CÎROC YOUR SUMMER Means: High - Energy Nights

CÎROC YOUR SUMMER Means: High - Energy Nights

Για τον Έντουαρντ Στεργίου οι νύχτες του καλοκαιριού περιγράφονται ως high-energy nights

Από τη μία πλευρά η θερμοκρασία που ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και από την άλλη, οι υποχρεώσεις και τα deadline στο γραφείο. Μέσα σε αυτήν τη συνθήκη, λοιπόν, εσύ ονειρεύεσαι να γιορτάσεις στο έπακρο το φετινό καλοκαίρι -και η αλήθεια είναι πως έχεις κάθε λόγο να το κάνεις. Για την ακρίβεια, το οφείλεις στον εαυτό σου!

Για να γιορτάσεις όμως το καλοκαίρι, χρειάζεται να έχεις την κατάλληλη διάθεση. Στην περίπτωση, λοιπόν, που αναρωτιέσαι πώς θα μπεις σε καλοκαιρινούς ρυθμούς άμεσα και θα βιώσεις τις high-energy nights που σου αξίζουν, στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τα βήματα και τις συμβουλές, που θα σε οδηγήσουν στο καλοκαίρι των ονείρων σου.

Άντλησε έμπνευση από εκείνους που ζουν για τη μουσική και τον χορό

High-energy nights σημαίνει νύχτες με μουσική και χορό. Και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο αγαπημένος σου Έντουαρντ Στεργίου. Διότι το γνωστό μοντέλο προσπαθεί να ζει πάντα στο «τώρα», αξιοποιώντας στο έπακρο όσα μπορεί να του προσφέρει η κάθε στιγμή και η κάθε εμπειρία. Κυρίως όμως, αγαπά τη μουσική και τον χορό, δηλαδή τα βασικά «συστατικά» για μία νύχτα με φίλους, που θα μείνει αξέχαστη. Αυτός είναι ο λόγος που ο fun χαρακτήρας του ξεχωρίζει και τον κάνει να εκπέμπει θετική διάθεση και αισιόδοξα vibes!

Εσύ, λοιπόν, πώς αισθάνεσαι κάθε φορά που ακούς την αγαπημένη σου μουσική; Πώς νιώθεις όταν ένας «ανεβαστικός» ρυθμός ακούγεται ξαφνικά από τα ηχεία του beach bar την ώρα που χαλαρώνεις στην ξαπλώστρα σου; Απλά, θέλεις να χορέψεις. Και όταν η μουσική συνδυάζεται με χορό, μπορεί να δημιουργήσει ένα mix που δημιουργεί μια στιγμή celebration εκεί που δεν το περίμενες.

Ό,τι και αν περιλαμβάνει η καθημερινότητά σου, λοιπόν, προσπάθησε να «ντύνεις» high-energy nights, όπως ο Έντουαρντ. Cheers, λοιπόν, σε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο φίλους, καλή διάθεση και νύχτες με μουσική και χορό, δηλαδή high-energy nights!

1657890704289-244003971-image004.jpg

Αν δεν μπορείς να πας στη Μύκονο, φέρε τη Μύκονο σε εσένα

Μήπως είδες και εσύ πρόσφατα τον Έντουαρντ να διασκεδάζει με την cool CÎROC παρέα του στο Mileo Boutique Hotel, στην παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, στο διεθνές Lio Mykonos και στο Destino Pacha Hotel, απολαμβάνοντας την ultra-premium vodka CÎROC στις πιο luxurious και exclusive τοποθεσίες της Μυκόνου;

Ναι, η Μύκονος είναι ο ιδανικός προορισμός για high-energy nights. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι, μπορείς να φέρεις τη Μύκονο σε εσένα. Και για να τα καταφέρεις, αρκεί να βάλεις στο πρόγραμμά σου τα στοιχεία, τις γεύσεις και τις εμπειρίες εκείνες που ταυτίζονται με την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια και την εορταστική διάθεση που χαρακτηρίζει το νησί των ανέμων. Δηλαδή τα συστατικά που διαμορφώνουν την απόλυτη CÎROC YOUR SUMMER εμπειρία!

Μουσική, χορός και τα κατάλληλα serves, λοιπόν, μπορούν να φέρουν τον «αέρα» της Μυκόνου, ακόμη και στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι.

1657890719383-667540789-image006.jpg

Γέμισε τις νύχτες σου με ξεχωριστές, premium εμπειρίες και γεύσεις

Οι high-energy nights που αναζητείς και οι premium στιγμές που θέλεις να ζήσεις, θα έρθουν σε εσένα μόνο αν τις δημιουργήσεις. Και για να συμβεί πιο εύκολα αυτό, θα χρειαστεί να αναδείξεις ενδεχομένως την αυθόρμητη πλευρά σου, αντλώντας έμπνευση από τα πρόσωπα που ξέρουν πώς να διασκεδάζουν, όπως ο Έντουαρντ, αλλά και από τις exclusive τοποθεσίες και τους προορισμούς που αποτελούν τις βάσεις της premium διασκέδασης, όπως είναι η Μύκονος.

1657890732769-965179915-image008.jpg

Τι σημαίνει αυτό; Απόψε μετά το γραφείο πήγαινε σε ένα exclusive στέκι στην πόλη με την παρέα για να χορέψεις και να απολαύσεις ένα premium Cîroc & Tonic!

Αυτές ακριβώς οι εμπειρίες είναι που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις περισσότερα high-energy nights στις διακοπές σου και να δημιουργήσεις ιστορίες τις οποίες θα συζητάς για χρόνια!

CIROCYOURSUMMER_Edward

Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι η διάθεσή μας πρέπει είναι celebrational και ειδικότερα το φετινό, που χρειαζόμαστε στιγμές διασκέδασης όσο ποτέ άλλοτε. Ας οργανώσουμε το πλάνο των διακοπών και των Σαββατοκύριακών έτσι ώστε να βιώσουμε high-energy nights και να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι όπως του αναλογεί, δηλαδή με μουσική, χορό, CÎROC και τα αγαπημένα μας πρόσωπα δίπλα μας.

Αν δεν έχεις μπει ακόμη σε καλοκαιρινό mood, λοιπόν, σπεύσε να το κάνεις και αν δυσκολεύεσαι, άντλησε έμπνευση από εκείνες και εκείνους που το έχουν κάνει ήδη, όπως το CÎROC squad. Μέχρι την επόμενη high-energy night σου όμως, stay tuned για να μάθεις περισσότερα για τις CÎROC YOUR SUMMER εμπειρίες που αξίζει να βιώσεις!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

1659364629285-50479273-eneap.jpg

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr