O Hugh Laurie σε νέο ρόλο

Ο θρυλικός, πλέον, «Dr. House», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, ως «Mr. Pip».

Μετά από επτά κύκλους επεισοδίων, δεκάδες διακρίσεις και βραβεία και εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, ο Hugh Laurie αποφάσισε να επιστρέψει για λίγο στη μεγάλη οθόνη, χωρίς φυσικά να αφήσει τον Dr. House, με έναν ρόλο αρκετά διαφορετικό από ότι τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ο Laurie θα πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του διάσημου βιβλίου του συγγραφέα Lloyd Jones, «Mr. Pip». Θα υποδυθεί τον Mr. Watts, τον τελευταίο λευκό άντρα που έχει απομείνει στο ρημαγμένο από τον πόλεμο νησί Bougainville, και από τον οποίο οι ιθαγενείς ζητούν να ανοίξει ένα σχολείο για να βοηθήσει τα παιδιά τους. Ο Watts διαβάζει στα παιδιά το αγαπημένο του βιβλίο, τις «Μεγάλες Προσδοκίες» του Dickens, και μέσω αυτού αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, καθώς το βιβλίο καταφέρνει να δώσει νόημα και ελπίδα στις δύσκολες ζωές των παιδιών.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Andrew Adamson, σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών του «Shrek» και των «Χρονικών της Νάρνια», ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα στη Νέα Ζηλανδία.

Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει τον Laurie σε ρόλο συμπονετικού και ανθρωπιστή δασκάλου -και κάτι μας λέει πως όσους «καλούς» ρόλους και να παίξει, εμείς θα αγαπάμε για πάντα τον κυνικό και ιδιόρρυθμο Dr. House του- αλλά ακόμα και αν η ταινία δεν είναι αξιώσεων θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να (ξανα)δούμε την άλλη πλευρά του ταλαντούχου και λατρεμένου ηθοποιού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης