Επιστροφή στην πόλη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις τη δική σου πράσινη «όαση»!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Επιστροφή στην πόλη και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις τη δική σου πράσινη «όαση»!

Γράφει η Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου


Επιστροφή στην πόλη, επιστροφή στις παλιές μας συνήθειες! Αχ! Πόσο βαρύ μας φαίνεται αυτό, ειδικά όταν έχουμε περάσει τόσο όμορφα στις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Η νέα πραγματικότητα φαντάζει σαν βουνό στα μάτια μας αν αναλογιστείς πως πέρα από το ότι αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι μας, έρχεται η ώρα της επιστροφής στο σπίτι αλλά και στο γραφείο (και το σχολείο, όσον αφορά τα παιδιά μας).

Πριν αρχίσεις ν’ απογοητεύεσαι, σκέψου πως ο Σεπτέμβρης αποτελεί την καλύτερη περίοδο για ανανέωση!

Οι βόλτες στο νησί αντικαταστάθηκαν από τις βόλτεςστην πόλη

Γιατί πώς θα κάνουμε τη μετάβαση πιο ομαλή; Με καθημερινές βόλτες σε μέρη που αγαπάμε, που μας δίνουν χαρά, που μας ταξιδεύουν…

Το δικό μου ραντεβού δίνεται πάντα σ’ έναν και μόνο προορισμό, εκεί που από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορώ ν’ απολαύσω καφέ, φαγητό, shopping, βόλτες και να «σβήσω τις μπαταρίες» από το βεβαρημένο πρόγραμμά μου.

Μια βόλτα στο αγαπημένο μου εμπορικό κέντρο, RIVER WEST, αποτελεί πάντα τη δική μου όαση για απόδραση στην πόλη! Αποτελεί τη στάση μου, τον προορισμό μου, είναι το ραντεβού μου, είναι η αφορμή για ανανέωση και ξεγνοιασιά. Το απόλυτο meeting point της πόλης για κάθε στιγμή. Για το πρωινό που έχω ρεπό, για τη βόλτα-αποφόρτιση πριν πάω σπίτι μετά το γραφείο, για τη στιγμή που θέλω να κάνω μια στάση για shopping αλλά και καφέ, για να συναντήσω την κολλητή μου, για να ψωνίσω με τα παιδιά μου αλλά και για να δώσω ένα κλεφτό ραντεβού με τον άντρα μου, σ΄ένα lunch brake.

Ένα «ταξίδι» στους χώρους του RIVER WEST, αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης για βόλτα, shopping, παιχνίδι, διασκέδαση και φαγητό.

Έχεις περιηγηθεί στον ανανεωμένο εξωτερικό χώρο του εμπορικού; Φαντάζει ως την απόλυτα πράσινη όαση στην Αθήνα. Και είναι!

Αν έχεις συνηθίσει να κάνεις τη βόλτα και τα ψώνια σου μόνο στον αγαπημένο εσωτερικό χώρο του RIVER WEST, τώρα έχεις τη δυνατότητα να το δεις…αλλιώς! Μπορείς να βγεις έξω, δίπλα στο πράσινο και ν΄απολαύσεις νέες εμπειρίες shopping και χαλάρωσης...

Εάν βρίσκεσαι ήδη μέσα στο εμπορικό κέντρο δεν έχεις παρά να ανέβεις στο Επίπεδο 0 για να βρεις την είσοδο που θα σε μεταφέρει έξω σε έναν προορισμό… έκπληξη! Στo RIVER WEST OPEN!

Πάμε Decathlon;

Πρόκειται για το Νο1 μεγάλο πολυκατάστημα αθλητικών ειδών που θα το βρεις στο RIVER WEST OPEN. H Decathlon είναι ο απόλυτος προορισμός για μικρούς και μεγάλους. Μπορείς να διαλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα από αθλητικά είδη, εξοπλισμό, είδη κάμπινγκ και ευεξίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική αλυσίδα παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Με 5000 τμ και περισσότερα από 80 αθλήματα στο εσωτερικό του, το κατάστημα της Decathlon μας προσκαλεί να μοιραστούμε το αθλητικό της όραμα με όλο τον κόσμο. Ακόμα να την επισκεφθείς;

Ώρα για σχολικά!

Γιατί τι θα ήταν ο Σεπτέμβρης χωρίς το άνοιγμα των σχολείων; Το ανανεωμένο και τεράστιο κατάστημα Μουστάκας που πλέον θα συναντήσεις σε νέο σημείο στο RIVER WEST OPEN, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. O τρόπος που σε καλωσορίζει είναι μοναδικός. Δε θα σου μιλήσω για τις δυο τεράστιες τσουλήθρες που οδηγούν στο κατάστημα… Σε αφήνω να τις ανακαλύψεις μόνη σου!

Ο Σεπτέμβρης θέλει τα gadget του

Ο Σεπτέμβρης υπόσχεται αλλαγές και στο νέο megastore ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που λειτούργησε πρόσφατα σε νέο σημείο στο RIVER WEST OPEN, μπορούμε να βρούμε όλα τα gadgets που θα μας λύσουν τα χέρια τη νέα σεζόν. Καινούριο laptop για σένα και το παιδί σου, τηλεοράσεις, κινητά και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, είναι μόνο μερικά είδη που θέλεις ν΄αποκτήσεις.

Ώρα ν΄ανανεώσουμε το σπίτι μας!

Και μπορεί η επιστροφή στο γραφείο να είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί ν΄αλλάξει, το σπίτι μας όμως έχει ανάγκη γι' αλλαγή και μάλιστα εδώ και τώρα. Η ανανέωση της διακόσμησης του προσωπικού μας χώρου είναι μια επιθυμία που προσωπικά έχω κάθε φορά όταν επιστρέφω από διακοπές. Στη JYSK -που θα βρεις στο RIVER WEST OPEN- θα ανακαλύψεις τα ωραιότερα είδη για το σπίτι. Εγώ την έκανα την εξόρμησή μου, τώρα είναι η σειρά σου…

Το RIVER WEST OPEN σε περιμένει…

RIVER WEST:
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω, 122 41 Τηλ.: 801.222.5050, info@riverwest.gr