CÎROC YOUR SUMMER means: Ultra premium summer moments

CÎROC YOUR SUMMER means: Ultra premium summer moments

Αυτό το καλοκαίρι just CÎROC YOUR SUMMER!

Αν υπάρχει μία εποχή που ανεβάζει τη διάθεσή σου και σε βάζει σε εορταστική διάθεση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, αυτή είναι αναμφίβολα το καλοκαίρι, ειδικά το ελληνικό. Ο ήλιος, η θάλασσα, τα πανέμορφα νησιά και οι premium εμπειρίες που ξέρεις ότι μπορείς να ζήσεις, δίνουν ώθηση στη διάθεσή σου και θέτουν τις βάσεις για αξέχαστες εμπειρίες που θα μετατραπούν στις πολύτιμες αναμνήσεις που θα σε συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες.

Πώς μπορείς να μπεις όμως σε απόλυτο summer mood ακόμη και όταν βρίσκεσαι στην πόλη; Άραγε, πώς θα προετοιμάσεις το «έδαφος» για τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές και θα κάνεις από τώρα μότο σου το CÎROC YOUR SUMMER;

Φέτος θα κάνεις τη διαφορά και σε αντίθεση με περασμένες χρονιές, δεν θα περιμένεις την καλοκαιρινή σου άδεια από το γραφείο για να απολαύσεις αυτήν την εποχή του χρόνου. Αντιθέτως, θα εμπλουτίσεις από τώρα το πρόγραμμά σου με ultra-premium καλοκαιρινές στιγμές και celebrational τριήμερα. Το πώς θα τα καταφέρεις και το ποιες είναι αυτές οι στιγμές, θα το ανακαλύψεις αμέσως!

#1 Instant celebration, δηλαδή γιορτή οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος

Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσεις. Βρες ή δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, ακόμη και όταν βρίσκεσαι στην πόλη. Με λίγα λόγια, πες «ναι» στη φιλοσοφία του instant celebration που σε καλεί να γιορτάζεις οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος, όταν νιώθεις το summer mood να σε κατακλύζει.

Και αν δυσκολεύεσαι να το κάνεις, δοκίμασε απλώς να αντλήσεις έμπνευση από εκείνους και εκείνες που έχουν κάνει το instant celebration τρόπο ζωής, όπως το γνωστό μοντέλο Χαρά Παππά, μια γυναίκα που ξέρει πως να γιορτάζει την κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεται: Από την Αθήνα μέχρι τη Μύκονο. Αρκεί να προσθέσει λίγο glitter στο make-up της, να βάλει το sparkling φόρεμά της, να φορέσει το πιο «celebrational» mood της και!

Απόψε κιόλας, λοιπόν, φόρεσε το glamorous outfit σου και δοκίμασε να οργανώσεις ένα αυθόρμητο πάρτι για λίγους και καλούς φίλους στο μπαλκόνι σου ή δώσε ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής με την παρέα στο αγαπημένο σας roof garden που θυμίζει κάτι από νησί για να δείτε το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα! Τι άλλο να ζητήσεις;

#2 Premium taste σημαίνει δροσιστικά cocktail πάντα με την πιο premium γεύση

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και φυσικά, δροσιστικά cocktail υπό τον λαμπερό ήλιο των ελληνικών νησιών, με θέα το ηλιοβασίλεμα και κάτω από τον έναστρο ουρανό. Όπως σε οτιδήποτε στη ζωή μας όμως, έτσι και όσον αφορά στις γευστικές εμπειρίες που μοιραζόμαστε, η ποιότητα κάνει τη διαφορά. Για να απογειώσουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι μας και να μπορούμε να μετατρέπουμε κάθε στιγμή του σε γιορτή, χρειαζόμαστε εκείνες τις premium taste προσθήκες που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο μας.

