CÎROC YOUR SUMMER means: Playful Moments

CÎROC YOUR SUMMER means: Playful Moments

Ο DJ Kas σου δείχνει ότι το μόνο που χρειάζεσαι, είναι παιχνιδιάρικη διάθεση και την καλύτερη παρέα.

Κλείσε τα μάτια και προσπάθησε να οραματιστείς το καλοκαίρι που θέλεις να ζήσεις. Ποιες είναι οι πρώτες εικόνες που έρχονται στον νου σου; Αυτό που χρειάζεσαι για να θέσεις τις βάσεις για ένα καλοκαίρι που θα θυμάσαι για πολλά ακόμη χρόνια, είναι απλό: Χρειάζεσαι παιχνιδιάρικη διάθεση και την καλύτερη παρέα!

Με λίγα λόγια, το πού θα γιορτάσεις το καλοκαίρι δεν έχει και τόση σημασία. Το «κλειδί» είναι να γεμίσεις τα μεσημέρια, τα απογεύματα και τα βράδια σου με περισσότερες playful και παρεΐστικες στιγμές, με εμπειρίες που θα μετατραπούν σε νέες, ξεχωριστές αναμνήσεις.

Let’s summering, λοιπόν, οργανώνοντας τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές. Στη λίστα που ακολουθεί, θα ανακαλύψεις τα δικά μας inspirational tips, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι!

1657890020694-756620545-image004.jpg

#1 Τα playful παραδείγματα που κάνουν τη διαφορά

Κάποιες φορές δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά για να βρεις την έμπνευση να βάλεις στις καλοκαιρινές σου στιγμές τις απαραίτητες playful «νότες». Για την ακρίβεια, κάποιες φορές αρκεί ένα σκρολάρισμα στα social media για να μπεις σε πιο παιχνιδιάρικο mood, βλέποντας αναρτήσεις των φίλων σου και φυσικά, των celebrities και των καλλιτεχνών που ακολουθείς, όπως τον DJ Kas, να διασκεδάζουν συντροφιά με την παρέα τους!

Ο αγαπημένος σου DJ ξέρει από celebrational μουσική και ξέρει καλά να μεταδίδει playful vibes. Για αυτό φέτος επέλεξε να περάσει ένα καλοκαιρινό τριήμερο με την ultra-premium vodka CÎROC, αφού CÎROC YOUR SUMMER θα πει playful moments.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν ετοίμαζες σήμερα κιόλας την πιο playful μουσική λίστα με τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά κομμάτια και τα τελευταία beats του καλοκαιριού; Μήπως να έδινες ραντεβού με τις φίλες σου για να απολαύσετε μοναδικά, καλοκαιρινά CÎROC cocktail, ακούγοντας τον αγαπημένο σας DJ Kas, που καταφέρνει να ανεβάζει πάντα τη διάθεσή σας στα ύψη;

1657890035278-870648998-image006.jpg

#2 Οι αποδράσεις στα πιο playful νησιά και τα πιο exclusive στέκια

Αν δεν ξέρεις πώς να βάλεις περισσότερα παιχνιδιάρικα vibes στα ραντεβού με την παρέα κάτω από τον ήλιο, στα ταξίδια και τις νυχτερινές εξορμήσεις σου αυτό το καλοκαίρι, μπορείς απλώς να αντλήσεις έμπνευση από τα vibes που επικρατούν αυτήν την περίοδο σε νησιά που διακρίνονται για τον playful χαρακτήρα τους. Και αν υπάρχει ένα νησί που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την παιχνιδιάρικη διάθεση και την playful πολυτέλεια, αυτό είναι η Μύκονος!

Μια ματιά στα social media αρκεί για να πάρεις μία γεύση από τα πιο hot στέκια, από τις πιο exclusive τοποθεσίες και κυρίως, από τους πιο playful και ξεχωριστούς προορισμούς της Μυκόνου, δηλαδή εκείνους που συνδυάζουν την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια με την premium διασκέδαση και απόλαυση: Από το Mileo Boutique Hotel, μέχρι το Solymar Beach Restaurant και από το iconic Scorpios, μέχρι το διεθνές Lio Mykonos και το Destino Pacha Hotel!

Δες απλώς τον Dj Kas να απολαμβάνει την αγαπημένη του ultra-premium vodka CÎROC στο νησί των ανέμων αυτό το καλοκαίρι και θα καταλάβεις τι σημαίνει playful και must προορισμός, τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER-CÎROC YOUR MYKONOS. Σημαίνει το να συνδυάζεις σε μία απόδραση την απόλαυση της ζωής μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή με τον πιο premium και παιχνιδιάρικο τρόπο -και φυσικά με καλή παρέα.

1657890044845-571442474-image008.jpg

#3 Οι παιχνιδιάρικες επιλογές που αξίζουν μία θέση στο πρόγραμμά σου

Όση έμπνευση και αν αντλήσεις από τους γύρω σου, στο τέλος της ημέρας εσύ είσαι εκείνη που θα δώσει «χρώμα» και τα κατάλληλα vibes στις στιγμές σου. Και επειδή οι καθημερινές μας συνήθειες είναι εκείνες που διαμορφώνουν τη διάθεσή μας, φρόντισε να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με όσο πιο πολλές playful εμπειρίες μπορείς. Για παράδειγμα, προσπάθησε να δίνεις κάθε μέρα ραντεβού για να συναντάς τις φίλες σου ή πρόσωπα που σε κάνουν να χαμογελάς, ακόμη και αν αυτές οι συναντήσεις διαρκούν έστω και λίγα λεπτά.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Άφησε τα vibes της «ανεβαστικής» μουσικής να σε βάλουν σε παιχνιδιάρικο mood. Τι θα έλεγες αν απόψε το βράδυ έδινες ραντεβού με την παρέα στο αγαπημένο σας roof garden ή στο μπαλκόνι σου, για να απολαύσετε μαζί ένα premium Cîroc Spritz, ακούγοντας τον πάντα playful και «ανεβαστικό» DJ Kas;

CIROCYOURSUMMER_DjKas

Για να ζήσεις, λοιπόν, περισσότερα playful moments αυτό το καλοκαίρι, χρειάζεσαι παιχνιδιάρικη διάθεση, μουσική, φαντασία και την καλύτερη παρέα. Και για να βρεις την ώθηση να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή σου, δίνοντας παράλληλα έναν πιο premium χαρακτήρα στις καλοκαιρινές σου εμπειρίες, μπορείς απλώς να αντλήσεις έμπνευση από τα summer vibes της Μυκόνου και τη μουσική και τα playful moments του DJ Kas!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Ανακάλυψε τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER, δώσε ραντεβού με την καλύτερη παρέα και stay tuned για περισσότερα tips που θα σε οδηγήσουν στο καλύτερο καλοκαίρι σου!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

1659364629285-50479273-eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr