Μποέμ ή μόνο παστέλ: Don’t Worry, be Happy, ό,τι και αν επιλέξεις φέτος!

Μποέμ ή μόνο παστέλ: Don’t Worry, be Happy, ό,τι και αν επιλέξεις φέτος!

Κάποιος ο οποίος δεν ασχολείται με τη μόδα, ίσως δυσκολεύεται πολύ να το αντιληφθεί, όμως το ντύσιμο για μία κοπέλα είναι ένας παράγοντας ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη διάθεσή της. Είναι για εκείνη ένας πιο απτός τρόπος να εκφράσει, όχι μόνο όλα τα… που συμβαίνουν στο κεφάλι της, αλλά και πόσο πολύπλευρη προσωπικότητα είναι, για αυτό άλλωστε μπορεί να θεωρηθεί ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ίδιου της του εαυτού. Αν ισχύουν βέβαια όλες οι παραπάνω παραδοχές, τότε αναπόφευκτα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το στυλ μας εκτός από ένας μοναδικός τρόπος να εξωτερικεύουμε συναισθήματα και να ξεχωρίζουμε από το πλήθος, ίσως θα μπορούσε να γίνει και η αφορμή που ζητούσαμε για να αντιστρέψουμε τη ροή μίας κατά τα άλλα moody και δύσκολης ημέρας.

Κακά τα ψέματα, όλες λίγο ή πολύ έχουμε βιώσει κάποια στιγμή το μαγικό touch κάποιου ρούχου, το οποίο σαν άλλη… πανοπλία μας «αγκάλιασε», μας έκανε να αισθανόμαστε καλύτερα με εμάς τις ίδιες και ακόμη πιο δυνατές! Παρά τις προσπάθειες, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να διευκρινίσω ακόμη ποιο είναι το μυστικό χαρακτηριστικό που κάνει κάποια συγκεκριμένα ρούχα να έχουν τη μοναδική αυτή ικανότητα και να μας μεταμορφώνουν από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά ξέρω τα tips που θα κάνουν την γκαρνταρόμπα σου «σύμμαχο» της διάθεσής σου και τα έχω καταγράψει όλα στη λίστα που ακολουθεί παρακάτω!

Don’t worry και be happy, φίλη μου. Μαζί θα ανακαλύψουμε έναν έναν τους fashion τρόπους για να προστατευτείς… με στυλ ψυχή τε και σώματι!

Βάλε περισσότερο χρώμα στη ζωή σου

Αλήθεια, εσύ γνωρίζεις πόσο μεγάλη επίδραση έχουν τα χρώματα στη ζωή μας; Σκέψου απλά πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος τους στη μόδα, τον κινηματογράφο, το μάρκετινγκ, ακόμη και τη γαστρονομία. Μαθαίνοντας να ερμηνεύεις τα χρώματα, τον τρόπο που λειτουργούν, αλλά και τον τρόπο που εσύ αλληλοεπιδράς με αυτά, θα είσαι σε θέση να τα χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμίσεις και να καλυτερεύσεις τον τρόπο ζωής σου. Για παράδειγμα, αν ένας πορτοκαλί τοίχος στο σπίτι είναι ικανός να σου ανοίξει την όρεξη (όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ειδικοί), φαντάσου πόσο μεγαλύτερη επίδραση έχουν τα ρούχα με τα οποία επιλέγεις να ντύνεσαι στην ψυχολογία σου ή στον τρόπο που σε αντιλαμβάνονται οι υπόλοιποι γύρω σου. Ακριβώς για αυτό, γνωρίζοντας καλά ποια είσαι και τι θέλεις, μπορείς να προγραμματιστείς χρωματικά για να το καταφέρεις, μην αφήνοντας περιθώρια στους άλλους να βγάζουν λάθος συμπεράσματα για εσένα. Μην ξεχνάς πως όσο μεγαλύτερη ταύτιση υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τα χρώματα που σε περιβάλλουν, τόσο πιο αυθεντική καταλήγεις να δείχνεις, αφού αισθάνεσαι μονίμως λες και βρίσκεσαι στο φυσικό σου περιβάλλον!