Και σε ό,τι αφορά στα πιο δροσιστικά cocktail με premium γεύση και ποιότητα, η ultra-premium vodka CÎROC από τη Νότια Γαλλία αποτελεί must για εκείνους που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει εκλεπτυσμένο γούστο και γεύση. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι ένα fashion girl και premium μοντέλο όπως η Κέισι Μίζιου, που κάνει πάντα μόνο premium επιλογές για τα look, το μενού και το πρόγραμμά της, προτιμά την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της CÎROC.

Για την Κέισι, άλλωστε, η CÎROC με τη γαλλική της φινέτσα αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή. Διότι χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, τόλμη και παιχνιδιάρικη πολυτέλεια -όπως η Κέισι θα σημειώσουμε εμείς!

#3 High-energy nights και γέμισε το πρόγραμμά σου με νύχτες με μουσική και χορό

Ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει μουσική και χορός. Μία ultra-premium καλοκαιρινή στιγμή, λοιπόν, που αξίζεις να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι, είναι να δώσεις ραντεβού με την παρέα σου για ένα ξεχωριστό high-energy night. Και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει high-energy night, δες απλώς όσα βίωσε ο Έντουαρντ στη Μύκονο φέτος τον Ιούλιο, παρέα με τη CÎROC. Εκεί, στα πιο exclusive στέκια του νησιού των ανέμων, το γνωστό μοντέλο χόρεψε με την παρέα του και μετέδωσε σε όλους το δικό του high-energy spirit!

Όπου και αν βρεθείς αυτό το καλοκαίρι, πάντως, το σίγουρο είναι πως επιλογές και αφορμές για να ζήσεις τα πιο ξεχωριστά high-energy nights υπάρχουν πολλές. Αρκεί να συνοδεύσεις τις βραδιές σου με καλή μουσική, χορό, την καλύτερη παρέα και τα πιο premium serves, όπως το Cîroc & Tonic που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να συνοδεύσεις τα καλοκαιρινά σου βράδια.

#4 Playful moments με την καλύτερη παρέα

Τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ζήσεις και να γιορτάσεις στο έπακρο το καλοκαίρι σου; Να βάλεις περισσότερα playful moments με αγαπημένα πρόσωπα. Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί απλώς να μην παραλείψεις το κατάλληλο συστατικό που αποτελεί τη βάση της παιχνιδιάρικης διάθεσης, δηλαδή την καλύτερη παρέα.

Όποια και να είναι η παρέα σου, δημιούργησε καλοκαιρινά playful moments μαζί της και συνόδευσε τις στιγμές σας με CÎROC. Μήπως το επόμενο τριήμερο να οργανώσεις μία playful έξοδο με την παρέα και να χορέψεις υπό τη μουσική του αγαπημένου σου DJ Kas που γνωρίζει πώς να κάνει δημιουργεί party και playful vibes; Μήπως να οργανώσεις ένα last minute summer party στο σπίτι και να μοιραστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους τα πιο premium CÎROC cocktail;

#5 Unique experiences και ζήσε τις εμπειρίες που θα γίνουν οι πιο ξεχωριστές αναμνήσεις

Αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται μοναδικές εμπειρίες. Και για να τις βρεις πιο εύκολα, θα χρειαστεί απλώς να αντλήσεις έμπνευση από τις unique experiences που προσφέρουν κάποιοι από τους πλέον ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα και τον κόσμο -όπως η Μύκονος!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως το CÎROC squad, ανάμεσά τους και η αγαπημένη σου fashion expert Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, που αναζητά και βρίσκει καθημερινά τη μοναδικότητα στη μόδα, βρέθηκαν πρόσφατα στη Μύκονο και έζησαν τις πιο unique experiences στο νησί, απολαμβάνοντας τα πιο premium CÎROC cocktail, στις πιο exclusive τοποθεσίες: Από το Mileo Boutique Hotel, μέχρι το Solymar Beach Restaurant, το iconic Scorpios, το διεθνές Lio Mykonos και το Destino Pacha Hotel.

