CÎROC YOUR SUMMER means: Freedom of Expression

CÎROC YOUR SUMMER means: Freedom of Expression

Δες πώς ο Bill Roxenos αφήνει πάντα το προσωπικό του στυλ να τον οδηγεί στις πιο premium εμπειρίες

Αν υπάρχει μία λέξη, μία έννοια με την οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει το ελληνικό καλοκαίρι, αυτή είναι η ελευθερία. Η ελευθερία του να ζεις στιγμές που σε εκφράζουν και σε κάνουν να είσαι ο εαυτός σου. Η ελευθερία του να ξυπνάμε και να ζούμε όπως εμείς θέλουμε. Η ελευθερία του να επιλέγουμε μέρη και ανθρώπους που δημιουργούν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες και που μετατρέπουν μια κοινή στιγμή σε γιορτή, δηλαδή CÎROC YOUR SUMMER εμπειρίες.

Καθοριστικός παράγοντας για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, είναι το προσωπικό μας στυλ. Διότι καμία από τις παραπάνω εμπειρίες δεν θα ήταν τόσο απολαυστική, αν δεν αισθανόμασταν ελεύθεροι και ελεύθερες να τις ζήσουμε με τον δικό μας τρόπο και στυλ, φορώντας ό,τι θέλουμε και μέσα από αναπάντεχους συνδυασμούς που μας εκφράζουν.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις πώς θα μετατρέψεις το προσωπικό σου στυλ στο «όχημα» που θα σε οδηγήσει στο πιο αυθεντικό και premium καλοκαίρι.

Εκφράσου ελεύθερα, όπως εκείνοι που το κάνουν καλύτερα κάθε μέρα

Όσο και αν ακολουθείς και δοκιμάζεις τις τάσεις της κάθε εποχή, η αλήθεια είναι πως το στοιχείο που μπορεί να απογειώσει μία εμφάνιση και μία εμπειρία, είναι το προσωπικό σου στυλ. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν περισσότερο τα τελευταία χρόνια, όπως ο Bill Roxenos.

Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής ξεχωρίζει για το στυλ του. Γιατί; Διότι είναι αυθεντικό και γιατί το αναδεικνύει ελεύθερα και χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας ή τα «πρέπει» που μπορεί να τον περιορίσουν. Επιλέγει, λοιπόν, την ελευθερία της έκφρασης, όχι μόνο μέσα από την τέχνη του, δηλαδή τον χορό, αλλά και μέσα από το στυλ του, τις καθημερινές του επιλογές και τον τρόπο που διασκεδάζει.

Βλέπεις, ο Bill Roxenos δεν μένει στα ίδια και τα ίδια. Αντιθέτως, σπάει τους κανόνες και επιμένει να επιλέγει μόνο premium επιλογές που τον ικανοποιούν πλήρως, που τον εκφράζουν και που ταιριάζουν απόλυτα με το lifestyle που θέλει να απολαμβάνει. Μήπως, λοιπόν, να κάνεις την ελεύθερη έκφραση βασική σου προτεραιότητα σε ό,τι αφορά στη διασκέδασή σου αυτό το καλοκαίρι;

1657889658822-594836072-image003.jpg

Φέρε στο προσκήνιο την απόλαυση με το προσωπικό σου στυλ, όπου και αν βρίσκεσαι

Από την Αθήνα μέχρι τη Μύκονο: Όπου και αν βρεθείς αυτό το καλοκαίρι, σημασία έχει να διασκεδάσεις με τον τρόπο που σε γεμίζει πιο πολύ, με τις επιλογές και τους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή.

Δεν έχει σημασία αν το επόμενο Σαββατοκύριακο σε βρει παρέα με CÎROC στο Mileo Boutique Hotel, στο Solymar Beach Restaurant, στο iconic Scorpios, στο Lio Mykonos ή στο Destino Pacha Hotel στη Μύκονο, όπως τον Bill Roxenos και την cool παρέα του, δηλαδή το CÎROC squad. Σημασία έχει να ακούς τα «θέλω» της παρέας, αλλά να μην κάνεις «εκπτώσεις» στο γούστο, το στυλ, τις επιλογές σου και κυρίως στον τρόπο που σου αρέσει να εκφράζεσαι.

Όπου και αν σε οδηγήσουν τα βήματά σου αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, φρόντισε να κάνεις επιλογές που εκφράζουν και αναδεικνύουν ελεύθερα τη δική σου ξεχωριστή προσωπικότητα, το δικό σου premium και μοναδικό γούστο.

1657889682520-319193326-image004.jpg

Γέμισε το πρόγραμμά σου με premium και μοναδικές επιλογές που σου ταιριάζουν

Αν το καλοσκεφτείς, η μοναδικότητα της προσωπικότητάς σου εκφράζεται συχνά μέσα από τις επιλογές που κάνεις. Από τα ρούχα που θα φορέσεις, μέχρι το CÎROC cocktail που θα επιλέξεις να απολαύσεις σε μία έξοδο με την παρέα. Όλα «παίζουν» τον ρόλο τους για να συνθέσουν το δικό σου καλοκαίρι!

Την επόμενη φορά που θα δώσεις ραντεβού με τις φίλες σου, λοιπόν, μην περιοριστείς στις τάσεις της μόδας και μην ντυθείς όπως εκείνες αν δεν σε εκφράζει το στυλ τους, μόνο και μόνο για να ταιριάξεις με την παρέα.

Αντιθέτως, φόρεσε εκείνο το extravagant φόρεμα που αγόρασες πέρυσι αλλά δεν τόλμησες να βάλεις -παρότι σε εκφράζει- και δώσε ένα πιο προσωπικό touch στην εμπειρία σου, επιλέγοντας ένα μοναδικό serve με συστατικά που ταιριάζουν στις γεύσεις σου και μπορούν να δώσουν ένα extra touch πολυτέλειας σε μία συνηθισμένη βραδιά, όπως το Cîroc & Tonic με την ultra-premium vodka CÎROC. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για το αγαπημένο serve του πάντα αυθεντικού και special Bill Roxenos!

CIROCYOURSUMMER_BillRoxenos

Freedom of expression, λοιπόν. Διότι για να απολαύσεις το αυθεντικό, ελεύθερο και premium καλοκαίρι που θέλεις, πρέπει να είσαι και εσύ κάθε μέρα και κάθε στιγμή η πιο ελεύθερη και αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου. Και για να συμβεί αυτό, καλείσαι να αρχίσεις να εκφράζεσαι με περισσότερη ελευθερία, τόσο όσον αφορά στο στυλ σου και τα outfit που σε συνοδεύουν στις premium summer εμπειρίες σου, όσο και στις επιλογές σου, όπως τα αποστάγματα και τα cocktail με τα οποία επιλέγεις να κάνεις και εσύ CÎROC YOUR SUMMER, όπως ο αγαπημένος σου Bill Roxenos, που ξεχωρίζει πάντα και παντού για το μοναδικό του στυλ.

Εκφράσου ελεύθερα, λοιπόν, και μείνε συντονισμένη για να ανακαλύψεις και άλλες CÎROC YOUR SUMMER συμβουλές και εμπειρίες που θα δώσουν έναν πιο premium και απολαυστικό χαρακτήρα στο καλοκαίρι σου!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

1659364728430-900862283-eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr