H Toi&moi έκανε τις ημέρες της καραντίνας μου λίγο πιο όμορφες και πολύ πιο στυλάτες

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Toi&moi έκανε τις ημέρες της καραντίνας μου λίγο πιο όμορφες και πολύ πιο στυλάτες

O Montesquieu είχε πει πως «δεν υπάρχει κανένα άγχος που να μην μπορεί να ‘διώξει’ μία ώρα διαβάσματος του αγαπημένου μας βιβλίου». Εγώ έρχομαι να παραφράσω λίγο αυτή τη ρήση και να βάλω όπου «βιβλίο» το «online shopping» χωρίς να έχω καμία πρόθεση να φανώ αιρετική. Εξίσου διασκεδαστικό και ιδιαίτερα αγχολυτικό, ήταν η δική μου, προσωπική, «happy hour» σε όλη τη διάρκεια του αυτοπεριορισμού μας στο σπίτι και θα σου εξηγήσω ευθύς το γιατί.

Όλα λειτουργούν σαν τους δείκτες ενός καλοκουρδισμένου ρολογιού: ξύπνημα στις οκτώ, πρωινό, τηλεργασία, διακοπή για μεσημεριανό, συνέχεια εργασίας, «οικιακά», face time με τις κολλητές, περίπατος (θα έγραφα γυμναστική, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής), Netflix, ύπνος. Και την επόμενη μέρα. Και την παραεπόμενη. Και τη μέρα μετά από αυτή. 50 24άωρα σε καραντίνα και ο πλανήτης έχει πατήσει το pause. Όσο οι στιγμές μας εναλλάσσονται σε λούπα και μας έρχονται σκηνές στο μυαλό από τον Βill Murray να ξυπνάει κάθε πρωί στο Πανξατόνι της Πενσυλβάνιας και να ξαναζεί τη «Μέρα της Μαρμότας» -σε μία από τις πιο εμβληματικές, και πιο επίκαιρες αυτή τη στιγμή, ταινίες των 90s- ψάχνουμε εναγωνίως δραστηριότητες και πράγματα που μπορούν να λειτουργήσουν σαν energy boost και να μας φτιάξουν τη διάθεση ακόμα και μέσα σε ένα στατικό και επαναλαμβανόμενο σκηνικό.

Για εμένα αυτό το αγχολυτικό hobby έχει ένα όνομα και δύο λέξεις: online shopping. Και η Toi&moi μου έδωσε τα φόντα, aka ένα πολύ χρηστικό και φιλόξενο digital περιβάλλον και μία νέα συλλογή που τη θέλω ΟΛΗ για τις ημέρες που θα ξανακυκλοφορήσω εκτός σαλονιού και κουζίνας, για να το «εξασκήσω». Το url του site του αγαπημένου μου fashion brand είναι όλη την ημέρα ανοιχτό στην οθόνη του υπολογιστή μου και οι στιγμές που αφιερώνω σε εμένα και καταφέρνω να περιηγηθώ σε αυτό είναι οι ωραιότερες της ημέρας μου. Με διαφορά.

Και οι πιο «χρήσιμες» γιατί με βοηθούν να ανακαλύψω τα must have items της σεζόν S/S 2020 και να τα κάνω δικά μου με μία απλή «προσθήκη στο καλάθι». Printed maxi φορέματα για τα πρώτα events του Σεπτεμβρίου, μονόχρωμα midi dresses για να βάλεις στην πρώτη βόλτα με την κολλητή σου στους δρόμους της πόλης, wrap skirts και lingerie tops για την επιστροφή στην «κανονικότητα» και στο γραφείο, αλλά και color blocked σύνολα σε παστέλ και πολύ ανοιξιάτικες αποχρώσεις για all day chic εμφανίσεις, είναι μερικές από τις Toi&moi επιλογές μου για αυτές, τις επόμενες, αλλά και για όλες τις φωτεινές ημέρες που βρίσκονται μπροστά μας.

Γιατί μπορεί όλο αυτό το διάστημα να μην μπορούσα να πάω στα καταστήματα και να δοκιμάσω τα νέα trends, αλλά μπαίνοντας στο www.toi-moi.com έκανα το window shopping που τόσο μου είχε λείψει και ξεχώρισα αυτή την «χρυσή δεκάδα» ρούχων και αξεσουάρ που θα δεις παρακάτω και που θα αποτελέσουν όλα key pieces για τα summer looks μου. Ανάμεσα στο Netflix, στη δουλειά και στο να πειραματίζομαι με συνταγές banana bread, η Toi&moi ήταν η fashion ανάπαυλα που χρειαζόμουν. Και η ψυχοσύνθεσή μου, αλλά και η γκαρνταρόμπα μου! Και τι μου άφησε αυτό το «διάλειμμα», πέρα από χαρούμενη διάθεση; Fashionable κομμάτια σαν τα παρακάτω που θα φοράω μία ζωή!

