Πώς θα κάνεις την κάθε σου ημέρα επική με τη βοήθεια ενός smartphone

Πώς θα κάνεις την κάθε σου ημέρα επική με τη βοήθεια ενός smartphone

Αν υπάρχει κάτι που όλες μας αντιληφθήκαμε το τελευταίο διάστημα, είναι το πόσο απαραίτητη μας είναι πλέον η τεχνολογία. Από την εργασία μέχρι την άσκηση και από τη διασκέδαση μέχρι την επικοινωνία και την προσωπική μας έκφραση. Χωρίς τα smartphones μας, δεν μπορούμε να ικανοποιούμε πολλές από τις ανάγκες της νέας καθημερινότητας!

Με τον χρόνο που περνάμε στο σπίτι να έχει αυξηθεί και τη φροντίδα της ευεξίας, την ψυχαγωγία και την εργασία μας να αποτελούν πλέον… online υποθέσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το κινητό μας τηλέφωνο, αποτελεί προτεραιότητα. Γιατί, λοιπόν, να μην μπορούμε να απολαμβάνουμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Αν θέλεις να κάνεις την κάθε σου ημέρα επική και να αναβαθμίσεις τις στιγμές της νέας σου καθημερινότητας, μην μείνεις απλώς σε ό,τι έχεις, αλλά φρόντισε να πάρεις στα χέρια σου, το smartphone που μπορεί να ικανοποιήσει με τον πλέον επικό τρόπο την κάθε σου ανάγκη. Η δική μας έρευνα αγοράς, μας οδήγησε τώρα στα Galaxy S21 και Galaxy S21+* και το γιατί θα το ανακαλύψεις ακριβώς παρακάτω!

Άνετη ψυχαγωγία κάθεστιγμή και όπου και αν βρίσκεσαι

Σειρές, online ταινίες, σκρολάρισμα στα social media, gaming και φυσικά, βιντεάκια στο YouTube. Η ψυχαγωγία στις μέρες μας, μας βρίσκει στην άνεση του σπιτιού μας. Είτε είσαι φανατική gamer, είτε φανατική σινεφίλ ή απλώς σου αρέσει να χαλαρώνεις στο TikTok, το σίγουρο είναι πως για να απολαύσεις όλα τα παραπάνω στο έπακρο, χρειάζεσαι σήμερα ένα καλό κινητό και για την ακρίβεια, ένα smartphone ελαφρύ που διαθέτει μία «δυνατή» οθόνη, μεγάλη μπαταρία και πάνω από όλα, δεν κουράζει τα μάτια σου!

Γιατί να επιλέξεις τα Galaxy S21 και Galaxy S21+: Το Galaxy S21 είναι απίστευτα ελαφρύ και σου προσφέρει ομαλή πλοήγηση και θέαση περιεχομένου χάρη στην οθόνη Dynamic AMOLED 2X Infinity-O που διαθέτει. Επίσης, προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό καρέ ανάλογα με το περιεχόμενο, είτε σκρολάρεις στα social media, είτε παρακολουθείς σειρά, ενώ χάρη στη νέα λειτουργία Eye Comfort Shield βοηθά στη μείωση της κόπωσης των ματιών. Όσο για το Galaxy S21+ είναι ιδανικό για gamers και φανατικούς σινεφίλ, χάρη στην ευρεία οθόνη 6,7 ιντσών και τη μεγάλη μπαταρία που διαθέτει.

Εκφράσου,επικοινώνησε και μοιράσου ελεύθερα

Τα social media αποτελούν κομμάτι της ζωής σου και αν ανήκεις στη γενιά των Gen Z, πιθανότατα έχεις μεγαλώσει με αυτά. Και αλήθεια, πού είναι το κακό σε αυτό; Τα SoMe σου επιτρέπουν όχι μόνο να επικοινωνείς πιο εύκολα με τους αγαπημένους σου, αλλά να εκφράζεις όσα θέλεις και να μοιράζεσαι δυνατό περιεχόμενο και τις σημαντικές στιγμές της καθημερινότητάς σου με τους φίλους σου. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα κινητό που σου δίνει πιο ενισχυμένες δυνατότητες να εκφράζεσαι, με όποιον τρόπο εσύ θέλεις, κάνοντας παράλληλα την κάθε σου στιγμή επική. Ειδικότερα αν σου αρέσει να μοιράζεσαι και εσύ περιεχόμενο στα SoMe και δη, θέλεις να αναδειχθείς σε κορυφαία Vlogger ή TikToker, τότε δώσε βάση στα βίντεο που σου επιτρέπει να τραβάς ένα smartphone και τις επιλογές συνδεσιμότητας που προσφέρει. Σκέψου απλώς τα επικά βίντεο που θα τραβήξεις, αν τοποθετήσεις το Galaxy S21 σε ένα τρίποδο, ενεργοποιήσεις το Pro Video και χρησιμοποιήσεις τα νέα Galaxy Buds Pro ως μικρόφωνο! Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι ο διάσημος φωτογράφος Rankin και η Βρετανή ράπερ Stefflon Don διάλεξαν τα Galaxy S21 και S21+ για τη νέα τους συνεργασία και το περιεχόμενο που δημιούργησαν αποκλειστικά με αυτά τα δύο κινητά για τα SoMe!

