Ταξιδιωτική εμπειρία στο Παρίσι: Αξία ανεκτίμητη

Ερμιόνη Σαρρή

Επόμενος προορισμός: Η Πόλη του Φωτός. Εμπειρία: Ανεκτίμητη. Πώς: Με μια Mastercard! Αλήθεια, η Mastercard κάνει τα ταξίδια μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Πόσες φορές ευχήθηκες να βρίσκεσαι κάπου… αλλού; Παρίσι ή Ρώμη για παράδειγμα; Η δεις από κοντά τον Πύργο του Άιφελ ή το Κολοσσαίο και να πάρεις μια γεύση από την Πόλη του Φωτός ή την Αιώνια Πόλη αντίστοιχα; Τώρα τα Ηλύσια Πεδία και η Αψίδα του Θριάμβου σε περιμένουν να τα φωτογραφίσεις για να αιχμαλωτίσεις τη στιγμή!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τη χώρα μας και τον υπόλοιπο κόσμο έχει να μας προσφέρει η Mastercard, που προσφέρει πάντοτε μοναδικές στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών της. Δίνοντας πάντα τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών της να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ασφάλεια και ευκολία, όπου κι αν ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, η Mastercard εμπνέει και πάλι τα ταξίδια.

Cross Border με ελληνικές αποχρώσεις

Η φετινή, πλήρως ανανεωμένη σε αισθητική, καμπάνια της Mastercard είχε εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι, με δημιουργικό μήνυμα και έντονες φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη χώρα μας. Κάθε μία από τις φωτογραφίες καλωσόρισε τους ταξιδιώτες των πτήσεων από εξωτερικό, προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, για να ανακαλύψουν την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας και τους κρυμμένους θησαυρούς της. Για τη συγκεκριμένη καμπάνια, η Mastercard ξεφεύγει από το αναμενόμενο ταξιδιωτικό περιεχόμενο και μήνυμα και προσκαλεί τους επισκέπτες να ξεπεράσουν το προφανή και τα συνηθισμένα και να αναζητήσουν ανεκτίμητες εμπειρίες στον προορισμό τους.

Priceless Cities και ό,τι ονειρεύτηκες μπορείς να το πραγματοποιήσεις!

Η Mastercard παρουσιάζει για πρώτη φορά στους Έλληνες ταξιδιώτες, το παγκόσμιο πρόγραμμα «Priceless Cities», που σχεδιάστηκε για να φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στα πάθη τους -γαστρονομία, σπορ, ψώνια, τέχνες, διασκέδαση, αλλά και ταξίδια- μέσα από μοναδικές εμπειρίες και αποκλειστική πρόσβαση σε προνόμια, σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις στη Γαλλία μπορείς να είσαι μεταξύ εκείνων που θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση του Champions League ή να ζήσεις μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία shopping υψηλής ραπτικής στην «καρδιά του Παρισιού, παρέα με τον προσωπικό σου στιλίστα!»

«Δημιουργώντας τις παραπάνω εμπειρίες και υπενθυμίζοντας την ευκολία και την ασφάλεια των αγορών σε οποιονδήποτε ταξιδιωτικό προορισμό ανά τον κόσμο, η Mastercard υπενθυμίζει στους κατόχους καρτών της την ελευθερία που απολαμβάνουν οπουδήποτε κι αν βρεθούν. Ξεπερνάμε τα κλισέ και τα προφανή και προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard® στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μίγγου Marketing Manager της Mastercard στην Ελλάδα.

Μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις νέες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας για το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό, μέσα από το https://www.priceless.com/en-us/tourist/GR/europe/region.html.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης