δηλαδή με καλό φαγητό, απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, καλή παρέα και πολλή μουσική, θα έχεις το τέλειο, πλήρες και πιο καλά οργανωμένο ραντεβού. Όλα αυτά σε μία έξοδο.

3. Θα μάθετε παρέα τα κορυφαία rituals των καλοφαγάδων

Αν χρειάζεσαι έναν ακόμη λόγο για να πάρεις απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα και να του προτείνεις να βγείτε ραντεβού στο Burger Fest, τότε ενδεχομένως αυτή είναι η αφορμή που έψαχνες. Διότι πέρα από απολαυστικούς, γευστικούς συνδυασμούς και μουσική, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά μέσα από μία σειρά από εμπειρίες. Στην περίπτωση δε που είναι καλοφαγάς, θα έχει την ευκαιρία να ανοιχτεί και να σου μιλήσει για τα «μυστικά» πίσω από ένα ζουμερό burger ή να παρακολουθήσει απλώς μαζί σου σε κάθε πάγκο, πώς ετοιμάζονται τα πιο γευστικά burger από τα χεράκια των ειδικών των καλύτερων burger houses.

Για να πάρεις «έξτρα» πόντους στο ραντεβού και να τον εντυπωσιάσεις και εσύ με τις γνώσεις σου, φρόντισε απλώς να κάνεις εκ των προτέρων τη μελέτη σου πάνω στην μπύρα. Και όταν έρθει η ώρα να πιει την αγαπημένη του Weiss, δείξε του το σωστό τελετουργικό σερβιρίσματος κατευθείαν από τη φιάλη και με τρία μόλις βήματα. Διότι μπορεί να δηλώνει πως ξέρει από μπύρες, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι δεν γνωρίζει πώς να τη σερβίρει σωστά. Ούτε όμως, ξέρει ότι το μοναδικό ανάποδο κουτί της ΑΛΦΑ Weiss, σε βοηθά να ανακινείς τη μαγιά πριν την κατανάλωσή της, ώστε να απολαμβάνεις το maximum της γεύσης της! Douze points για εσένα με αγάπη!

Δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε τα πάντα για το σωστό σερβίρισμα μιας ΑΛΦΑ, της «πρωταγωνίστριας» που απογειώνει το φαγητό του φεστιβάλ.

Πραγματοποίησε, λοιπόν, την έρευνά σου για να ανακαλύψεις τους γευστικούς συνδυασμούς που θέλεις να απολαύσεις μαζί του, μάθε τα απαραίτητα tips σερβιρίσματος και κάνε επιτέλους το πρώτο βήμα για το επόμενο ραντεβού σου. Ναι, ο κόσμος του dating είναι περίπλοκος όμως, αν το ραντεβού σου περιλαμβάνει καλό φαγητό, καλή μουσική και καλή παρέα, δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς. Το σίγουρο είναι πως όποια γευστική επιλογή κι αν κάνεις, η ΑΛΦΑ θα είναι εκεί για να σε συντροφεύσει.