Γιατί να επιλέξεις τα Galaxy S21 και Galaxy S21+: Η νέα σειρά S της Samsung διαθέτει κάμερα και βίντεο με τεχνολογία αιχμής και βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, επιτρέποντάς σου να συνδέεσαι και να μοιράζεσαι περιεχόμενο πιο εύκολα. Από τη βελτιωμένη λειτουργία 8K Snap που επιτρέπει τη λήψη ευκρινών εικόνων από ένα βίντεο 8Κ… στη λειτουργία Super Steady που σου δίνει το ομαλό αποτέλεσμα που θέλεις -ακόμη και αν τραβάς βίντεο ενώ κινείσαι- και από το Director’s View που σου επιτρέπει να διαλέγεις την καλύτερη λήψη, στο Vlogger View με το οποίο μπορείς να κάνεις ταυτόχρονη καταγραφή βίντεο με τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες σε πραγματικό χρόνο, το Single Take που επιτρέπει την αποτύπωση φωτογραφιών και βίντεο με ένα άγγιγμα και τις νέες ρυθμίσεις επαγγελματικού επιπέδου Highlight Video και Dynamic Slow-Mo.

Selfies καιφωτογραφίες σε άλλη, πιο επαγγελματική διάσταση

Μπορεί να ζούμε στην εποχή του βίντεο, όμως οι φωτογραφίες και δη, οι selfies, θα συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας και φυσικά, να παραμένουν άκρως δημοφιλείς στα social media. Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, σήμερα για να τραβάς στο εξής άψογες, επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες; Ένα κινητό που διαθέτει κάμερα τριών φακών, τεχνολογία AI και λειτουργία Zoom Lock.

Γιατί να επιλέξεις τα Galaxy S21 και Galaxy S21+: Διαθέτουν κάμερα τριών φακών με τεχνολογία AI, παρέχουν επιλογές για εικονικό επαγγελματικό φωτισμό και εφέ φόντου, έχουν τη λειτουργία Zoom Lock για καθαρότερες εικόνες με 30x zoom και μεταξύ άλλων τη λειτουργία Space Zoom που εγγυάται ευκρινείς και σταθερές λήψεις. Με λίγα λόγια, σου διασφαλίζουν την τέλεια λήψη και σου παρέχουν μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Τι άλλο να ζητήσεις;

Εργασία και χαρά…ακόμη και εξ αποστάσεως και με απόλυτη ασφάλεια

Το να μπορείς να εργάζεσαι ή να φέρνεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου οπουδήποτε βρίσκεσαι, έγινε ο «κανόνας» στη νέα πραγματικότητα. Για να τα καταφέρεις όμως στον πλέον άνετο και επαγγελματικό βαθμό και να είσαι όσο πιο παραγωγική γίνεται, χρειάζεσαι και τις ανάλογες συσκευές και πάνω από όλα, άψογη συνδεσιμότητα, απόδοση και ασφάλεια, ανεξαρτήτως συνθηκών. Διότι η προστασία των ευαίσθητων δεδομένων είναι πιο σημαντική από ποτέ στις μέρες μας. Αυτά είναι, λοιπόν, τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να διασφαλίσεις ότι θα σου προσφέρει το νέο σου smartphone.

Γιατί να επιλέξεις τα Galaxy S21 και Galaxy S21+: Προσφέρουν απόδοση επόμενης γενιάς και συνδέονται με το οικοσύστημα συσκευών Galaxy για περισσότερη ευελιξία και παραγωγικότητα. Τα Galaxy S21 δε, διαθέτουν το πιο καινούριο και προηγμένο chipset σε Galaxy smartphone για μεγαλύτερη ταχύτητα, ενεργειακή απόδοση και προηγμένες δυνατότητες υπολογιστικής, υποστηρίζοντας συνδεσιμότητα 5G και δυνατότητες AI. Όσο για την online ασφάλειά σου, να αναφέρουμε απλώς ότι τα Galaxy S21 προστατεύονται από την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox Vault, σου δίνουν τη δυνατότητα αφαίρεσης μεταδεδομένων τοποθεσίας από φωτογραφίες πριν την κοινοποίησή τους, ενώ χάρη στη λειτουργία Private Share, σου επιτρέπουν να ελέγχεις ποιος έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που στέλνεις και για πόσο καιρό είναι διαθέσιμο!

Στην περίπτωση που θέλεις, λοιπόν, να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο επική και να έχεις περισσότερες ευκαιρίες να εκφράζεσαι, να διασκεδάσεις και να εργάζεσαι πιο άνετα, όπου και αν βρίσκεσαι, τότε ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή αλλάζοντας κινητό. Για εμάς, τα Galaxy S21 και S21+ αποτελούν τα tech «must» της νέας πραγματικότητας και μια «ματιά» στα μοναδικά τους features, αρκεί για να αντιληφθείς και εσύ ότι θα σε καλύψουν σε πολλά σημεία!

*Από τις 29 Ιανουαρίου 2021, τα Galaxy S21 και Galaxy S21 + διατίθενται μέσω των φυσικών και online καταστημάτων των παρόχων και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Samsung.com. Οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ ξεκίνησαν στις 14 Ιανουαρίου.