#1Μidi Φούστα

Mία σοφιστικέ επιλογή σε ultra stylish χακί απόχρωση που μπορεί να φορεθεί και με το λευκό τιραντάκι που τη συνδύασα εγώ, αλλά και με Logo T-Shirt, με denim πουκάμισο ακόμα και με bronderie top για πιο ρομαντικές εμφανίσεις.

#2Lingerie Top

«Επιστροφή στις ρίζες» της μόδας με ένα διαχρονικό και πάντα sexy κομμάτι. Αυτό το «αθώο» λευκό top θα το φορέσεις όσο κανένα άλλο το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, τον χειμώνα…

#3Χρωματιστό Κορμάκι

Μου αρέσει η τάση του color blocking αλλά ήθελα να την υιοθετήσω στην πιο ανάλαφρη και ανοιξιάτικη εκδοχή της. Αυτό το ροζ κορμάκι με βοήθησε σε αυτό. Επίσης εξαιτίας του preppy σχεδίου του μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αλλά και στην βόλτα με ένα mom jean και sneakers.

#4Ψηλόμεσο Παντελόνι

Η light blue απόχρωσή του είναι το ίδιο σαγηνευτική με το κολακευτικό, ψηλόμεσο design του που αναδεικνύει όλους του σωματότυπους. Γιατί η Toi&moi ξέρει πως όταν αγοράζεις ένα υφασμάτινο παντελόνι δεν το κάνεις μόνο για να εξυπηρετήσεις το επαγγελματικό dress code, αλλά πάνω από όλα για να νιώσεις εσύ όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

#5Midi Φόρεμα

Ο ορισμός του «simple is more» σε ένα καθημερινό φόρεμα. Τα κουμπιά στη μέση του δίνουν έναν retro χαρακτήρα ενώ η υφασμάτινη ζώνη που τονίζει τη μέση προσθέτει πόντους θηλυκότητας σε κάθε σιλουέτα. Το φόρεσα, το φαντάστηκα με τις μπεζ εσπαντρίγιες μου και την ψάθινη tote bag μου και ενστικτωδώς χαμογέλασα…

#6Μaxi Φόρεμα

Τον Σεπτέμβριο είμαι καλεσμένη σε γάμο και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σύμφωνα με όλα τα νέα μέτρα προστασίας σκοπεύω να περάσω καλά και να εντυπωσιάσω. Με αυτό το printed maxi dress είμαι σίγουρη για το δεύτερο από τώρα!

#7Vintage Τσάντα

Cute και πρακτική ταυτόχρονα, ανακάλυψα στο www.toi-moi.com αυτήν την vintage, μικρή τσάντα που μπορεί να ολοκληρώσει με τον πιο κομψό τρόπο όλα μου τα σύνολα. Ανυπομονώ να την κρατήσω και έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου!

#8Oλόσωμη Φόρμα

Αν έπρεπε φέτος να κρατήσω ένα και μόνο ένα κομμάτι στην ντουλάπα μου, θα ήταν αυτή η jumpsuit! Mε μία δερμάτινη ζώνη στη μέση και ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα, είναι η πιο hot επιλογή για τις νύχτες του καλοκαιριού που είναι μπροστά μας.

#9Crop Top

Με ψηλόμεσο, denim παντελόνι αυτό το ethnic top θα δείξει ακόμα πιο cool. Moυ φαίνεται όμως ultra chic και με μία μονόχρωμη, υφασμάτινη φαρδιά παντελόνα… θα αποφασίσω πώς θα το φορέσω σύντομα. Έχω όλο το καλοκαίρι μπροστά μου να το σκεφτώ!

#10Μaxi Φούστα

Αν είσαι και εσύ οπαδός του new gipsy style, αυτή την ασπρόμαυρη φούστα θα την λατρέψεις. Την οραματίζομαι ήδη με λευκό, μαρσέλ φανελάκι και ψάθινο καπέλο να περιδιαβαίνει μαζί μου στα πλακόστρωτα σοκάκια των νησιών.

Η Τοi&moi δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό το καλοκαίρι να έρθει πιο γρήγορα αλλά μπορεί να το φέρει σε σένα, στο σπίτι - με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή - αλλά και στη διάθεσή σου και αυτό είναι το highlight όχι μόνο των ημερών της καραντίνας αλλά και όλων των υπολοίπων που θα έρθουν! Γιατί η Toi&moi, εκτός από το αγαπημένο μας brand, είναι και #τοκαλοκαιριμας
Info: www.toi-moi.com