Extra tip: Ακόμη και τις ημέρες που η τύχη δεν είναι με το μέρος σου και καταλήγεις με κάποιο γόνατο ή αγκώνα να αιμορραγεί, τα trendy επιθέματα της Hansaplast είναι το αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις με την ατυχία σου, να περιποιηθείς τις πληγές σου like a queen και να πας παρακάτω κλέβοντας -όπως πάντα- τις εντυπώσεις!

Choose your palette

Όλα τα παραπάνω βέβαια, προϋποθέτουν πως ήδη γνωρίζεις ποια είναι τα χρώματα που αντιστοιχούν καλύτερα με την προσωπικότητά σου. Ποια είναι αυτά που σε εκφράζουν, που σου πηγαίνουν και που σκιαγραφούν το προφίλ σου καλύτερα. Αν είσαι από τα κορίτσια που είναι ταγμένα σε μία πολύ περιορισμένη, μονόχρωμη και συντηρητική παλέτα, μάλλον ήρθε ο καιρός να περάσεις σε μεγάλα ανοίγματα φίλη μου! Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, τότε τα ρομαντικά διακριτικά παστέλ είναι ο ιδανικός τρόπος να εμπλουτίσεις με περισσότερο χρώμα την καθημερινότητα, χωρίς όμως να αισθανθείς πως γίνεσαι απότομα υπερβολική. Ο συνδυασμός των απαλών παστέλ αποχρώσεων με μεταλλικά στοιχεία θα χαρίσει μία επιπλέον λάμψη στις εμφανίσεις σου και είναι βέβαιο πως θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» μία καινούργια εκδοχή του εαυτού σου! Όσο για εσένα, που ποτέ δεν δίσταζες να πειραματιστείς με τα έντονα χρώματα, τα έθνικ στοιχεία και τα μποέμ μοτίβα είναι τα καταλληλότερα patch για να συνεχίσεις να εμπνέεσαι, δημιουργώντας ακόμη πιο ευφάνταστους και πολύπλοκους συνδυασμούς. Μην ξεχνάς πως σε όποια από τις δύο παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις, είτε ρομαντικό παστέλ είτε φάνκι άφρο, σκοπός είναι μέσα από αυτό το ατελείωτο παιχνίδι χρωμάτων, στυλ και μοτίβων, να ξετρυπώσεις τις μοναδικές αποχρώσεις που σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα, για να αρχίσεις σταδιακά να διαμορφώνεις και την γκαρνταρόμπα σου σύμφωνα με αυτές.

Μία fashion υπενθύμιση

Μερικές φορές η καθημερινότητα με τα απαιτητικά deadlines και τις υποχρεώσεις, μπορεί να έχει πραγματικά παράλογες απαιτήσεις από εμάς. Είναι οι ίδιες φορές που έχουμε την ανάγκη κάποιος να μας κάνει ένα φιλικό «πατ πατ» στον ώμο, να μας βοηθήσει να πάρουμε λίγο τα πάνω μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να φέρουμε εις πέρας το οκτάωρο, την ημέρα, το πενθήμερο στο γραφείο. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες πως θα υπάρχει πάντα κάποιος εκεί, για αυτό πρέπει εμείς οι ίδιες να προνοήσουμε εκ των προτέρων για τον εαυτό μας. Αυτό σημαίνει πως επιλέγοντας μέσα από μία «πλούσια» γκάμα φινετσάτων σχεδίων το πολύχρωμο επίθεμα υψηλής ποιότητας της Hansaplast που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά και το ντύσιμό σου, θα έχεις πάντα κολλημένο πάνω σου έναν fashion «σύμμαχο», ένα must αξεσουάρ που θα σου υπενθυμίζει διακριτικά, αλλά με τον πιο πολύχρωμο τρόπο, την ελπιδοφόρα μελωδία του Bobby McFerrin που λέει χαρακτηριστικά «Don’t worry, be happy»!

Last but not least

Κλείνοντας, η τελευταία και σημαντικότερη συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι πως η γκαρνταρόμπα μας στην πραγματικότητα, είναι ένα «οπλοστάσιο» που μπορεί να μας βγάλει αλώβητες από την άνιση «μάχη» με την καθημερινότητα. Φωτίζοντας τις ημέρες μας με ακόμη περισσότερο χρώμα και έχοντας πάντα μαζί μας τα κατάλληλα fashion αξεσουάρ, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε για τίποτα!

#colouryourlife