Ακόμη και αν δεν ταξιδέψεις ως τη Μύκονο, βέβαια, μπορείς απλώς να αντλήσεις έμπνευση από τις CÎROC YOUR SUMMR εμπειρίες της Κωνσταντίνας Κωνσταντινίδη και τα unique vibes της Μυκόνου!

#6 Sunkissed glamour σημαίνει μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο

Στη λίστα με τις ultra-premium στιγμές που αξίζει να ζήσεις φέτος το καλοκαίρι, περιλαμβάνεται και ένα μεσημέρι ή ένα απόγευμα κάτω από τον ήλιο, με εσένα να απολαμβάνεις το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, όπως έκανε πρόσφατα στη Μύκονο η αγαπημένη σε όλους Ανδρομάχη Δημητροπούλου!

Αυτή ακριβώς η CÎROC YOUR SUMMER εμπειρία θα σε εμπνεύσει για φέτος το καλοκαίρι ώστε να ζήσεις sunkissed glamour στιγμές! Άλλωστε, ελληνικό καλοκαίρι σημαίνει γιορτή και αυτό ακριβώς καλείσαι να σου προσφέρεις τώρα: Να απολαύσεις δηλαδή τη ζωή σου, μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή! Βάλε, λοιπόν, στο πρόγραμμά σου μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο και ζήσε το δικό σου CÎROC καλοκαίρι.

#7 Freedom of expression και ζήσε την κάθε σου στιγμή με το προσωπικό σου στυλ

Μπορεί να μοιραζόμαστε πολλές κοινές εμπειρίες σε ό,τι αφορά στο ελληνικό καλοκαίρι, ωστόσο, το πώς θα το γιορτάσει ο καθένας και η καθεμιά είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση. Ναι, το ελληνικό καλοκαίρι είναι γιορτή όμως, τι σημασία έχει αν δεν το βιώνεις όπως θέλεις εσύ και κυρίως, με το δικό σου προσωπικό στυλ;

Ζήσε λοιπόν όπως θες το φετινό καλοκαίρι, πήγαινε στα μέρη που σε εκφράζουν και ζήσε εμπειρίες με ανθρώπους που θα σου σου επιτρέψουν να είσαι ο εαυτός σου. Κάνε δηλαδή CÎROC YOUR SUMMER και γιόρτασες την κάθε καλοκαιρινή στιγμή με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Δες τον Bill Roxenos, για παράδειγμα. Όπου και αν βρεθεί, από την Αθήνα μέχρι τη Μύκονο, φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή με το προσωπικό του στυλ. Με λίγα λόγια, εκφράσου ελεύθερα!

Για να γιορτάσεις το φετινό καλοκαίρι, όπως του αναλογεί, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να δημιουργείς instant celebration στιγμές! Βρες αφορμές για να γιορτάζεις οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος, συνόδευσε τις καλοκαιρινές και playful στιγμές με την παρέα με την ultra-premium vodka CÎROC και ζήσε ένα premium καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές εμπειρίες, high-energy nights και μαγικές στιγμές κάτω από τον ήλιο, πάντα με το δικό σου στυλ!

CIROCYOURSUMMER_CIROCYOUR MYKONOS_campaign

Όσο για εσένα που χρειάζεσαι επιπλέον έμπνευση, μια ματιά στο καλοκαίρι των αγαπημένων σου καλλιτεχνών και celebrities αρκεί για να σε παρακινήσει. Από την Κέισι Μίζιου μέχρι τον Έντουαρντ Στεργίου και από τη Χαρά Παππά, μέχρι την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τον Bill Roxenos, την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και τον DJ Kas. Όλοι τους γιορτάζουν ήδη το ελληνικό καλοκαίρι και μας δείχνουν τι περιλαμβάνει και τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER!

Γιατί summer σημαίνει celebration και celebration σημαίνει CÎROC!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr